cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: INSEMINACIJA

clock-img

20.02.2010, 22:51

clock-img

mila132

pencil-img

120

meni danas 27 dc.i 11 dan od inseminacije i sada sam u fazi cekanjaaaaa.

clock-img

21.02.2010, 09:39

clock-img

baby_joy

pencil-img

1459

IZVORNA PORUKA: mila132

Još malo ................želim ti visoku betu user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2010, 09:59

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

želim ti visoku betu, meni je 10 dan od inseminacije.

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

clock-img

21.02.2010, 10:08

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Cure koje ste ovaj mj radile inseminaciju, a ima vas Boga mi fino user posted image , srenoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

clock-img

21.02.2010, 11:29

clock-img

mila132

pencil-img

120

mojauser posted image stigla jutros.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni druga inseminacija mi nije uspela.

clock-img

21.02.2010, 14:47

clock-img

Dragička

pencil-img

306

mila132 žao mi je znam da je teško user posted image user posted image user posted image user posted image

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

clock-img

21.02.2010, 16:31

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

mojauser posted image stigla jutros.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni druga inseminacija mi nije uspela.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2010, 16:52

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Mila bas mi je zao user posted image . Sada samo hrabro bice sledeca uspjesnija aBd.

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

21.02.2010, 17:47

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

mila zao mi je
ostale cure sretno

clock-img

21.02.2010, 18:32

clock-img

mila132

pencil-img

120

kada sam se cula sa dr.i rekla da mi insem.nije usrela zakazao mi je pregled za sutra posle podne ,pa se javljam kad se vratim.user posted image poranila 4 dana i bas mu je bilo cudno sto nije uspelo.sta da se radi idem dalje i bas mi je tesko.

clock-img

21.02.2010, 19:53

clock-img

smarija

pencil-img

575

bas mi je zao ne znam sta da  ti kazem jer znam kako se osjecas user posted image

clock-img

22.02.2010, 22:34

clock-img

mila132

pencil-img

120

bila sam danas kod dr.nemam nikakvih cisti,ovaj mesec pauza pa sl.opet inseminacija.samo sto ovaj put necu ja nabavljati injek.i kateter jer sam ih jedva nalazila vec ovaj novi dr.i necu primati kao ova 2 puta po 22 merionala vec 5-6.kom.naravno on ce i mm raditi spermogram i spermokulturu i prepisati terapiju.svima koje cekaju rezultate insem.od srca zelim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,a ostalima koje se spremaju da im uspe i isto da nas obradujuuser posted image user posted image .cure idemo dalje u borbi za jedno maleno bice user posted image user posted image user posted image .navijam za sve nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2010, 10:38

clock-img

dana8

pencil-img

21

Mila bas mi je zao sto nije uspjelo,ali doci ce i nasih 5 min.,radosti, ne sumnjam u to.
Ostalim curama koje su u iscekivanju sta reci nego sretno!!!
Ja se evo spremam za 3. nadam se i posljednu inseminaciju user posted image
Doktor kaze najvjerovatnije petak ili subotu.Necu da se previse nadam,svaki put mislim to je to i onda dobijem user posted image .
Bas dobro sto ste napisali da treba sto vise ananasa i cvekle za endr.,nisam znala i u mene je jedno 6.5...tako da sam sinoc samo to jela.
Uglavnom cujemo se....

clock-img

24.02.2010, 12:16

clock-img

Ela78

pencil-img

154

IZVORNA PORUKA: smarija

sretno svim cekalicama user posted image ,drzim fige da vam uspije.Ela sta bi sa tobom jel odradjena inseminacija

Nisam bila tu....odradila sam insiminaciju u subotu i odmah nakon toga za Sarajevo otputovala user posted image
Sad samo cekanje ali lijevi jajnik me i dalje ubija koliko boli
Zene kad se najranije test moze uraditi?

< Poruku je uredio Ela78 -- 24.2.2010 12:17:20 >

U braku 3 prelijepe godine
JA 31 - ok
MM 32 - oligospermia
2 IUI - 0

clock-img

24.02.2010, 12:48

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Ela test najranije mozes raditi 12 dana od ovulacije ako je u pitanju beta HCG iz krvi, ja ga obicno radim 14. dan poslije inseminacije ako radim obicni test.

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

24.02.2010, 19:39

clock-img

smarija

pencil-img

575

slazem se sa Levom ja sam uvijek radila od 12-14  dana od inseminacije test,tebi zelim puno srece i da za par dana ugledas user posted image  user posted image

clock-img

24.02.2010, 20:00

clock-img

Ela78

pencil-img

154

Hvala vam ...trudim se da ne razmisljam o ishodu ali mi ne ide od ruke nikako.

U braku 3 prelijepe godine
JA 31 - ok
MM 32 - oligospermia
2 IUI - 0

clock-img

25.02.2010, 22:15

clock-img

rerica

pencil-img

1296

samo da vam javim,da sutra ako Bog da radim 7 po redu inseminaciju i sta reci nego se nadati pozitivi user posted image i jednoj bebici user posted image

clock-img

25.02.2010, 22:17

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

rerice sretno user posted image user posted image user posted image user posted image , gdje ces je raditi

clock-img

25.02.2010, 22:22

clock-img

lamama

pencil-img

1889

Rerice sretno od srca, da uspije!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

25.02.2010, 22:35

clock-img

rerica

pencil-img

1296

kod privatnika u Sarajevu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

25.02.2010, 22:38

clock-img

Niina

pencil-img

977

Zelim vam puuunoo puuno srece, i da vas dragi bog obraduje uskoro jednom user posted image ili vise njihuser posted image user posted image user posted image   :))))

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

clock-img

25.02.2010, 22:40

clock-img

Lilipop

pencil-img

295

Rerice sretno i nadam se pozitivnih novosti uskoro user posted image user posted image user posted image
Ja u subotu idem na kontrolu da odredimo kada cemo konacno ovaj mjesec na trecu inseminaciju..i ja se nadam user posted image kao i svi ovdje uostalom user posted image

3 x IUI -0

clock-img

25.02.2010, 22:44

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Cure koje ste u iscekivanju i koje cete raditi inseminaciju sretno user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

clock-img

26.02.2010, 14:53

clock-img

rerica

pencil-img

1296

jutros uradjena 7 po redu inseminacija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,nadam se da ce za 15 dana biti user posted image ,cujemo se tada....

Zadnji članci

article-img