cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Inseminacija

clock-img

16.12.2009, 18:59

clock-img

Lilly

pencil-img

509

Cestitam od user posted image user posted image user posted image user posted image
Sve najbolje slijedecih 9mj. pa i daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

clock-img

16.12.2009, 19:12

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

smarija cestitam od srca uzivaj mila

clock-img

16.12.2009, 20:27

clock-img

mila132

pencil-img

120

Smarija bravo za tvojeuser posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 21:26

clock-img

snowrose

pencil-img

1706

IZVORNA PORUKA: smarija

zdravo cure samo da javim da je moja beta pozitivna.ja sam user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo za drugu inseminaciju.

Sve najbolje tebi i maloj mrvici od user posted image .

clock-img

16.12.2009, 22:09

clock-img

riba78

pencil-img

3255

Smarija iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

clock-img

16.12.2009, 22:47

clock-img

Zoe

pencil-img

1553

Čestitke i uživaj u user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

clock-img

17.12.2009, 13:58

clock-img

bubaze

pencil-img

25

smarija - cestitam od srca..super je vidjeti da se nesto desava, daje nadu i nama ostalima..
samo da prijavim da sam juce radila propuhivanje jajnika kod balica u tuzli, nije nista boljelo i naravno, nalaz je odlican..tako da sam upravo kompletirala sve nalaze, i svi su mi super, jednako i kod muza..jedino sto ne stima - nema bebe..

clock-img

17.12.2009, 18:13

clock-img

smarija

pencil-img

575

to je super da su nalazi kod oboje u redu sad se probajte opustiti i eto jedne user posted image ,i ja nisam nesto puno vjerovala pa sam uspjela

clock-img

17.12.2009, 18:16

clock-img

anuska08

pencil-img

423

SMARIJA, ČEEEESTITKE od srca!!!! Predivno!! Uživaj u user posted image , nema ljepšeg osjećaja!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

clock-img

17.12.2009, 18:42

clock-img

tri srca

pencil-img

151

SMARIJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2009, 20:46

clock-img

dana8

pencil-img

21

smarija  iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image ...
Zelim ti stvarno sve naljepse.
Ja evo jos cekam danas je 9 dan od inseminacije pa cemo vidjeti.
Al ti si nam ipak sad ulila nadu i nadam se da cemo akoboga sve mi uspjeti.

clock-img

17.12.2009, 22:15

clock-img

anuska08

pencil-img

423

Dana8, držim ti fige da si i ti user posted image !!!user posted image user posted image user posted image

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

clock-img

17.12.2009, 22:25

clock-img

smarija

pencil-img

575

drage moje jos jednom vam puno hvala na lijepim zeljama,naravno da cete sve uspjeti samo se treba opustiti maksimalno znam da je tesko i sama sam to prosla zadnjih 7 godina koliko ima do zdravstvenog problema duplo veci problem je psiha,ja sam zadnji put otisla maksimalno opustena na inseminaciju,doduse nisam stigla ni puno razmisljati jer je sve odradjeno na brzaka to sam vec i pisala i eto uspjala sam.od user posted image vam zelim puunooo user posted image svim curama koje su borbi za user posted image ,jer to ste zasluzile.

clock-img

18.12.2009, 10:48

clock-img

Dragička

pencil-img

306

smarija čestitam od srca

ni moj drugi pokušaj nije uspjeo

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

clock-img

18.12.2009, 11:09

clock-img

smarija

pencil-img

575

Dragicka zao mi je ali nema stajanja ponovo u borbu

clock-img

18.12.2009, 12:23

clock-img

tri srca

pencil-img

151

Dragicka, imamo odlicne primjere uspjesnih oplodnji,hvala Bogu.Zato nema odustajanja,ides naprijed kao da ti se nistaj nije desilo.Progutaj bol,jer negdje iza ugla,mozda bas tebe ceka neka nova sansa i napokon srecauser posted image .
Evo i ja sam kao na iglama, radila sam ICSI i sada cekam da prodje tih famoznih 14 dana do kontrole bete.Nemam nikakvih signala,osim sto me grudi bole,vjerovatno od hormona.Prijateljica koja je zajedno samnom radila ICSI prokrvarila jos prekjuce,provjerila betu-jako niska.
Tako se bojim rezultata...

BOŽE OLAKŠAJ, A NE OTEŽAJ. BOŽE ZAVRŠI S DOBRIM. AMIN.

clock-img

18.12.2009, 22:48

clock-img

amina24

pencil-img

15

ništa se ne  brini bi će to sve ako Bogad u najboljem redu. Ja sam za razliku od tebe u velikoj brizi i ne znam šta da radim a nikog nem ada mi odgovori...user posted image

clock-img

18.12.2009, 22:57

clock-img

amina24

pencil-img

15

Nisam to radila, ali me danima muči jedna za mene velika stvar, javljala sam se na sve forume ali bez uspjeha,niko ne odgovara,vjerovatno ću sada fuliti temu ali stvarno više ne znam šta raditi. Imaš li ti iskustva sa trudnoćom odonosno prvim sumnjama i simptomima?

clock-img

19.12.2009, 08:10

clock-img

baby_joy

pencil-img

1459

IZVORNA PORUKA: Dragička

ni moj drugi pokušaj nije uspjeo

Dragička žao mi je user posted image  nadam se da će ipak biti treća sreća.

clock-img

19.12.2009, 08:32

clock-img

smarija

pencil-img

575

zdravo rado bih ti pomogla ali mi nije jasno sta je problem napisi sta te muci detaljnije a po pitanju trudnoce ja sam svjeza trudnica pa ako ti mogu pomoci slobodno pitaj sve sto te zanima

clock-img

19.12.2009, 16:04

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

IZVORNA PORUKA: amina24

Nisam to radila, ali me danima muči jedna za mene velika stvar, javljala sam se na sve forume ali bez uspjeha,niko ne odgovara,vjerovatno ću sada fuliti temu ali stvarno više ne znam šta raditi. Imaš li ti iskustva sa trudnoćom odonosno prvim sumnjama i simptomima?

Amina dobro dosla user posted image . ako sumnjas da si user posted image sacekaj dan kada ti user posted image treba doci pa uradi test. Nemoj se previse zamarati simptomima user posted image

clock-img

20.12.2009, 12:18

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Dragicka zao mi je mila user posted image
Ti si jedna hrabra zenica i ubrzo ces na novi postupak. Neka bude treca sreca user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

22.12.2009, 11:12

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

dragicka ima nade za sve nas i bice abd

clock-img

22.12.2009, 13:28

clock-img

Lilly

pencil-img

509

Dragicka, glavu gore - jednom mora da uspije!!!user posted image
Meni se blize plodni dani pa sam ponovo optimisticna a to ce da traje sve do pocetka novog ciklusa koji onda pokvari sve planoveuser posted image ...Nadam se da nece doci!user posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

clock-img

22.12.2009, 20:30

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

lily drzimo ti fige da ne dodje