writing-img

RE: Inseminacija

clock-img

02.12.2011, 13:32

clock-img

choirgirl

pencil-img

375

Cekam plusic vec 2 i po godineuser posted image

Sretno u januaru onda draga, zamijenila sam te sa Benu mislim da ona u decembru radi.
Pitaj sta god te zanima.

clock-img

02.12.2011, 13:34

clock-img

BENU

pencil-img

1196

pingvina ja radim kod dr balića,peti dan user posted image  ču početi sa klomifenom i piti 5 dana onda na folikometriju,pa za dalje vidjet ču šta ide i javlja ču tiuser posted image

beta 100
beta 901

clock-img

02.12.2011, 14:50

clock-img

choirgirl

pencil-img

375

eto, uradila sam test i negativan jeuser posted image user posted image

clock-img

02.12.2011, 14:53

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

Glavu gore Choi, nije sve gotovo, kako skontah danas ti je 12-ti dan od ins. Možda si malo prerano radila test. Važno je da vještice nema na pomolu. Strpljenja. Koja ti je po redu ins.?

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

02.12.2011, 15:06

clock-img

choirgirl

pencil-img

375

Inseminacija 3. po redu. Jeste 12. dan ali test je onaj za 4 dana unaprijed... tuzna sam uzasno...user posted image user posted image U ponedeljak idem u bolnicu na test krvi, dotad necu vise ni testirati... boli stvarno boli ovaj put

clock-img

02.12.2011, 16:33

clock-img

Pingvina

pencil-img

1477

Choi...polako..Bas danas nesto citam o implantaciji i tim stvarima..Kazu da je tacno da se implantacija kod najveceg broja zena desi od 8-10 DPO...ali ima zena i kod kojih se implantacija desava od 6 DPO pa sve do 12 DPO-i sve to je normalno. Strpi se (znam da je tesko)...ali prije implantacije niti jedan test ti NE MOZE pokazati plusic.
Nemoj mila da places dok ne budes imala razlog za to..Ok????Saljem veliki user posted image  podrske.
BENU, ja tek treba da se dogovorim sa dr kako ce sve to da ide. Cula sam da je dr Balic jako uspjesan.Dao Bog da i ti budes jos jedan dokaz njegove uspjesnosti. Kakav je kod vas problem???

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

clock-img

02.12.2011, 16:57

clock-img

ivanai

pencil-img

281

choigirl draga bas mi je zao sto je negativan drzi se draga procice i to docice i nasim mukama jednom kraj docekacemo i mi nase dvije crtice na testu. znam da ti je danas tesko prije par dana mi je bilo isto ja sam isto test radila dvanaesti dan a trinesti dan sam dobila. ovaj mjesec odmaram pa sledeci opet sve iznova. ljubim te i budi jaka uostalom user posted image jos nije dosla nada jos uvjek postoi.

clock-img

03.12.2011, 09:07

clock-img

choirgirl

pencil-img

375

Drage zene puno vam hvala na podrsci!!!!!

clock-img

03.12.2011, 10:20

clock-img

ferrero07

pencil-img

30

Choigirl zao mi je stvarno i znam kako ti je... i ja se jos ne usudjujem radit test al ja sam ves rekla MM da nije uspjelo jer me vec stomak boli danima i pripremam se za user posted image jer danas "bi trebala" stic....                                                                             Pingvina zelim ti puno srece.... nadajmo se... bice i nama aBd user posted image .... 

clock-img

03.12.2011, 10:23

clock-img

Pingvina

pencil-img

1477

ferrero, hvala ti draga!!!!
Znas, zenice koje su user posted image  kazu da ih je stomak isto bolio kao kad treba da dodje ona prokletnica...ali nije dosla.Nadam se najiskrenije da si se i ti bespotrebno brinula i da ce umjesto user posted image  doci user posted image user posted image  iuser posted image .

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...

clock-img

03.12.2011, 10:55

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

IZVORNA PORUKA: Pingvina

ferrero, hvala ti draga!!!!
Znas, zenice koje su user posted image  kazu da ih je stomak isto bolio kao kad treba da dodje ona prokletnica...ali nije dosla.Nadam se najiskrenije da si se i ti bespotrebno brinula i da ce umjesto user posted image  doci user posted image user posted image  iuser posted image .

To je 100% tačno. Provjereno. Ne gubite nadu drage moje ženice, bebice će stići aBd. Btw i mene je poslije svake inseminacije stomak bolio, ma baš baš bolio, a tako je bilo i kad sam ostala trudna, mislila sam nema ništa od bebe i čekala svakog trena da dobijem, ali na sreću vještičurina nije došla.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

03.12.2011, 13:25

clock-img

ferrero07

pencil-img

30

Vec od ponedjeljka me boli i pisala sam vec da je svaki tren ocekujem.... i da ne zaboraavim juce me bolio lijevi jajnik.... ono "zigalo" me.... Pa ne znam...... iako mislim da nije uspjela inseminacija ipak se nadam...  jace je od meneuser posted image ... 

clock-img

03.12.2011, 14:16

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

curke u ponedeljak radim svoju prvu inseminafciju....neockujem nista....samo opusteno i laganini jer ipak ce biti sto biti mora...nocs isem u kafanu da proslavim jajnu stanicu koja se razvija fino....sutra navee4ce dernek kod mene uz rostilj sa prijateljima koji ce mi biti podrska....mogul mahmurna raditi inseminacijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 4.12.2011 20:10:45 >

clock-img

03.12.2011, 14:34

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

IZVORNA PORUKA: ferrero07

Vec od ponedjeljka me boli i pisala sam vec da je svaki tren ocekujem.... i da ne zaboraavim juce me bolio lijevi jajnik.... ono "zigalo" me.... Pa ne znam...... iako mislim da nije uspjela inseminacija ipak se nadam...  jace je od meneuser posted image ... 

mene je kad se zakacilo zigao lijevi jajnik, ono zatezanje, ziganje..ja mislila upala a ono beba user posted image sretno draga user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

clock-img

04.12.2011, 08:12

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Cure sretno user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

clock-img

04.12.2011, 11:54

clock-img

ferrero07

pencil-img

30

Cure drage hvala vam puno..... kako koji dan prolazi a user posted image ne dolazi, vise se nadam ali se bojim i veceg razocarenja ako dodje........ Zelim i vama takodje od srca user posted image ....

clock-img

04.12.2011, 22:46

clock-img

Pingvina

pencil-img

1477

choigirl-jel ujutro radis testic???
Neka uz tebe bude sva sreca svijate.Cvrsto drzim fige za user posted image user posted image ...user posted image

clock-img

05.12.2011, 01:09

clock-img

ferrero07

pencil-img

30

Choigirl sretno ujutro sa testom, i ja moram..... I da nam budeuser posted image .                                                                                               ajla86 sretno i tebi sutra i da uspije od prvi put.....  I uskoro sve bile "bebele"user posted image user posted image

clock-img

05.12.2011, 08:24

clock-img

Pingvina

pencil-img

1477

Sretno ferrero..sretno ajla..Do Bog da bude hairli i uspjesno i jednoj i drugoj i da su plusici "pred vratima"!!!user posted image

clock-img

05.12.2011, 10:42

clock-img

choirgirl

pencil-img

375

Bila sam jutros u bolnici, vadila krv, javice mi rezultate oko podne...Pa cu znati definitivno na cemu sam.
Sretno ferrero, je l i ti danas radis test?

clock-img

05.12.2011, 12:58

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

sve uradzeno.....mislila sam da je to nesto opasnije....niti boli niti traje dugo.zadovoljna sam....imala sam folikule u subotu jednu 23 mm i 12 mm endometrij 12 mm danas radzena inseminacija a nije ultrazvuk?????????????????? kad mogu raditi beta hcg da znam sta je i kako je

clock-img

05.12.2011, 13:09

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

Choi nadam se da ce reyultat biti user posted image
Ajla86 meni nikada nije radjen uz na dan insiminacije...zelim ti da bude uspjesno...Jel ti doktor naglasio ...da podebljate veceras i ujutru akcijom??
A sad za test ne znam...ja sam jednostavno cekala dan ocekivane user posted image .eto strpljenje mi je jaca strana user posted image ..

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

05.12.2011, 13:30

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

a jeste ali muz dezurni 24 sata a ja ujutru radim...necem se vidjeti prije sutra naveceuser posted image user posted image user posted image user posted image ocito nema sanse jel de za user posted image ali sta cu....

clock-img

05.12.2011, 13:50

clock-img

ivanai

pencil-img

281

Ajla86 trebala bi imati odnos danas obavezno meni je doktorica naglasila da je to obavezno zbog rizika od vanmatericne jel u toku odnosa u jajovodu se stvara trenje od kojeg jajna celija izlazi van a u toku inseminacije toga nema. choigirl jesu li stigli rezultati drzim ti fige.

clock-img

05.12.2011, 13:55

clock-img

choirgirl

pencil-img

375

Drage moje samo da potvrdim da je kod mene definitvno negativno.
Sta je tu je, sad bar znam da je gotovo, obustavljam utrogestane i jedva cekam da user posted image dodje:);) eto ima i to:) I onda idemo dalje, spremati se za zadnji pokusaj.
Vrijeme leti, moja slijedeca inseminacije ce bit vec za 2 sedmice... Idemo dalje...

Ostalim curama puuuno sreceee zelim i da nas obraduju plusicem.

Ajla, meni nisu nikad radili ultrazvuk na dan inseminacije. Da li neko zna je l ima neki specifican razlog za ovo?
A za betu; kod mene rade tacno 2 sedmice nakon inseminacije.

Zadnji članci

article-img