Halo, nema razdvajanja, ima švedski hastal, a ćevapčići za puta umotani da se uzmiriše vascijelia kompozicija, hahahaha
mamalama svedski stolic i torte su samo za djecu..ne za nas velike ali pored zanzibara je restoran (isti vlasnik) i ima svega za pojesti
08.10.2010, 22:08
M kao Mama
5536
Teta adminko, vala ja ću čopit od L. da dam malo našim Herkama, one i onako ne mogu puno pojesti, hahahahahahaha
08.10.2010, 22:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Halo, nema razdvajanja, ima švedski hastal, a ćevapčići za puta umotani da se uzmiriše vascijelia kompozicija, hahahaha
mamalama svedski stolic i torte su samo za djecu..ne za nas velike ali pored zanzibara je restoran (isti vlasnik) i ima svega za pojesti
svega mi da se ja oslonih na mamu almu skapala bih od gladi..spakovat cu ja korpu ko u filmu Tko pjeva zlo ne misli
08.10.2010, 22:13
M kao Mama
5536
Dobro, Noa, kukat ćeš to za mnom sutra, ali ja ko uvrijeđena mlada, neka, neka
08.10.2010, 23:04
neki
3476
Meni je stvarno zao(ne stigoh ranije javiti),ali su me zvali na posao sutra od 10h do 17h Taaaaaaaako mi je zao sto necu biti dio svega toga sutra,i sto necu vidjeti divne zenice Djecici zelim sve najbolje u zivotu od srca,a vama lijep provod
08.10.2010, 23:11
Hanady RR
18727
neki zaista mi je žao. ja sam sebe spremila da te čakam dole dok ne dođeš. nadam se brzoj prilici za viđenje uskoro.
A gore u kontaktu imaš adresu tačnu.... doći na posljednju stanicu i kreni prema domu zdravlja Ilidža ( brisevi grla i nosa) pitaj gdje dalje u grand cenatr...evo i adresa i broj igraonice . nemožeš fuliti nema šanse.
08.10.2010, 23:16
neki
3476
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
neki zaista mi je žao. ja sam sebe spremila da te čakam dole dok ne dođeš. nadam se brzoj prilici za viđenje uskoro.
Dusha moja draga,ona misli na mene Nadam se uskoro aBd da cu vas vidjeti
08.10.2010, 23:22
sporty mamaa
3211
IZVORNA PORUKA: nikita
IZVORNA PORUKA: anidla
nego noa, jesi ti skontala na kraju, prvo cevapi ili pravac zanzibar?
ja cu prvo na cevape a ona đe hoce
Nikita ima ti u vlaku kave Bar je bilo kad smo mi isle, samo moras pitati otpravnika da ti kaze u koji vagon da udes Jer samo je jedan u kojem ima caffe A cevapi hm, pokupi usput na stanici jedne u Zmaja, neces se pokajati... Ponesi i nama koje
A gore u kontaktu imaš adresu tačnu.... doći na posljednju stanicu i kreni prema domu zdravlja Ilidža ( brisevi grla i nosa) pitaj gdje dalje u grand cenatr...evo i adresa i broj igraonice . nemožeš fuliti nema šanse.
sutra cete upoznati i vlasnicu Almu ...divna zena ...
09.10.2010, 08:49
Dida79
3252
Nema me par dana i ovdje odmah dernek se napravi Ne mogu nista obecati ako stignem pa makar deset minuta da vas sve pozdravim a specijalno nase herke
09.10.2010, 08:53
Dida79
3252
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Žene, ja gledam spisak i ne vidim Didu 79, jel ona zna za ovaj ročkias, ima li iko nje broj, da joj se javi,
Mama alma hvala sto mislis na mene...mamine oci mi je poslala poruku na fb vec sam rekla ako stignem navratim
09.10.2010, 09:00
HanaBana
1182
Ako kome treba prevoz javnite se. ja sam inace kod aerodroma ali nije mi problem doci gdje treba:)
09.10.2010, 09:08
DM
2408
Putuj noa....molim te ne naginji se kroz prozor!!!!!!!!!!!
09.10.2010, 10:09
mala86
2755
joj kako je meni zao sto danas ne idem za Sa
sve dane mislim sta kako,ali nije bilo sanse da krenem sa L.sama vozom ili busmo,em je premalen,em je bas hladno
mama bi ga cuvala ali ona koristi zanje dane godisnjeg da obavi u selu sta treba,da sutra malo odmori,jer ce u poned.nakon 2 sedmice na poso
jos kad vidim koliko sam forumasica mogla upoznat
lijep provod cure i stavite nam slikice sto prije
09.10.2010, 10:10
Anoniman
Lijepo se provedite danas, žao mi je što sam daleko pa vam se ne mogu pridružiti. Da sam makar na pola puta, sigurno bih bila s vama.
09.10.2010, 10:12
Visnja RR
15102
danas nam je divan dan , divan dan divan dan ..... evo mene s viklerima na glavi i sminkam se...a trema me pukla ko da idem na vjencanje... (tda je nisam imala ako me sjecanje sluzi)
09.10.2010, 10:18
jasmin
4600
Visnjich,prenesi pozdrave tamo od nas s rr. A dobra si ako nisi imala tremu kad si se udavala :).
09.10.2010, 10:23
Visnja RR
15102
hvala jasmin... cmoknuci bebice za tebe... i njezno povuci za uho da porastu veliki ko ne moze doci moze cuti oko 12 : 30 bice uzivo javljanje iz zanzibara za RSG
09.10.2010, 10:26
Anoniman
SRETNOOOOOO
09.10.2010, 11:14
Visnja RR
15102
Gorazde stiglo u SA ... sto je danas lijep i suncan dan vidimo se veceras
09.10.2010, 11:33
scarlett
1517
IZVORNA PORUKA: Dida79
Nema me par dana i ovdje odmah dernek se napravi Ne mogu nista obecati ako stignem pa makar deset minuta da vas sve pozdravim a specijalno nase herke
Dida moraš doći, pa znaš da ti dugujem piće
09.10.2010, 12:30
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ko ne moze doci moze cuti oko 12 : 30 bice uzivo javljanje iz zanzibara za RSG
evo cekamo radio ukljucen
09.10.2010, 15:15
Anoniman
Evo da se prijavim da sam upravo dosla sa partija. Bilo je preeeeeedivno, odazvao se veliiiiiki broj nasih humanih zena, djecica se lijepo igrala i ....ma ne znam sta da vam pisem. Svima su bile oci pune suza i sjete i srece... Nasi malisani su premedeni djecaci, mashAllah, napredne i lijepe bebe. I jako lice. Fotkali smo se na sve strane i bice more slicica. Jos sam pod jakim utiscima i ne mogu se sabrati da to sve bas lijepo opisem. Samo jedno je jasno "SRCE NAM JE KO PLANETA"!I dragi Allah je dao svakome nafaku...i ljubav, iako u jednom trenutku izgubimo sve... Djecaci moji mili, ljubi vas teta A. i citav zivot cu pamtiti Demirov miris...Da vam dragi Allah da svu srecu ovog svijeta, a tetki svaki prinesen zalogaj vasim malim ustascima nagradi i na ovom i na onom svijetu. Jos cu se javiti...
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 9.10.2010 15:16:56 >