IZVORNA PORUKA: Gemelli
Ja sam nedavno pitala, ali nisam primjetila neki odgovor vezano za vjezbe za trudnice
bas me zanima, od kojeg mjeseca počinju, gdje se sve izvode, kako to izgleda i sl
et pa hvala na odgovoru
Gemelli, vjezbe imas na nekoliko lokaliteta u Sarajevu, tj. u Skerlicevoj, Kumrovec na Otoci, Vojnicko polje i ne znam gdje jos. Ja idem gdje mi je u momentu blize. Na Otoci su ponedjeljkom i srijedom od pola 5 do pola 7 i petkom (neko je napisao tacan termin, nekad oko podne, ja ne idem petkom pa ne znam).
U skerlicevoj imas utorkom i srijedom od pola 5 do pola 7, petkom ima u isto vrijeme kad na otoci.
Vjezbe izgledaju tako sto prvih pola sata +/- radis fakat fizicke vjezbe i one se preporucuju do 37 sedmice, poslije ne, osim nekih laganih za stopala i ruke.
Preporucuje se krenuti na vjezbe sa 25 sedmica i ici redovno do kraja..ne zbog samih fizickih vjezbi vec zbog onog drugog dijela da tako kazem teoretsko-prakticnog dijela gdje trudnice pokrenu temu o kojoj se prica, npr. Dojenje, pripreme za porod, previjanje bla bla. Ja sam krenula u 20toj sedmici, ali zato idem jednom sedmicno I dovoljno je da mi se slegne do 40 aBd J Eto nadam se da ti je sad jasnije sve oko vjezbi Ostalim debeljucama pusa... Pitanje za
rose...kakav je nalaz uzorka maticnih celija??? Admiraaaaa ČESTITAM TI I ŽELIM TI SVE NAJBOLJE KAO I BEBAČI!