cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Inseminacija

clock-img

30.09.2010, 19:44

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

ja se iskreno nadam da hoces, ja sam trudnica kojoj je uspjela cetvrta inseminacija, tako da navijam za tebe od srcauser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

clock-img

30.09.2010, 19:55

clock-img

dijana79

pencil-img

1182

evo pišem ponovo pokušala sam poslati poruku ali ne ide druga po redu inseminacija 20 posto jedva pokretnih  i kad se izmiksaju nešto kao ostane al je progresivno pokretno nama treba samo jedan  da odradi posao user posted image user posted image nadam se.

clock-img

30.09.2010, 19:57

clock-img

dijana79

pencil-img

1182

Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u čemu je bio problem kod tebe

clock-img

30.09.2010, 20:03

clock-img

dijana79

pencil-img

1182

Da li si mirovala poslije postupka i koliko ja planiram da sad baš mirujem 

clock-img

30.09.2010, 20:07

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

pa ne moraš mirovati u smislu da ležiš, ali nemoj da radiš teže kucanske poslove da dižeš teške stvari i tako
moj problem je bila oligospermia mm, koja se poslije vitaminske terapije popravila

clock-img

30.09.2010, 20:15

clock-img

dijana79

pencil-img

1182

MM je pio proxid i još sto vitamina ali ništa posebno da li ima možda neki posebno svaka informacija nam dobro dodje unaprjed hvala.

clock-img

30.09.2010, 20:35

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

moj je pio Bioastin i još neke vitamincice, ali mu je Bioastin najviše pomogao, sa dva miliona na normospermu

clock-img

30.09.2010, 21:03

clock-img

kupina

pencil-img

2947

dijana 79 puno srece
nadam se da ce biti uspijesnauser posted image user posted image

clock-img

30.09.2010, 21:52

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Dijana sretno user posted image user posted image user posted image ...i moja treca inseminacija odradjena....nas tri znaci cekamo user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

clock-img

30.09.2010, 22:29

clock-img

Dragička

pencil-img

306

Dijana i ena nek je sa srečom i obadvjema ima da bude posljednja
ps.to je naredba

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

clock-img

01.10.2010, 10:35

clock-img

dijana79

pencil-img

1182

Hvala cure Ena sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ja se nadam da je poslednja

clock-img

01.10.2010, 10:51

clock-img

smarija

pencil-img

575

dijana i ena neka vam je sa srecom user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2010, 10:55

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Insemenirane curice nemojte zaboraviti da podebljate domacom zadacom. Nema odmora dok traje obnova user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

01.10.2010, 11:59

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

Dijana i Ena želim vam svu sreću i da ovaj put bude zadanja aBd. Ida, poslušajte Levu, za zadaću obavezno ono što vam je dr rekao user posted image . Znači, u akciju.

P.S. Dijana, moj muž je imao nalaz sličan kao i tvoj muž, pio je proksed 6 mj, pa onda padutin isto 6 mj, pa hiljadu nekih dr vitamina, antibiotuka i raznih čuda, rezultat: za 3,5 godina 3 inseminacije=0 uspijeha, ali eto prvi mjesec poslije treće inseminacije uspjelo nam je prirodno, hvala dragom Bogu. Tako da ne gubiš nadu. Pusa i sretno.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

01.10.2010, 14:01

clock-img

dijana79

pencil-img

1182

Balasgirl baš mi je drago kad čujem čuda  kao kod tebe onda nema odustajanja a mužić mi je otišao na posao 24 sata pa akcija tek sutra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2010, 15:43

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Balasgirl lopuzo jedna nigdje te nema, hoces da te trudnu ruzim user posted image
Dijana sta mislis da trknes do muzeka na posao i onda ga na brzaka iskoristis user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

01.10.2010, 15:52

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

hehehe ma evo malo i ja ponovo na rr. Ne radim više (od danas) user posted image user posted image pa sad imam vremena koliko hoćeš. Kako si ti? Šta se radi?

< Poruku je uredio malena27 RR -- 1.10.2010 15:54:41 >

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

01.10.2010, 22:07

clock-img

rerica

pencil-img

1296

hej cure pade mi nesto na pamet zeli li iko ako ima profil na facebook da se druzimo i tamo i upoznamo u zivo pa da negdje sjednemo kahvu popijemo,ako zelite spremite mi na PP vas profil pa cu i ja vama moj user posted image

clock-img

02.10.2010, 12:02

clock-img

dijana79

pencil-img

1182

Jutros uradjena domaća zadaća sad čekanje dosadno čekanje valjda nije uzaludno malo me stomak žiga kao jajnici nadam se da je to normalno. Ja bih Rerice rado na facebok al nemam profil ja i kompjuter dva svjeta i mogu ga koristiti dok MMne ustane onda je u njegovim rukama dok ne kupim ja svoj ima li kod ikog nešto novo da me malo obradujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

02.10.2010, 13:31

clock-img

rerica

pencil-img

1296

nije problem Dijana 79 samo zestoko user posted image user posted image ,to mi cisto pade na pamet,ja sam i sada na odmoru pa tamo za mjesec dva u nove pobijede krecem akoBog da user posted image user posted image

clock-img

03.10.2010, 19:02

clock-img

dijana79

pencil-img

1182

još deset dana čekanja da nema foruma da čitam pukla bih stvarno od sveg srca ko čeka svoje user posted image želim da što prije ugleda.

clock-img

04.10.2010, 12:12

clock-img

suncokretić

pencil-img

1

Ja sam ovdje nova, pa da se predstavim: borimo se ssa oligospermijom. Išli smo na 1. AIH pri kraju 9. mjeseca i sad čekamo...
Za sad nikakvih simptoma user posted image  , pa se ne nadam puno. Imala sam prirodnu trudnoću prije 2,5 godine ali je srce prestalo kucati nakon par prvih tjedana. Odmah sam nakon tjedan dana počela jako često mokriti, a sad ništa, pa se ne nadam...

clock-img

04.10.2010, 13:02

clock-img

dijana79

pencil-img

1182

Suncokretić dobro došla nadajmo se da će bitiuser posted image i ja ih čekam kao ozeblo sunce žao mi je tvog gubitka user posted image user posted image user posted image user posted image neopisivo al ne gubi nadu  .

clock-img

04.10.2010, 15:45

clock-img

pdada

pencil-img

31

cao cure,ja sam stari clan ali nova u ovoj temi,ja se lijecim 6 godina,ali intezivno 2.5 godine,i eto dogurala sam do svoje prve insemenacije koja bi trebala biti za nekih 20 dana,bit cu na klomifenu i dobila sam i nekakve meno pur inekcije tri komada koje cu moreti da primim.Eto pa sad sam puna nade i iscekivanja,jednoj mojoj drugarici insemenacija je od prve upalila,pa tako zelim i ostalim curama,i da brzo docekaju svoju user posted image

clock-img

04.10.2010, 15:51

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

Pdada sretno sa prvom insiminacijom ...Koji doktor ce ti raditi insiminaciju ??? Jel ti odmah rekao da primas i menopur?? Moj doktor prvo propise klomifen ...na prvoj kontroli vidi kako sam reagoval na njega pa mi tek propise po 2 ampule menopura dnevno...ali znaci samo u slucaju ako nisam dobro reagovala na klomifen....

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

Zadnji članci

article-img