Da li neko koristi orthomol natal? Dobila sam preporuku za njih da su dobri vitamini narucito za mlijeko i dojenje..u prvoj trudnoci sam pila prenatal od nw i omegu 3 isto nw..kontala sam opet uzeti te ali mi hvale i preporucuju ove pravo..nisu nesto ni jeftini..
ja ga pijem..skup jeste al meni je dobar...nemam nikakvih nuspojava..doduse nisam imala ni s prenatalom u prvoj tridnoci..mada zene kazu da deblja a jesam nabila 20 kg a sada em mi se apetit ne povecava em mi je probava redovna...svako jutro prije 7 , natjera me da ustanem iz kreveta
Uzela sam i ja da probam jedan mjesec ..nekome kazu odgovara nekome ne..kao probavu nekome uspori..za debljanje nisam cula a mislim da se od tih vitamina ne mozes udebljati..svi su oni u sustini isti samo ovaj orthamol ima par minerala vise nego ostali..ja sam sa prvim dobila 9 kg na porod otisla sa 69 kg..cijelu trudnocu sam pila sve vitamine i jela sam 3 puta dnevno i rodila sam bebu od 4 kg..doduse slatko nisam jela ali voca sam kamion pojela..i vode sam pila svaki dannpo 2 l..stalno sam bila zedna..kontala sam da nije secer medutim svi nalazi su bili uredu..jednostavno mi organizam trazio..
22.04.2014..21:41..rodilo se mamino sunce..moj Arijan 27.11.2015..očekujemo seku ili bracu abd
27.05.2015, 02:07
Bella.88
-15
Ja mislim da nije do prenatala,nego do kasike Bogami Ja ga pijem vec 3godine bez prestanka U prvoj trudnoci dobila 31kg,à sad jedva 15kg Istina je da otvara apeti zato sto ima puno B vitamina,e sad do nas je hocemo li navalit na milku ili jabuku Mae bih na milku
27.05.2015, 19:41
rose
8709
IZVORNA PORUKA: Bella.88
Ja mislim da nije do prenatala,nego do kasike Bogami Ja ga pijem vec 3godine bez prestanka U prvoj trudnoci dobila 31kg,à sad jedva 15kg Istina je da otvara apeti zato sto ima puno B vitamina,e sad do nas je hocemo li navalit na milku ili jabuku Mae bih na milku
ma ja sam inace zlohrana malo jedem...kod mene je bila voda 10kg otislo na porodu i jos 5 u prvih 7 dana i jesam jela cokoladice...sad slabo i slatko jedem a ni vodu ne zadrzavam
Hvala
09.09.2015, 12:32
manka
28
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
PRENOS POSTA
IZVORNA PORUKA: manka
Da li je neka koristila neke od ovih vitamina...imam preporuke za obe, ali ne mogu se odluciti?
Do kraja 12tj sam pila Folacin, sad mi je ukljucen MG Direct s B Complex, i trebala bih krenut s vitaminima.
Hvala
Ovdje mislim na razliku izmedju Hipp mama i Natal Ortomol..
09.09.2015, 12:35
Emica_sa
1463
svi su ti vitamini isti,uzmi koje god hoces..
10.10.2015, 10:09
cukica
1
Zdravo, nedavno smo kupili 2 kutije Bayerovog Elevit Pronatal u Ljubljani. Dodje 100 tableta u jednoj kutiji a piju se 1 na dan. Rok trajanja je 11.2016 a kupljene su u septembru ove godine. Mogu se kupiti pojedinacno ili zajedno. Platio sam ih €45 a prodao bih za 80km pojedinacno ili 150KM obe kutije. Molim vas javite mi na privatnu poruku ukoliko ste zainteresovane.
16.02.2016, 09:16
Angelica
282
Meni ginekolog uključio hipp mama, a sa prvom trudnoćom sam pila folnu kiselinu i prenatal.
05.03.2016, 17:05
Enisa1989
20
IZVORNA PORUKA: Angelica
Meni ginekolog uključio hipp mama, a sa prvom trudnoćom sam pila folnu kiselinu i prenatal.