IZVORNA PORUKA: lejla80
Pozdrav drage trudnice,koliko vidim kod vas svakakvih dešavanja
Ja se danas super osjećam, za promjenu sinoć nisam mnogo puta ustajala u WC...kod mene nešto novo, sad po noći obavljam i veliku i malu nuždu da izvinete i to naizmjenično
sad ne znam je li to strah ili to tako treba biti...uh...šta me sve neće spopasti...
Sutra nova kontrola aBd i vjerovatno vaginalni pregled...ko nam ono obeća ispričati svoje iskustvo od danas???
Taurus draga normalno je da plačeš i zbog hormona ali i zbog svega što ti se dešava....i samoj mi se to često dešava,valjda čovjeku s vremena na vrijeme bude svega preko glave...mm trpi, ponekad mi ga bude žao al onda skontam da je njemu ipak lakše nego meni, to mu je sve što sad zasadmora raditi
Rimljanko peškirić je super, ja imam nešto što podsjeća na onu stolicu za plažu i može se podesiti u nekoliko položaja..a što se tiče bolova u nogama..nekako imam osjećaj da se i mi previše forsiramo,hodamo,radimoi sl..pa još sebi pogoršavamo situaciju. Ja sam lično jučer malo prohodala po BBI cenru i poslije se grozno osjećala...nekavi bolovi,žigovi i ostala raja
doduše još malo je do termina a doktor ne vjeruje da ću dočekati termin
Mery s.ja sam se upravo jučer probudila jako oteknuta i nekakva se izvrnula...prepadoh se kad pogleda u ogledalo...kako si se osjećala na dan poroda??
lejla80, znaci petak ujutro se probudila,sto ti kazes,prepadoh se u ogledalu,kaze mm sta ti je to s glavom

a kad sam krenula obuti cizme,nema sanse da noga udje

spremim se i na posao,radila od 10-17h,osjecala se super,dosla kuci,vec umorna od posla,lezala odmarala,kao i svaki drugi dan,i u noci oko pola2 sam pocela osjecati neku napetost u stomaku,a oko 6h ujutro sam skontala da su kontrakcije

,u 7 bila u bolnici,u 11h subota jutro rodila!
Ni po cemu nisam mogla pretpostavit da cu roditi!
< Poruku je uredio mery s. -- 20.12.2010 17:13:23 >