Inace dobro sam hvala Bogu, u 22h vec budem u krevetu i dok se mm raspremi ja vec zaspem. Umorna sam pa vise i ne ustajem u wc...Ledja malo bole ali izdrzljivo je. Pocela sam da imam nocne more, vjerovatno od svakakvih prica i ''savjeta''. Panicar sam po prirodi ali uopste ne razmisljam jos uvijek o porodu ali ko god stigne dobaci ''kod nas doktori svakoga isijeku'', ''neces moci sjediti mjesec dana'', ''pripremi se na ovo, pripremi se na ono...'' ma dajte vise!
svasta ,al eto uvjek bilo pa i ostalo da se prica kojekakve gluposti....jos prvorotkinji....
Nebrini nijedan porod nije isti,vjeruj mogu ti ja moze ti tko bilo milijun drugi zena pricati,al dzaba kad covjek neosjeti na svojoj kozi neka prica ko sta hoce...
Zato,mila nerazmisljaj uzalud i nedumaj glavom bezzzz opusti se i samo misli na svoje cedo malo,koje ces mirusati,maziti ,ljubiti i gledati te male sicune okice.....
Sve bude i prodje,mora boliti to je istina al taj bol je tako brzzzz ,da ces ga zaboraviti cim bebi izadje jer znas da si se rijesila i da je bebi dobro.....
Posle poroda naravno da ce boliti ako te budu sjekli,a nemora znaciti da ce te sjeci sve zavisi od zene do zene i dimenzija dole

.....Pa iako te malo cap,cap proce vjeruj to je nista

sasvim normalo
Uj,i ja se uzivi i raspisa

Ljubim te
Ostele moje

velikiii pozdrav imate