IZVORNA PORUKA: choirgirl
Evo ja sam upravo odradila 4. inseminaciju; 2,3 Mio poslije pripreme, sanse minimalne..., vec sam oplakala. Nekad covjeka uhvati takav osjecaj bespomocnosti, nesto se kao upirem, pazim na svaku sitnicu; a na kraju ionako nema nista od toga....Punim 36 uskoro i pocinjem da panicim vec....Izvinite zene sto sam negativna ovako...Samo mi je grozno kad pomislim da sad slijede 2 sedmice cekanja, a znam vec da moje sanse teze ka nuli...Cekam samo jos jedan negativan test...
choirgirl moloim te nemoj tako razmišljati ,ništa nije gotovo ,sada slijedi iščekivanje ~~~~~~~~~za veliki
sada znaš da su šanse sa inseminacijoom malene ,nekih 15 %,i svima su iste ,neko ima više sreće neko manje .
Evo sada sam vidjela da si van BIH,i pomalo me začudio broj inseminacija ,meni u SLO rekoše da s e nakon tri inseminacije već id ena IVF.
Ajla žao mi je

nova nada ,ovako razmake naravno smiješ praviti ,e sada neki preporučuju da se rade tri uzastopno ,(kao veće su šanse )
a ako t ekaće praznici teško d ače se svi okupiti gore ,i Rada i Godinjak ,ne znam zovi sutra ,pa češ znati .