writing-img

RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?

clock-img

27.05.2009, 10:36

clock-img

malenaa

pencil-img

1616

kad smo kod feelinga kad bi moglo biti, vjerujte ja mislim da bih vas sve mogla prestici ipak,ali kad to kazem mislim da cete svi prije mene :)
ali bilo bi super da se prevarim hehe :)
kisssssss

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

clock-img

27.05.2009, 10:40

clock-img

dina_89

pencil-img

351

IZVORNA PORUKA: Ex Yu

Da otvorimo kladionicu user posted image ja bi rekla ovako

malenaa
sanjarka
dina
enisa
ja
pretty mama
biloko
mamin_zivot

odprilike neznam zasto al eto tako mislim ... nadam se da nisam nijednu preskocila a ja bi prva al ko da gledam da cu zadnja ..a nemogu vise cekati user posted image

user posted image user posted image user posted image  samo da neko vec otvori ovu sezonu i steta sto nema niko iz tuzle ili okoline pa da se nadjemo u porodilistuuser posted image  ja za sad nemam nikakvih znakova sve isto kao prije, ponekad osjecam pritisak na karlicne kosti i beba se punoooooo mice nekad mi se cini da hoce da probije pibu i da izadje ali to je sve, juce sam se zacudila kad me prijateljica vidjela da sam se sagela i kaze zar ti to mozes ja nisam mogla u devetom ni malo da se sagnem a meni nista ne predstavlja problem mislim da mogu raditi sve sto i prije ali ipak pazim ...

08.06.2009 godine -nasa princeza & Sarah &

clock-img

27.05.2009, 10:41

clock-img

Anoniman

Kako ćemo mi svi prije tebe user posted image user posted image  Ne mere. hehehehehe sad ćeš nam ti, najdalje za dan, dva..... vidje ćeš, tako mi kaže moj insekt user posted image user posted image

clock-img

27.05.2009, 10:43

clock-img

malenaa

pencil-img

1616

enisa-sara, ej draga ajd mi na pp posalji broj svoj da ti mogu javiti zeno,ak sta iznenada bude hehehe pa da obavjestis ove moje drage zene ovdje.
moze???
kissssssssss veliki

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

clock-img

27.05.2009, 10:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sanjarka

filing nemam, a sto se tice jela ne vidi se na tebi da si sve mela ispred sebeuser posted image

Jesi vidjela, kod mene ti metabolizam radi 100/h user posted image user posted image  Pa jesi gledala slike na temi trudnice, mršava uvijek bila, ja se samo u trudnoći malo udebljam a jedem.... stalno me mm i raja s posla zezaju da me lakše oblačit nego hraniti user posted image .

clock-img

27.05.2009, 10:44

clock-img

Ex Yu

pencil-img

718

ma ko? ja prije svih ufffffff ... suti ja bi volila al me onda panika uhvati user posted image

PS: a ja sam na poslu dobila nadimak : drobilica

< Poruku je uredio Ex Yu -- 27.5.2009 10:45:04 >

clock-img

27.05.2009, 10:44

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: malenaa

enisa-sara, ej draga ajd mi na pp posalji broj svoj da ti mogu javiti zeno,ak sta iznenada bude hehehe pa da obavjestis ove moje drage zene ovdje.
moze???
kissssssssss veliki

Sa zadovoljstvom user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala, hvala user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2009, 10:46

clock-img

Ex Yu

pencil-img

718

Hocem i ja tvoj broj al jel to pametno ... kad nam je isti dan termin ... ako obe budemo u bolnici nista od nas bolje da se javimo nekom bar 15.06 sto je termin user posted image

clock-img

27.05.2009, 10:47

clock-img

malenaa

pencil-img

1616

heheheeh joj vidi sta nas je... sve smo tu negdje, ajd ako bog da nek ide redom,nemojte da bi me preskakala koja hehe :)))))))
odoh sad kod masica kissssnem vas sve redom

clock-img

27.05.2009, 10:49

clock-img

Ex Yu

pencil-img

718

Haj sretno i da nam do vikenda nebudes vise 2 u 1 user posted image

clock-img

27.05.2009, 10:49

clock-img

Anoniman

Ma ne meremo roditi isti dan user posted image user posted image
Hej jeste vidjele petit gs se porodila a termin joj bio 11.06.
Pošaljem ja tebi moj br. jer ću ja zadnja. ihihihihihihihih
malenaa imaš PP. Sretnoooooo!!!!

clock-img

27.05.2009, 11:17

clock-img

Modesty

pencil-img

56

Krasno se osjecam, vec dva dana imam bolove u dnu stomaka, a danas apsolutno nista. Nervozna sam, razdrazljiva, cini mi se kao da cu biti trudna jos cijeli juni

clock-img

27.05.2009, 11:19

clock-img

Ex Yu

pencil-img

718

Ti si jos i dobra ja sinoc lezim i nemogu se okrenuti i kazem mm ja mislim da cu citav zivot bit trudna i ogromna ovo nikad nece proc user posted image

clock-img

27.05.2009, 11:34

clock-img

cija

pencil-img

402

Ti si jos i dobra ja sinoc lezim i nemogu se okrenuti i kazem mm ja mislim da cu citav zivot bit trudna i ogromna ovo nikad nece proc user posted image

i mene tako uhvati user posted image meni još 26 dana do termina

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

clock-img

27.05.2009, 16:13

clock-img

sanjarka

pencil-img

327

Evo vratila se sa ctg-a. Sutra rano idem na komisiju. Pozdrav zene

doslo je i nase sunce, sada imamo dva
adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

clock-img

27.05.2009, 17:07

clock-img

Anoniman

sanjarka sretno sutra, naravno ljubim i sve ostale, joj kad pocnem cestitati aBd, svaki dan po jednauser posted image

clock-img

27.05.2009, 17:43

clock-img

sanjarka

pencil-img

327

hvala ti, nekako me trema, nije jednostavno, iako znam da to nije nista narocito

doslo je i nase sunce, sada imamo dva
adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

clock-img

27.05.2009, 17:46

clock-img

Schecherlemica

pencil-img

615

Sretno Sanjarka i od mene...
Drzim fige svim dragim trudnicama kojima je bas usitnilo...
Pozzdravcic!

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

clock-img

27.05.2009, 17:57

clock-img

Arijana2

pencil-img

383

user posted image  i mamice,zaboravim od doktora uzeti potvrdu da otvorim porodiljski jer sam sva smotana ovaj zadnji mjesec,da li znate mogu li jos negdje podici tu potvrdu samo da otvorim porodiljsko,hvala unapred

clock-img

27.05.2009, 20:07

clock-img

biloko

pencil-img

164

Ex_Yu, hvala ti sto me nisi stavila zadnju da cekam u redu user posted image user posted image ...e ljudi znate kako sam govorila da sam sva divna i krasna da nemam nikakve naznake da se ista dogadja. E, pa ova zadnja 3 dana i nije bas tako, imam kao blage menstrualne bolove, dr mi je juce rekla da su to lazne kontrakcije.
I da, jos mi je rekla da je grlic skroz smeksan user posted image user posted image ...eto ipak se tijelo polako priprema za dan D.

Jedna mala zabica uskoro dolazi da se upoznamo :)
15.06.09

clock-img

27.05.2009, 20:12

clock-img

Ex Yu

pencil-img

718

Meni je tako vec 7 dana blagi bolovi ... pa malo jaci pa bar 3 puta na dan ono bas me zaboli al nista se nedesava osim sto se beba od jutros totalno umirila sto je nemoguce za moju bebu koja je tolko bila aktivna da sam se pomalo i zabrinula okrene se pokoji put ... rastegne se al neskace i nelupa user posted image neznam sta mu je danas

clock-img

27.05.2009, 20:20

clock-img

biloko

pencil-img

164

Ja sam cula od drugih ex-user posted image  da se bebe inace cesto primire u 9. mjesecu i pred porod...ma ne brini se, sigurno je sve u redu user posted image . Vazno je da si ti osjetila svoju bebu da se pomjera.

Jedna mala zabica uskoro dolazi da se upoznamo :)
15.06.09

clock-img

27.05.2009, 20:28

clock-img

cija

pencil-img

402

Meni je tako vec 7 dana blagi bolovi ... pa malo jaci pa bar 3 puta na dan ono bas me zaboli al nista se nedesava osim sto se beba od jutros totalno umirila sto je nemoguce za moju bebu koja je tolko bila aktivna da sam se pomalo i zabrinula okrene se pokoji put ... rastegne se al neskace i nelupa user posted image neznam sta mu je danas

pa i kod mene je danas tako s bebicom...nije nešto aktivna kako zna biti.

a još me po sredini počeo stomak boliti .... pa gore , pa neki grč....al mislim da je od probave,svašta sam smiksala u sebe.Pa boli,pa prestane...al sam napravila čaj za trudnice za probavu,pa će biti bolje.

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

clock-img

28.05.2009, 00:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sanjarka

Evo vratila se sa ctg-a. Sutra rano idem na komisiju. Pozdrav zene

Sretno!!!! I trebala bi znati tačan datum nakon komisije??

Meni je isto beba do maloprije bila mirna, čitav dan, a sad se aktivirao pravo, evo mi se stomak izvija.....
malenaa ima li te?? Ne javi nam se malenaa od popodne, šta li se dešava, možda je ostala u bolnici user posted image user posted image  Ja sve virim u mob. da nije kakva poruka stigla user posted image , al ništa....

clock-img

28.05.2009, 00:37

clock-img

remzy

pencil-img

1380

drage moje trudnice,prije svega da vas pozdravim i da vam pozelim svu srecu kako na porodu tako i  zivotu!!!!
inace vas TRUDNICE obavezno pratim,enisu moju pogotov!!user posted image
e citav dan cekam da se javi malenaa sa vijestima,ali nje nemauser posted image user posted image ,zna li neko da nije ostala u bolnici???

drzim vam fige!!!enisa_sara cija biloko Ex Yu arijana2 Schecherlemica sanjarka Modesty mamin_zivot dina_89 Mya_81 pretty mama...

nadam se da sam sve vas nabrojala i izvinjavam se ako sam koga izostavila!!!

ljubim vas!!!

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

Zadnji članci

article-img