Jutric....
Taurus jesi vrijedna,ja sam malo prije tebe sa terminom i jos nisam sredila ormare..ali sam krenula i dosla donekle..:)ves se uveliko pere i susi jer ga ima tona,do nove cu ga svog valjda oprati ispeglat..ustvari nadam se da cu u novu uci spremna a poslije da slijedi samo odrzavanje urednog..hihi..kako si ti,nikako da upratim sta je sa tvojim mirovanjem,kako napreduje beba,kako se ti osjecas...
Gagach nam se nesto usutila..javi seeeee..nadam se da je sve ok..
Lara pretpostavljam da je pri kraju radova,rok je bio nova godina pa se nadam da cemo je cuti redovno opet..
Sunce vrjednice,sjecas se kako si se zalila da nemas volje nizasta a vidis da se vrati..sve su to nase faze..bitno da si ti i beba dobro..kako napreduje sestrin mali..sigurno je vec maza postao i nek uziva dok kod tebe nedodje jedna nova maza...
Vilo...ja glasam za ove iznad krevetica,bassu mi lijepe..jos kad bih znala gdje ih kupi mozda bih ti ukrala ideju..ili bar slicno nesto...
Mama2b je danas na pregledu...jedva cekam utiske...meni je tek u petak prvi ctg u skerlicevoj a poslijepodne kod moje doktorice pregled i sigurno ce mi dati uputnicu za bolnicu..da budem iskrena jos nisam sigurna da li Jezero..
Rimljanko...kako si ti,jel sve sto treba kupiti kupljeno ili bar ono osnovno jer uvijek ima jos..meni svaki dan nesto naumpadne al sam odlucila da se kontrolisem i nepotrebne stvari ne uzimam dok ne zatreba..neki dan sam meni se cini pola apoteke kupila i opet nisam sve uzela,npr.alkohol,d3,za ciscenje soora,i sl.kaze teta u apoteci da ne uzimam jos dok se ne priblizi termin..i ja poslusala..al zbavicu ja i to najkasnije do pola januara,nek stoji u kuci..odjecu sam zabranila sama sebi da kupujem,jos cu uzet jedno pakovanje platnenih pelena i to je sve..nece ni ovo stici iznosat mislim..
Uglavnom,ja se osjecam dobro,hvala Bogu..beba se javlja redovno...jedino imam osjecaj d ace me prehlada uzet,nos radi,glava boli,zubno mesu svrbi al navalila sma na vitamine pa se nadam d ace brzo otici..kad nije dosad nijednom nemora ni sad..
Zene jel vama ovo vrijeme proletilo..meni prebrzo..ko da sam juce radila test,ukljucila se na forum kad sam imala nekih malo sedmica,tad su Mona i ostale bile vec pri kraju i uvijek sam se pitala a kad cu ja dotle..i evo me sad a osjecam se kao da ce ovako biti jos duuugo..nekako sam se bas navikla i sa stomakom i sa svim sto stomak nosi,lagano hodanje,tesko okretanje...i sve mi to ok..sinoc sam prvi put spavala sama,mama me nazvala milion puta da pita jel me strah,pa kako cu ,pa sta cu...a meni sve to cudno..jedino sto mi fali mm al sve ostalo meni nikakav problem..
Eto ja vam, se raspisah...veliko mahanje svima..cuvajte se..