cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?

clock-img

21.04.2009, 18:13

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Evo i nas da provjerimo brojcano stanje... user posted image user posted image user posted image
Kako vidim niste se jos pocele duplati,pa vam zato Zarica i ja saljemo vibrice za brze i lake porode i slatke i zdrave bebare!
Puse od nas za sve cekalice...

Ninice nestade mi kredita pa ti ja ne odgovori,javim ti se sutra...ljubimo te.

clock-img

21.04.2009, 19:10

clock-img

mnn

pencil-img

1611

nema problema draga moja user posted image  pomažu puno tvoje vibrice..nešto se ipak pokrenulo...čujemo se, ja ču te izvještavati o daljnim događajima.samo ti šalji vibrice...pomaže mi.user posted image

nadam se da če krenuti...jedva čekam da malenog miša upoznam.

kako ste vi ostale trudnice?

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

clock-img

09.05.2009, 20:58

clock-img

sanjarka

pencil-img

327

Osjecam se ludo i nezaboravnouser posted image

doslo je i nase sunce, sada imamo dva
adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

clock-img

09.05.2009, 21:01

clock-img

Minchica

pencil-img

25

osjecam se kao da me nikada nece zaboliti...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja bebica nece nikako vani...

clock-img

09.05.2009, 23:11

clock-img

HannaS

pencil-img

373

IZVORNA PORUKA: Minchica

osjecam se kao da me nikada nece zaboliti...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja bebica nece nikako vani...

I kod mene isto ovakouser posted image user posted image user posted image user posted image Ne mogu viseeeeeeee

Moj Dindili... 12.05.2009

clock-img

10.05.2009, 01:01

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sanjarka

Osjecam se ludo i nezaboravnouser posted image

I ja isto user posted image user posted image  Jel se i mi trebamo tuspasiti na ovoj temi? user posted image  Od kad se računaju "zadnji dani" user posted image

clock-img

10.05.2009, 07:59

clock-img

sanjarka

pencil-img

327

pa valja od devetog, s obzirom da svaki dan mozemo roditiuser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

clock-img

14.05.2009, 08:57

clock-img

Anoniman

I dalje, što reče sanjarka, ludo i nezaboravno user posted image user posted image
Grčevi u nogama, pritisak nisko, bol u krstima, išijas, otečene noge.... ma super se osjećam user posted image user posted image

clock-img

14.05.2009, 09:32

clock-img

sanjarka

pencil-img

327

Za pozeliti. Svaka zena sanja da se tako osjecauser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

clock-img

14.05.2009, 23:11

clock-img

Modesty

pencil-img

56

Bajno, k'o user posted image  i user posted image . Pa ti sad probaj tu naci sredinu.

clock-img

17.05.2009, 22:09

clock-img

malenaa

pencil-img

1616

pored svih tih tegoba koje nabrajate i kroz koje svi prolazimo... moram reci da se ipak osjecam izvrsno!!!!!!!!!!!!!!! iscekujem ovu bol... jedva cekam da me zaboli,jer tad znam da cu ubrzo vidjeti najljepse okice na svijetu, i cuti otkucaje njegovog malog srculenca na svojim njedrima...
drage moje... ja jedva cekam ako Bog da...
eto tako se osjecam :))))))

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

clock-img

17.05.2009, 22:14

clock-img

dinciii

pencil-img

1675

uh kad se sjetim ove teme pa dan i noc sam visila na ovoj temi user posted image user posted image user posted image   i nikako da se porodim user posted image user posted image user posted image
drage moje zelim da imate sto laksi i brzi porod.i da uskoro ugledate svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

clock-img

19.05.2009, 12:33

clock-img

Arijana2

pencil-img

383

user posted image Idete li na ginekoloske preglede,ja sam u 36-toj sedmici i doktor je rekao da je cervix skracen na pola,tvrd, da nisam otvorena znate li po iskstvu ne bi li bebica trebala i uraniti,i ako kazem sve je u Bozijim rukama

clock-img

19.05.2009, 17:50

clock-img

Anoniman

Čudno se osjećam.... od juče. Sve me boli, doduše na kratko, al imam osjećaj da nam je ostalo još malo vremena user posted image . Ko će znati....

clock-img

19.05.2009, 18:12

clock-img

mnn

pencil-img

1611

IZVORNA PORUKA: dinciii

uh kad se sjetim ove teme pa dan i noc sam visila na ovoj temi user posted image user posted image user posted image   i nikako da se porodim user posted image user posted image user posted image
drage moje zelim da imate sto laksi i brzi porod.i da uskoro ugledate svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako je bilo i kod mene...čekala sam a onda dodje subota 2.5. i krenu trudovi.bila sam sretna kao malo djete jedva sam čekala da rodim, svi su mi se čudili kako podnosim bolove a ja im rekla ma nije to ništa ja sam svaki mjesec radjala menstr.user posted image

držite mi se drage trudnice, biče sve uredu!puno sreče vam želim!user posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

clock-img

19.05.2009, 19:59

clock-img

sanjarka

pencil-img

327

Osjecam se kao da necu roditi jos najmanje 2 mjeseca. Godi mi bolovanjeuser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

clock-img

20.05.2009, 00:41

clock-img

Anoniman

I meni vala pravo prija. Psihički sam se baš opustila, fizički - osjetim neke promjene. A šta misliš ko će se prije poroditi user posted image user posted image  Trebale bi otvoriti kladionicu, ti, p.mamma, dina_89 i ja smo u isti dan user posted image
Ja kakav sam peh sve ću vas ispratiti i prenijeti još user posted image user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 20.5.2009 0:42:25 >

clock-img

20.05.2009, 08:22

clock-img

ena23

pencil-img

2131

Evo deset markica na sanjarku user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma zelim ja svim mamama u "zadnjoj fazi" sto laksi, sto brzi, sto bezbolniji porod user posted image user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

20.05.2009, 08:40

clock-img

sanjarka

pencil-img

327

Ja se kladim da cu ja zadnja. I prvi put sam prenijela 3 sedmice. Zatvorila se u kucu da me vise niko ne moze pitati: pa sta ti vise cekasuser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

clock-img

20.05.2009, 08:46

clock-img

tweety

pencil-img

1407

Kad se samo sjetim ove teme i isčekivanja user posted image user posted image user posted image Ja sam čini mi se oborila rekord među onim curama koje su bile spremne za poroda user posted image Ko zna koliko bi još čekala da nisam bila inducirana user posted image

Svim curama od srca želim što brži i što laganiji porod.Prvorotkama poručujem,radujte se jer je to nešto najljepše što vam se u životu može desiti.Jest bolno ali se ta bol brzo zaboravim čim ugledate svoju bebu.

Sretno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

clock-img

20.05.2009, 08:47

clock-img

sanjarka

pencil-img

327

hvala na podrsciuser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

clock-img

20.05.2009, 11:24

clock-img

Anoniman

I od mene veliko hvala na podršci. Znači od Ene 10 KM za sanjarku user posted image  Ena misli da ćeš ti prva, hajde vidimo baš user posted image user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 20.5.2009 11:27:07 >

clock-img

20.05.2009, 13:10

clock-img

biloko

pencil-img

164

I ja sam zvanicno u 9. mjesecu (uh, napokon user posted image ), pa da prvo pozdravim sve vas koje ste na finisu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Mislila sam da je najbolje da postavim svoje pitanje na ovoj temi gdje smo sve pri kraju user posted image , pretpostavljam da nas muce slicne tegobe. Je li neka od vas imala kao predmenstrualne bolove, nesto kao tupi bol ili nelagoda u predjelu jajnika koja traje konstantno. Pitam to jer mene od jutros prati ta nelagoda....kao da cu dobiti mestruaciju. Ponekad se bol i prosiri na predio zdjelice, pa se smanji skoro kao da prestaje pa se onda intenzitet pojaca. A taman sam se hvalila kako mi je super i kako nemam nikakve tegobe s obzirom da sam u 9. mjesecu i eto ga sad...tako mi i treba user posted image user posted image

Jedna mala zabica uskoro dolazi da se upoznamo :)
15.06.09

clock-img

20.05.2009, 13:26

clock-img

Anoniman

Ja stalno imam te bolove..... više sam se navikla na njih. Mene buni što me posljednjih dana jako dole žiga sve imam osjećaj da će nešto puči user posted image  al s obzirom da mi je druga trudnoća ne brinem plaho jer znam da me mora dobro "sastaviti" da bi znala da su to pravi user posted image  Ne brini, to se tijelo priprema za porod, sve se širi da bebi lakše prođe user posted image

clock-img

20.05.2009, 13:28

clock-img

sanjarka

pencil-img

327

Da mi nastavimo kladionicu. Ja se kladim da ce p. mama prva, ako se mi smijemo kladitiuser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

Zadnji članci

article-img