cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?

clock-img

23.03.2009, 13:42

clock-img

Anoniman

ej, caos user posted image , vidim neki ne mogu dugo spavati, ja sam jutros isla vaditi nalaze, kontrolne, a i bila sam na ctg-u, guzva uzas, jos mi nesto nije bio ok prvi put pa me poslao da prosetam pa sam ponovila i onda je ok, hvala bogu, mislim da su one sestre na praksi nesto zeznule jer su sve user posted image ponavljale ctg, no nema veze, eto toliko od mene, jos da pitam zna li ko je li se Nunichi porodila, ne javlja se, sretno njoj a i nama ostalima

seljo, kako tvoj zub i uho?

clock-img

23.03.2009, 14:53

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: sahara
da pitam zna li ko je li se Nunichi porodila, ne javlja se, sretno njoj a i nama ostalima

Evo mene sahara,nisam jos. user posted image
I ja sam danas isla na ctg i pozlilo mi,kaze dr. od lezanja na ledjima.
Sve sam zvijezde prebrojala,a jesam se bila i utoplila,a kaze i beba zna pritisnuti neku venu kad legnes na ledja,pa ti se zamanta.
Uglavnom jedva sebi dodjoh,a onda sam isla kod babica na mini psihofizicku pripremu,samo disanje na porodu i kako mi mm moze pomoci,kako me masirati,kako koristiti pilates loptu i tako to.
A sad ono glavno. user posted image user posted image Poprilicno sam otvorena,grlic omeksan,tako da sutra ujutro u 10h idem gore s ciljem da se porodim...pa vidjecemo. user posted image
Eto da znate,uglavnom javim ja nekome na mob,pa bicete u toku. user posted image
Puse mojim cekalicam,ako koja u medjuvremenu takodje ode na porod sretno! user posted image

clock-img

23.03.2009, 14:55

clock-img

andji

pencil-img

1215

Nunichka moja,i ja gledam imal te gdje na forumu,draga sretno sutra..i sve najbolje da dočekaš svoju princezu,i da mi budete žive i zdrave...još jednom sretno i sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

clock-img

23.03.2009, 14:57

clock-img

Anoniman

jbg zao mi je sto ti je pozlilo, ali eto dodje i kraj slatkim mukama, vec sutra aBd imacecs svoju bebicu u  rukama, puno srece ti zelim i da rodis zdravo i zivo dijete

clock-img

23.03.2009, 14:59

clock-img

lotos

pencil-img

250

Nunichi draga neka ti je sa srecom..da prodze sto brze i bezbolnije...Sretnouser posted image

clock-img

23.03.2009, 15:02

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Hvala vam drage moje... I ja jedva cekam sutra da svane,i da se sve aBd zavrsi kako treba.  user posted image user posted image user posted image
Dijance ljubi tog slatkisa od mene,pa se mi cujemo. user posted image

clock-img

23.03.2009, 15:15

clock-img

Rina26

pencil-img

381

hej nunichi,nek ti je sretno,bit će sve ok

clock-img

23.03.2009, 15:54

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: sahara
da pitam zna li ko je li se Nunichi porodila, ne javlja se, sretno njoj a i nama ostalima

Evo mene sahara,nisam jos. user posted image
I ja sam danas isla na ctg i pozlilo mi,kaze dr. od lezanja na ledjima.
Sve sam zvijezde prebrojala,a jesam se bila i utoplila,a kaze i beba zna pritisnuti neku venu kad legnes na ledja,pa ti se zamanta.
Uglavnom jedva sebi dodjoh,a onda sam isla kod babica na mini psihofizicku pripremu,samo disanje na porodu i kako mi mm moze pomoci,kako me masirati,kako koristiti pilates loptu i tako to.
A sad ono glavno. user posted image user posted image Poprilicno sam otvorena,grlic omeksan,tako da sutra ujutro u 10h idem gore s ciljem da se porodim...pa vidjecemo. user posted image
Eto da znate,uglavnom javim ja nekome na mob,pa bicete u toku. user posted image
Puse mojim cekalicam,ako koja u medjuvremenu takodje ode na porod sretno! user posted image

user posted image user posted image user posted image naježila se ja!:)  neka ti je sretno draga, sad me prpa uhvati, ali ona pozitivna!user posted image nek ti je sretno i da napokon doživiš taj najljepši trenutak, ne brini se sve će abd biti ok! jedva čekamo zaricuuuuuuuu!user posted image

clock-img

23.03.2009, 16:10

clock-img

Anoniman

O pa to su krasne vijesti!!! Čuvam ti fige, da nam obje dobro prođete i da sutra aBd držiš svoju princezu u rukama user posted image user posted image user posted image user posted image . Sve najbolje ti želim, ne daj se bella, budi nam hrabra i javi nam se. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2009, 21:42

clock-img

HannaS

pencil-img

373

user posted image user posted image user posted image user posted image Nunichi,bit ce sve ok,aBd.Napokon ces rodit tu svoju bebaru!Sretno i od mene!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa javi nam se!

Moj Dindili... 12.05.2009

clock-img

23.03.2009, 21:55

clock-img

Rina26

pencil-img

381

haj kako vi trudnice podnosite ovu hladnoću.ja taman bila kod doktora vodila malog ima mi gripu

clock-img

23.03.2009, 23:41

clock-img

mnn

pencil-img

1611

Nunichi draga moja drži mi se. Biče sve uredu, dače dragi Bog! Sretno ti draga, i javi nam se.user posted image user posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

clock-img

23.03.2009, 23:45

clock-img

noaa

pencil-img

1662

drage cekalice nek vam je sa srecom ja docekala moju malu krofnicu..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

24.03.2009, 00:53

clock-img

adannn

pencil-img

946

Nunichi draga,neka ti je sa srećom....Javi nam se,držim fige da sve dobro prođe...Da nam rodiš živu i zdravu ljepoticu....pusssssa

Nejra 28.02.2008

clock-img

24.03.2009, 07:08

clock-img

seljo

pencil-img

72

jutro ja opet nemogu da spavam a viuser posted image kakouser posted image danas dali ima kakvih promjena

clock-img

24.03.2009, 10:06

clock-img

Anoniman

jutro, ja sam spavala ko beba, mogla sam jos ali imam nekih obavezica, pozdrav svima i jos jednom sretno Nunichi user posted image

clock-img

24.03.2009, 10:22

clock-img

merimaa

pencil-img

156

nuno draga sretno..sad samo cekamo vijesti...evo kao na iglama samuser posted image user posted image user posted image user posted image
                                                                                                               user posted image user posted image user posted image
                                                                                                                  user posted image user posted image
                                                                                                                     user posted image

saljemo ti puno vibrica za sto laksi porod da sve prodje u najboljem redu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedad 11.05.2007 najljepsi dan u mom zivotu!

clock-img

24.03.2009, 14:39

clock-img

seljo

pencil-img

72

pozdrav sahara kako si dali znaš dali se nunichi porodila sretno joj bilouser posted image

clock-img

24.03.2009, 14:42

clock-img

Anoniman

pozdrav, ja sam hB super, a nisam jos nista cula za nju, neko ce nam nadam se javiti,drzimo joj fige

clock-img

24.03.2009, 21:13

clock-img

idana_85

pencil-img

1752

Ja dosla da pitam nunchi ima li treme,blizi se termin,a sta cujem...ljudi, zna li iko ista o njoj,jel princeza dosla na svijet?

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

clock-img

25.03.2009, 10:54

clock-img

Anoniman

jutro, kako ste mi, ima li sta novouser posted image
ovih dana bas lijepe vijesti, svaki dan cestitamo nekoj novoj mami, pa zelim srecu svim user posted image koje su u terminu, ubrajajuci i sebeuser posted image

clock-img

25.03.2009, 16:24

clock-img

HannaS

pencil-img

373

Ja danas kupila krevetic,napokonuser posted image user posted image user posted image Cekam da mm dodje kuci da ga sklopiuser posted image user posted image A prehlada me ne pusta,nos zacepljen,uh!Halo vi trudnjace,niste se valjda sve porodile pa danas nema nikoga da kuka user posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

clock-img

26.03.2009, 08:24

clock-img

Anoniman

jutrica, kako ste mi danas?
HannaS, je li krevetic sklopljen user posted image
ja danas odoh na ctg, pa se cujemo kad se vratim user posted image

clock-img

26.03.2009, 08:44

clock-img

mnn

pencil-img

1611

sahara sretno ti! biče sve super.user posted image
tebi je termin za par dana....drži mi se.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

clock-img

26.03.2009, 11:14

clock-img

seljo

pencil-img

72

pozdrav kako ste mi danasuser posted image sahara sretno kod doktorauser posted image

Zadnji članci

article-img