IZVORNA PORUKA: amanullah
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Uzeli smo i mi knjige...
eh sad imam pitanje za radne sveske...
koja je tačna cijena istih...
nama su rekli da donesemo novac škola će kupiti i podjeliti...
Ko je kupovao, koliko koštaju da znamo koliko novaca poslati po djeci
draga mi smo uzeli , mastalica 1,2 17 km, vjezbanka za (MOJU OKLINU, MATEMATIKU, CITANKU )12 km, malo mi apsurdno zasto nam trebaju kada knjige unutar imaju svoje vjezbanke.
E sada jedno pitanje, koje sam sinoć postavila i na vjecu roditelja, Sta se ustvari radi sa knjigama koje djeca vracaju svake godine,izdvajaju se veliki budzetski novci, a niko ne zna sta se radi sa timm knjigama ?
hanady imas li info ?
najprije mi smo dobili maštalicu 1, a maštalica 2 je u školi pa će je dobiti u drugom polugodišštu...
drugo...vježbanke nemamo, predpodtavljam to su radne sveske...nama je rekla samo iz bosankoga jezika...
a ovo boldirano i mene zanima...
ja sma također izabrana u vijeće roditelja no nismo imali satanak niti jedna još...
i spremila san se ovo pitati....
jer koliko sam upoznata knjige se valjda vraćaju
a opet gledajući knjige dosta toga unutar njih se ardi...imaju dio za učenje i vježbanje...pa vjeruj bude to i ispisano...
al pitat ću također u čemu je fol...vraćanje knjiga a svake godine kašnjenje u podjeli jer ih čekaju iz štampe