moj A. je vecinom vristo i sve vriskom dobivao dok nije progovorio, toliko je gladsan da djeca od njega bjeze i zatvraju usi i kad od srece skikne ...sad kokodace ne gasi se....a nikolina(marijanna) je izjava godine bila kad je prijetio marijani da ce vristati ko andrej ako ne bude po njegovom , prije su se cesce tuki, a sad pravi frendovi, valkjda i ta faza dođe, a kad dođe noa pomrsi nam racune zavodi nam decke i nudi ih bocom, picem , upucuje onaj kobni, zanosni , duboki pogled
zato smo samo dobrodosle vama u drustvo svi nas izbjegavaju i zgrožavaju se nad mojom nadasve umiljatom djevojcicom ljubi je majka
07.11.2011, 23:49
iv@ncica
2115
nedavno sam dozivjela od jednog li ti ga vise mladih bracnih parova koji cekaju bebe...ono kao joj sto bi ga ja iuzmlatila, uh sto bi mu ja dao lekciju ...rekoh sacekaj samo jos svoje mace godinu dana pa ces davati ...nekad me to sekiralo, a sad ko da ja nisam tako gledala druge, sad imam svog osobnog divljaka..i birano drustvo naravno.
07.11.2011, 23:52
iv@ncica
2115
noa bona nasi su svi umiljati, kaze veceras andrej ..mama pavi kavu meni i nikeli, ono ko dosli gosti sta cekas ...oh zamislim ih za par godina kad nam zapuse kucu i pocu zaljevuse pravit ..ako budu na mame
07.11.2011, 23:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
nedavno sam dozivjela od jednog li ti ga vise mladih bracnih parova koji cekaju bebe...ono kao joj sto bi ga ja iuzmlatila, uh sto bi mu ja dao lekciju ...rekoh sacekaj samo jos svoje mace godinu dana pa ces davati ...nekad me to sekiralo, a sad ko da ja nisam tako gledala druge, sad imam svog osobnog divljaka..i birano drustvo naravno.
ja sam rasplakala neku mladu mamu u Karioli pricam na kavi nije za foruma,optuzit ce me da sam bescutna i odvratna al ne mogu vise trpiti da mi soli pamet neko ko nije bio u mojim cipelama a ja u njenim jesam
07.11.2011, 23:55
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
noa bona nasi su svi umiljati, kaze veceras andrej ..mama pavi kavu meni i nikeli, ono ko dosli gosti sta cekas ...oh zamislim ih za par godina kad nam zapuse kucu i pocu zaljevuse pravit ..ako budu na mame
sad bi im tate rekle da smo ih fino naucile Noa obavezno zapuši po jedan grisini i naglasi ''vako mama''
08.11.2011, 00:07
iv@ncica
2115
vidis da ih se uci
08.11.2011, 08:15
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: škorpija
aha pocy skontao je garant , al stvarno tvoj rafo što ima pisak, odjekuje cijela četvrt . Ma joj razumijem i ljude komentiraju, pa donedavno sma ja bila jedna od tih što komentairaju, ali me više nije ni stid zbog ponašanja mog djeteta, tješim se da će to proći, a puno je bolji ljeti nego zimi, valjda zatvoren prosto na njega loše djeluje
e jesi bezobrazna mada, znam to..i tata se pita Boze na koga li tako pišti!
25.11.2011, 21:07
Anoniman
Zvanicno naseljavam temu
vec sam danas pisala na temi logoped...moj A. jos ne prica...zapravo...ne prica na nasem...brblja na "mandarinskom"...i to mene mori...i mori...svaki da sve vise...i vise...tako da sam odlucila da opet posjetimo logopeda. Sve ostalo standardno...vise me ne slusa neg slusa...tjera po svom...odavno je u nekoj agresivnoj fazi...mislim da je razlog i to sto ne prica...pretezno se svadjamo...i tako nam prodje dan
Danas sam pokusala sa breskvinim savjetima...dakle iskljucivo crtice na nasem...ovih dana cemo mu i slikovnicu nabaviti...samo me interesuje gdje ih ima sve? koje su najbolje? imatel mi sta preporuciti
25.11.2011, 21:12
Blue rose RR
4361
Po mom skromnom mišljenju najbolje su one slikovnice debele sa konkretnim nazivima: maca, psić, zeko, ...s obzirom da daju djetetu veliki uvid u određenu stvar. Ja sam u početku kiku "smarala" slikovnicama - bajkama-basnama, čiji sadržaj prati određenu radnju u 20-tak stranica, sa mnogo malih detalja ... i u suštini sam izlazila "umornija" od čitanja i vraćanja na prethodnu stranicu, negoli da sam kopala cijelu dan.
Problem koji se kod nas javljao jeste taj što je ona tražila od mene da joj čitam, pa da joj objašnjavam ŠBB-KBB, pa onda je nalazila one sitne detalje pput zašto mjesec ima rupu na slici, ili zašto je mala pahulja otišla ulijevo umjesto dole pravo :(((
Onda smo prešli na slikovnice gore navedene koje su se imale samo jedno pitanje šta radi maca, pa gdje se penje ptica i sično.
Spas.
25.11.2011, 21:14
Hanady RR
18727
a ove koje je BR navela imaš sad u svjetlosti na sniženju...ja sma mlađoj neki dna obnovila kolekciju...sve po 1Km
25.11.2011, 21:22
Anoniman
Ama moj A. ne voli da mu se cita ...pa mi je breskva predlozila da kupim one sto "same" pricaju ...barem sam je ja tako shvatila ...one sto kostaju ko svetog petra kajgana
25.11.2011, 21:28
Hanady RR
18727
e te što same pirčaju ti ne znam...al imam ja neku zove se '' os lsova do riječi'' puno lsika i zanimljivih prikaza...na polici je tamo u ormaru njihovom baš mi mrsko sad ustati... dok se kasnije nakanim pogledam...pa ti javim koja je i za koji uzrast al ako s edobro sjećam kao d aje od 3 godine
25.11.2011, 21:32
Anoniman
ma ima onih ala psic sveznalica samo slikovnice...mislim da su isto fisherprice...ne znam je li ima i drugih
25.11.2011, 21:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
Ama moj A. ne voli da mu se cita ...pa mi je breskva predlozila da kupim one sto "same" pricaju ...barem sam je ja tako shvatila ...one sto kostaju ko svetog petra kajgana
kod nas u Mo je ima kupiti u bebe kids (tako nekako se zove) stvarno super knjiga al je i preskupa. Mi smo je dobili za rodjendan, Nikola je tjedan dana bio odusevljen a poslije je nije ni pogledao
25.11.2011, 21:36
Anoniman
dadada, mi smo od Ajninih 6 mjeseci cini mi se poceli sa igrackama koje 'govore', psic sveznalica, kniga sveznalica...i nekako su zahvalne za sve te faze odrastanja, sad vec moze da skonta cemu zaista sluze, a sad ako te konkretno zanimaju te slikovnice sa glasovima imas ih u merkatoru, a mi smo u konzumu na snizenju kupili super kao neku plocu sa tipkama pa ima raznih funkcija od toga da govori samo slova, p arijeci, pa pjemice itd., nego dodji kod nas pa vidi sta bi ga zanimalo da ne kupujes bezveze
25.11.2011, 21:36
Hanady RR
18727
mi imamo i Doru 3D slikovnica...priča...a na stranicama pjesmice kratke pa one se oglašavaju.... to je iz TL-a.
nego kontam da nađemo te ko fisher prise al imal to na našem jeziku...kako skontah breskvu trebao bi biti naš jezik
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
dadada, mi smo od Ajninih 6 mjeseci cini mi se poceli sa igrackama koje 'govore', psic sveznalica, kniga sveznalica...i nekako su zahvalne za sve te faze odrastanja, sad vec moze da skonta cemu zaista sluze, a sad ako te konkretno zanimaju te slikovnice sa glasovima imas ih u merkatoru, a mi smo u konzumu na snizenju kupili super kao neku plocu sa tipkama pa ima raznih funkcija od toga da govori samo slova, p arijeci, pa pjemice itd., nego dodji kod nas pa vidi sta bi ga zanimalo da ne kupujes bezveze
samo poznavajuci A. sve tudje njega interesuje ...ma kupicemo mu da i to probamo...vids ja njemu ni pasce nisam nabavila misleci da je to bezze...mozda zato nece da prica salim se naravno...a ove slikovnice cu mu uzeti...svidjece mu se garant...hvala tebi jos jednom
Super Ma jedva cekam da ovo sve bude jucer samo da se ti meni ne sekiras, a kad nam porastu reci cemo joj sto nismo uzivale u svim tim glupostima kojima su nas nervirali, samo ti njega dovedi da se oni druze, nema frke
25.11.2011, 21:54
Hanady RR
18727
Moja dadada ja sma to starijoj nemilice kupovala a onda od mlađe krila d ajoj ne pokvari... nesmijem ni reć šta sve ima na polici...al biće vam milo ima i duplikata tipa ovaj piko kod deke i bake dobro zvučan
a ova tabla je super...ima i cijenu al u one2 play sam je gledala baš je super... mi imamo dorin laptor a ima i tomica ( bar je prije bio) i on ima zvukove i lsova i riječi i pjesme...i mogu ti reći jedna super stavrka za djecu
25.11.2011, 21:55
Anoniman
noa...prozivam te noaaaaaaaaa
sahara...zdogovorimo se...znaci niste odleprsali iako je produzeni
ma najgore mi je to sto on nekad bubne nesto...mislim cak i prostu recenicu...al nema sanse da ponovi opet...ma koliko ja njega kumila i molila
25.11.2011, 21:57
Anoniman
Ja sam ovu plocu kupila u Konzumu 50% jeftiniju, bila akcija jedan dan a ja kao luda daj samo nesto da uhvatim, rekao bi neko da se nisam izigrala a nije istina majke mi