cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Inseminacija

clock-img

01.02.2012, 16:21

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

evo ne temi vto
http://www.ringeraja.ba/forum/m_6425/mpage_52/key_/tm.htm

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

01.02.2012, 16:22

clock-img

Pingvina

pencil-img

1477

IZVORNA PORUKA: choirgirl

Vjerujem, i ja se radujem beti svake trudilice bas iskreno budem sretna taj dan!
Odem kuci i kazem muzu s vrata hej znas sta ima novo zatrudnila ta i tauser posted image A on me samo blijedo gledauser posted image

user posted image user posted image
Isto...ili zbunjeno pita:"A ko je to?" (Kao jesam li je po necemu prije spomenula)user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

clock-img

01.02.2012, 16:25

clock-img

ivanai

pencil-img

281

choi i ja mislim da je najbitnije da se dupla sto neko od forumasica rece mozda je do oplodnje doslo posle inseminacije pa je zato beta jos uvjek mala. samo hrabro mila izdrzi do petka ako bog da u petak ce vec biti trocifrena, ja sutra krecem sa terapijom pa polovinom mjeseca inseminacija. Lajlac draga veliki pozdrav i tebi pusa user posted image .

clock-img

01.02.2012, 16:31

clock-img

choirgirl

pencil-img

375

Lady ovo je supeeeeeeer! user posted image
Znaci moguce je!!!!!

clock-img

01.02.2012, 16:37

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

choi..eto vidis da jeste user posted image zato pokusaj opusteno docekat petak...( znam da je nemoguce al pokusaj ) jer nista ne mozes uraditi...a sekercaija ti nikako ne moze pomoci...Nadaj se najboljem..a aBd tako ce i biti..bitno je da se dupla...bar sam ja tako do sad naucila user posted image

< Poruku je uredio ledy blue -- 1.2.2012 16:38:19 >

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

01.02.2012, 16:45

clock-img

choirgirl

pencil-img

375

ledy kod ove forumasice cak su dvojke bileuser posted image user posted image

clock-img

01.02.2012, 16:55

clock-img

choirgirl

pencil-img

375

choi i ja mislim da je najbitnije da se dupla sto neko od forumasica rece mozda je do oplodnje doslo posle inseminacije pa je zato beta jos uvjek mala. samo hrabro mila izdrzi do petka ako bog da u petak ce vec biti trocifrena, ja sutra krecem sa terapijom pa polovinom mjeseca inseminacija. Lajlac draga veliki pozdrav i tebi pusa .

SRETNOOOOOO!!!!!

clock-img

02.02.2012, 16:46

clock-img

BENU

pencil-img

1196

choirgirl draga imam osječaj da če sve biti ok,znam da ti je teško i meni su poslije bete rekli da je možda vanmaterična pa sam 7 dana čekala da bi otišla ponovno na pregled i hvala bogu sve ok,
tako če biti i kod tebe,ja neznam da je nekom test pokazaouser posted image a da nije bila trudnoča,tako draga moja ti si naša trudnjača,sutra obavezno javi kakva je beta,držim fige da i dalje rasteuser posted image

beta 100
beta 901

clock-img

03.02.2012, 09:39

clock-img

Pingvina

pencil-img

1477

Drage moje suborke, samo da vam javim da sam ja jutros ugledala user posted image user posted image .Jos ne mogu da dodjem sebi.Nakon dva puta odgodjene inseminacije, silnih upala i antibiotika ja prirodno zabebila...Placem i smijem se odjednom.Bojim se, jako se bojim.Ne znam sta da vam kazem..Bas ne znam.Fali mi rijeci, ali da vam mogu prenijeti osjecaje vjerujte da bi vam gorilo u grudima.Najiskrenije se molim da se svaka obraduje na ovaj ili onaj nacin-samo da ugledate svoje plusice.Sta sad dalje-nemam pojma...Valjda je prvo da prestanem plakati.
Choi, danas opet beta jel tako???ABd da bude veeelika...user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...

clock-img

03.02.2012, 10:30

clock-img

choirgirl

pencil-img

375

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pingvinaaaauser posted image kako si me super iznenadila jutros, dan je super poceo!!!

Pingvinice draga,ma isplaci se slobodno, izbaci to iz sebe, sve sto se nakupilo u ovim danima i mjesecima cekanja,
a ako Bog da od sutra nema vise suza nikako:)

Ljubim te

clock-img

03.02.2012, 10:36

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Ne znam vise na kojoj temi sve da pisem, kada su mi sve jednako vazne, uh draga Pingy cestitam i ovdje od srca, odoh se sabrati pa ti kucam jos sto god privatno.

Choirgirl, danas aBd betica, dace dragi Bog da ona bude velika velika!!!!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

03.02.2012, 10:40

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

Pingvinaaaa, ja ušla da vidim beticu od Choi kad me ti obradovaaaa, jooooj superiškaaaa, plači bona isplači se, a onda osmjeh na lice, beba je u pupari, jupi jupi jupiiiii, baš sam sretna, sad bih i ja plakala ..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pingu nam je user posted image

Haj sad još Choi da nam kaže svoju tetu betu pa da napravimo duplo slavlje danas.

Nije mi dan mogao bolje početi.

Drage virtualne frendice, iako se ne znamo šaljem vam ogroooomni hug podrške.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

03.02.2012, 10:48

clock-img

choirgirl

pencil-img

375

Zene ja upravo skontah da je i meni i Pingvini sutra rodjendan:) hehe

clock-img

03.02.2012, 10:54

clock-img

choirgirl

pencil-img

375

Zena hvala sto pitate, moja ce beta opet oko 14-15 sati...

< Poruku je uredio choirgirl -- 3.2.2012 10:58:35 >

clock-img

03.02.2012, 11:32

clock-img

AAvalon

pencil-img

1107

choirgirl, izludi ti mene sa svojom betom, ja udjem maksuz da je vidim, ono tek oko 14-15... sretno, draga, da bude dobro trocifrena aBd user posted image user posted image user posted image

Pingvina user posted image user posted image user posted image ne mogu ti ni reci kolko sam sad sretna radi tebe. pazi se, cuvaj tu bebicu, da sve aBd bude u redu i da opet budemo tetke

Dum spiro spero

clock-img

03.02.2012, 11:45

clock-img

nella28

pencil-img

80

Pingvina čestitam ti user posted image

clock-img

03.02.2012, 12:03

clock-img

choirgirl

pencil-img

375

BETA 102!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2012, 12:13

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Uh ovaj dan treba definitivno memorisati, kako diiiiiiiiivan!!!!!!!!!!!!!

Cestitam choirgirl, vidis da je prema onoj mojoj pretpostavci sve KAKO TREBA! Implantacija bila odprilike oko 12dpIUI, tada pocela rasti 5 bila taj dan, pa 2 dana kasnije na 14 dpIUI 14, pa 2 dana kasnije 44 na dpIUI 16 i na 18 dpIUI 102, odnosno DUPLA SE PRAVILNO!

Sta kaze sestra ovaj put?

Hoces zakazati sljedece sedmice UZV?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

03.02.2012, 12:26

clock-img

ivanai

pencil-img

281

jao cure pa pored ovoliko snjega danas je definitivno divan dan!!!!!!! cestitke drage moje evo ja treba da se bockam ma nije mi tesko uopste toliko optimizma sam dobila danas zbog vasis divnih vjesti user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2012, 12:27

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

IZVORNA PORUKA: choirgirl

BETA 102!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
bitno je da se prabilno dupla user posted image
samo nemoj žuriti sa uzv, ne može se ništa vidjeti dok beta ne pređe 3000

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

03.02.2012, 12:44

clock-img

choirgirl

pencil-img

375

ivanai samo hrabro, sve cemo mi docekati, svaka ima svoj trenutak zapisan...sretno mila

clock-img

03.02.2012, 13:53

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

a divnih vijesti, cestitke za vas obje user posted image user posted image user posted image

Šansa se uvijek pojavljuje u najnepovoljnijem trenutku

clock-img

03.02.2012, 15:10

clock-img

Pingvina

pencil-img

1477

Choi, mi smo izgleda dobile svoje rodjendanske poklone.user posted image user posted image Zene, ako ima jos neka da joj je sutra rodjendan-trk po testic.Vidite da ima nesto u tom rodjendanu.
Hvala vam puno svima.I zaista od srca zelim da nas sviju obradujete vasim plusicima.Svaki izmami suze radosnice na lice jer znam da je svaki dugo cekan i da se za svaki borilo zadnjim atomom sebe.
Saljem vam puno zagrljaja i poljubaca...i vucem za nos..Choi i ti pomozi.Da aBd i ova tema zivne i okiti se sa puuuno user posted image user posted image .
Ne mogu da ne napisem-uvijek sam je voljela...a danas mi se vrti po glavi:"Hodaj, nebo strpljive voli..Hodaj, mozda se ipak sve u dobro..u DOBRO pretvori!"
I hoce aBd..user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2012, 15:22

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

Choi, Pingvina user posted image častitam vam objema i želim najljepši put, dugačak devet mjeseci, koji će vas odvesti do vaših bebica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

04.02.2012, 10:04

clock-img

irisss

pencil-img

210

IZVORNA PORUKA: Pingvina

Choi, mi smo izgleda dobile svoje rodjendanske poklone.user posted image user posted image Zene, ako ima jos neka da joj je sutra rodjendan-trk po testic.Vidite da ima nesto u tom rodjendanu.
Hvala vam puno svima.I zaista od srca zelim da nas sviju obradujete vasim plusicima.Svaki izmami suze radosnice na lice jer znam da je svaki dugo cekan i da se za svaki borilo zadnjim atomom sebe.
Saljem vam puno zagrljaja i poljubaca...i vucem za nos..Choi i ti pomozi.Da aBd i ova tema zivne i okiti se sa puuuno user posted image user posted image .
Ne mogu da ne napisem-uvijek sam je voljela...a danas mi se vrti po glavi:"Hodaj, nebo strpljive voli..Hodaj, mozda se ipak sve u dobro..u DOBRO pretvori!"
I hoce aBd..user posted image user posted image user posted image

Čestitke od srca za objeuser posted image user posted image user posted image !!! Hmm, meni je sutra rodjendanuser posted image , trebala bih dobiti 7. tako da ću definitivno u pon. kupiti testićuser posted image iako osim temperature koja varira tokom dana, nemama nikakvih simptoma. Novopečene trudnice, hajde sad lijepo simptome na sunceuser posted image i uživajte

Zadnji članci

article-img