Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Anuska08 Hvala ti od srca na iskrenim željama.Mi smo sve uglavnom na ovom forumu radi istog cilja i najiskrenije se nadam da ćemo sve prije ili kasnije postat mame! Već sam si kupila test .
29.04.2010, 16:05
mida
80
Drage moje evo javljam se ponovo sa tuznim vijestima. Moja sreca je kratko trajala,7 dana posle testa odlazim sa jakim bolovima na hitnu,ublaze bolove ali na uz nista nevide,nema embria ni u maternici ali nevide ni u jajovodu,ostavljaju me na promatranju u bolnici dva dana posle beta je vec pala odluce raditi laparo jer moraju ga odstraniti da nedodje do pucanja,odmah na op.Moja mala mrvica ostala je u jajovodu,ocistili su ga,ostao je jajovod na srecu u svoj toj nesreci[jedan i imam] Jucer sam iz bolnice,tuzna,tuzna,neutjesna,stomak boli naravno ali koliko dusa boli to je neopisivo Drage moje zelim vam sve najbolje i da nikad nijedna od vas nedozivi ovo sto sam ja Vjerujte da sam cak i roditeljima rekla da necu da pricam o tome i da me ne zivkaju stalno ali sa vama sam to morala podijeliti jer znam da razumjeti moze samo onaj ko je nesto ovako ili slicno dozivio Ljubim vas sve i nedajte se samo naprijed jer nada ipak ostaje...
29.04.2010, 16:07
malena27 RR
15117
mida saljem ti jedan ogroman podrske da sto prije prebolis gubitak svoje mrvice uspjecemo mi da dobijemo nase uskoro ovo sto prolazimo bice samo jedan ruzan san...
Mida zao mi je ....ma nemam rijeci na ovakve situcaije ....samo ti mogu poslati jedan veliki i reci da smo uz tebe.....a takvi gubici narocito kod nas trudilica me uvijek ozaloste
29.04.2010, 16:17
mida
80
Hvala ti malena na podrsci,nadam se uz Boziju pomoc da ce mi se ostvariti ono sto zelim najvise na svijetu,kao i svima vama. Sada je to jos sve svjeze,neprestajem plakati,uvjek ono pitanje zasto........
29.04.2010, 16:22
mida
80
Hvala ti ena,puno mi znaci vasa podrska
29.04.2010, 18:17
malena27 RR
15117
mida draga, uvijek ima razlog zasto nam se nesto desava...isplaci se kad ti je tesko...normalno je da pokazujes da te to pogodilo, ne bi bilo normalno da nemas nikakve reakcije... ljubim te i brzo ces se ti nama oporaviti
Mida,ono sto nas je snaslo nije nas moglo mimoici,a ono sto nas mimoidje nece nas snaci,glavu gore svanut ce i nama nekad sunce
29.04.2010, 20:57
riba78
3255
mida žao mi je budi jaka
29.04.2010, 21:02
mina minka
1715
mida zao mi je, ne znam sa da ti kazem osim da je sve od Boga
29.04.2010, 22:51
anuska08
423
Mida žao mi je!!!!!!!
29.04.2010, 23:01
mila132
120
mida stvarno mi je zao .ja sam juce bila na 3 inseminaciji.kada mi je dr.uradio juce uz.folikuli su bili vec pukli.nije ovoga puta koristio kateter)kada sam ga pitala zasto nije koristio rekao mi je da je to savrseno i da nema potrebe)vec mi je sinoc i jutros sa spricom ubrizgao.prepisao mi je da primim 2 progesterona i 2 pregnila .meni ovo nije bas jasno sta vi mislite o ovom sa spricom i ima li sanse da uspi
30.04.2010, 09:01
rerica
1296
Mila ja sam radila inseminaciju sad u utorak(prije 3 dana) i meni nikad nije dva puta radjeno uvijek jednom spricom i lezim 15 min i to je to i nikad ne pijem te tablete nego stavljam vaginalno Utrogestan i nakon 15 dana na kontrolu
30.04.2010, 13:02
mila132
120
to su injekcije sto primam na 5 dan.jeli bolje kada folikuli puknu pre inseminacije.
30.04.2010, 15:30
medi87
1006
Mida mnogo mi je zao ali da ce Bog ponovo malu bebicu, nada uvijek zivi u nama ....
30.04.2010, 15:35
Leva
4538
Mida bas mi je zao Ne mogu ti nista pametno reci mozda samo onu glupu: ako nista barem se plod nije toliko razvio pa ti je ostao taj jedini jajovod. Drzi se
30.04.2010, 18:40
rerica
1296
jeste bolje je tako je meni rekao dr posto sam ga pitala,jer bolje je da folikuli cekaju plivace njegove a ne plivaci njegovi cekaju dok puknu folikuli,na hair...
30.04.2010, 19:03
nella
2402
Mida jako mi je zao ali mi trudilice smo veoma jake zene, tako da sve mozemo pretrpjeti i preboliti, isplaci se draga moja, izbaci iz sebe, a onda kada za to dodje vrijeme ponovo u borbu sretno
30.04.2010, 19:35
Lilly
509
Mida, sva sam se najezila citajuci kroz sve sto si prosla ... Zelim ti brz oporavak i da sto prije budes spremna za novi pocetak! Sretno!