IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Pa da i mi imali roditeljski 2 sata trajao...
milion pitanja...a opet i učiteljica se spremila mnogo toga nam rekla prije nego smo pitali...
informacije sacko 15 dana ...a roditeljski po dva u polugodištu jednom...
pa onda izabrali člana za vijeće roditelja ispred razreda...odmah...
mislim možda bi taj član i vama dobro došao draga taurus...malo puno ti nama nabroja...
nekako mi prejako za prvačiće
Pa to vam je kad su predstavljali dvetogodisnje obrazovanje,m sve divno,krasno...a kad su djeca krenula kuku lele.imaju previse gradiva.istina da se razlikuje od uciteljice do uciteljice,a gdje li od skole do skole,.kod nas svaka skola trazi druge knjige (pisca) to u moje vrijeme nije bilo.
Jos kad imate djete s posebnom potrebama u razredu,nemojte me pogresno shvatit nemam nista protiv takve djece,ali ucitelijca ima poseban plan i program za takvu djeci i dok se njemu/njoj/njima posveti druga djeca dangube i obratno.
Sto se tice vjeca roditlja,redovna sam ispred K. odjeljenja u istom,nema tu nista osim sto prisustvuje sastancima s ostalim roditeljima iz drugih odjeljenja,s direktorom i nastavnikom koji predstavlja vjece nastavnika.tu se diskutuje opcenito o problemima u skoli.
Opet kazem jos ste pocetnici(uglavnom) ,recimo po planu i programi djeca u drugom razredu crtaju s ugljenom i rade s tusem

pa oni neznaju ni s flomasterima da boje.
Samo ne pridajte mnogo znacaja "sitnicama",pustite djecu neka se osamostale ali i nauce obavezama.moraju skolu da prihvate kao "kucu" a uciteljicu kao "roditelja".opsuteno cure,imat cete kad "ludit",vjerujte mi na rijec !