17.01.2011, 23:34

1815
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

''
  '' 

ma ajde treba sve na šalu okrenuti, dok se može, naravno ima granica... onda se malo uozbiljiš pa opet okreneš na šalu
  ma ajde treba sve na šalu okrenuti, dok se može, naravno ima granica... onda se malo uozbiljiš pa opet okreneš na šalu  . Ja bih se isto trudila samo iza 10 uvečer biti tiho, ostalo bih normalno živjela i dijete treba da se igra.
 . Ja bih se isto trudila samo iza 10 uvečer biti tiho, ostalo bih normalno živjela i dijete treba da se igra.   . Ema je jako, jako živa, vozi autić na guranje po kući, stalno trči, pjeva, mijenja igračke a kad ja kuham, ona slaže suđe na pločicama u kuhinji. Doduše, ona je do 10 uvelike u krevetu i mirna. Svaku noć nam na balkonu (ustakljenom BTW) radi sušilica, a veš mašinu i za suđe isto uključujem iza 10 (kad mi je jeftina struja).
 . Ema je jako, jako živa, vozi autić na guranje po kući, stalno trči, pjeva, mijenja igračke a kad ja kuham, ona slaže suđe na pločicama u kuhinji. Doduše, ona je do 10 uvelike u krevetu i mirna. Svaku noć nam na balkonu (ustakljenom BTW) radi sušilica, a veš mašinu i za suđe isto uključujem iza 10 (kad mi je jeftina struja).