IZVORNA PORUKA: lejla80
Canim draga ti koliko sam skontala nemaš određenog doktora koji te vodi ....heh koliko si čekala na CTG, imala si vremena gore dobro skužiti situaciju...sve sama štela,da poludiš...to ti je naša država. Sljedeći put insistiraj da te pregledaju jer imaš na to potpuno pravo.
Ma draga moja skuzila sam stele, covjek i kad nece da gleda opet nemoze da nevidi

npr. ima jedan doktor on poslije pregleda pacijenata vazda kese nosa

nesto ga pacijenti vole

prosli put su ga zvale one sestrice na hodniku Onure i vele mu sad ce ti Seherzada doci
Ja sam cijelu trudnocu vodila privatno tako da sam tek u 9 mj pocela ici u porodiliste na preglede i CTG, doktorica koja me je pocela voditi ide na odmor tako da s njom sigurno ne mogu nastaviti pa mi je predlozila jednu drugu doktoricu medjutim ta
fina doktorica nema bas vremena pa mi je hladno predlozila da me moze voditi bilo ko ko se zatekne od doktora tu

....do sad mi je najfinija ona zena u zelenom sto radi CTG, ljubazna, fina i uvijek aktivna

, sad je ima u sobi sad je nema... ali je.
Ako stignem u pon. cu otici opet na CTG i na UZ ako ne onda u utorak ali cu poraniti i necu im se maci dok mi neko ne uradi UZ.
Prosli put mi je dr. rekla da ce vjerovatno moja bebica proci termin ali ja se iskreno nadam da nece, kad se prodje termin kontrole su cesce a ko ce gledati i ganjati doktore
vila cestitam ulazak u 8mi mjesec