Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
hehe skvo, ja zaboravih da je i tebi trebao drzavni nalaz ugl i ja sam zato isla u opstu,ali se potrefila i fina doktorica...a tawil je najbrzi eh kad se sjetim vadjenja bete kod njega....
16.08.2011, 16:48
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: animagical
hehe skvo, ja zaboravih da je i tebi trebao drzavni nalaz ugl i ja sam zato isla u opstu,ali se potrefila i fina doktorica...a tawil je najbrzi eh kad se sjetim vadjenja bete kod njega....
A...ko ce odgovoriti nego nas dvije..
16.08.2011, 16:49
palachinken
5397
hej zenice, ja opet bila zaspala sta je ovo sa mnom, ne trijeznim se...cim legnem, gotova u sekundi...sve me nesto bez veze ziguca i boli, a znam da nije to to, ma ni blizu...i onda legnem i sve me prodje
odoh da virnem sta ste pisale...
To ti se tijelo odmara za veliko finale Kazem ti ja, samo sto nisi
I da te naponem, posto ces aBd na prirodni porod, onom ko te bude pazio poslije, mama ili sveki, reci da ti u spreme u litrama kompota od suhih sljiva i smokava. Da sam ranije znala koja je trauma prva stolica poslije poroda....
< Poruku je uredio palachinken -- 16.8.2011 16:51:04 >
16.08.2011, 16:53
animagical
5604
IZVORNA PORUKA: palachinken
hej zenice, ja opet bila zaspala sta je ovo sa mnom, ne trijeznim se...cim legnem, gotova u sekundi...sve me nesto bez veze ziguca i boli, a znam da nije to to, ma ni blizu...i onda legnem i sve me prodje
oho predvidjanja padaju hvala, hvala, i naravno- Bog te cuo mogu ja jos cekati, iako vise nije zabavno...
skvo, pa ko bi drugi nego ti i ja? mislim..da nije smijesno bilo bi tuzno
16.08.2011, 16:53
Skvo RR
4542
I da te naponem, posto ces aBd na prirodni porod, onom ko te bude pazio poslije, mama ili sveki, reci da ti u spreme u litrama kompota od suhih sljiva i smokava. Da sam ranije znala koja je trauma prva stolica poslije poroda....
Ili ako si mesojed kao ja.. leso teletina masnija sa povrcem.....isla sam u wc prvi dan kada sam izasla iz bolnice..i mama mi je pravila citavu sedmicu..bas sam se lijepo ocistila..
16.08.2011, 16:54
animagical
5604
oho predvidjanja padaju hvala, hvala, i naravno- Bog te cuo mogu ja jos cekati, iako vise nije zabavno...
skvo, pa ko bi drugi nego ti i ja? mislim..da nije smijesno bilo bi tuzno
i da se pohvalim moja sveki najbolji kompot na svijetu moram joj reci da pripremi smokve....
16.08.2011, 16:56
Skvo RR
4542
Zene..meni stomak na koljenima... ...hahahha..presmijesno izgleda..nego animagical spavaj kada mozes..ja kao zombic...
16.08.2011, 16:58
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Ili ako si mesojed kao ja.. leso teletina masnija sa povrcem.....isla sam u wc prvi dan kada sam izasla iz bolnice..i mama mi je pravila citavu sedmicu..bas sam se lijepo ocistila..
Ja sam sedam dana jela maltene samo tecno, i to najvise supu od telece koljenice, ali svejedno. Kombinacija lijenih crijeva nakon 9 mjeseci drugog stanja, mirovanja + sto ne smijes sjesti niti se pod razno napinjati i naprezati, e kod mene je dovelo do ruzne agonije. Tek 10. dan po porodu se kutarisala, da izvinete, i sve plakala od sreće poslije. Triput bi se porodila, čak bih i sivanje opet, ali ono ne
16.08.2011, 16:59
animagical
5604
hehe jel beba sjela u krilo znam kako je... uh spavam po danu a po noci ugl teturam u wc-kako pritisne mjehur kad sam u horizontali?? nista ja ne kontam...
16.08.2011, 17:02
Sonja
2429
Anice vidis u moje cure narasla cuna pa je mudonja hahahaahah a Bebice samo se ti smiji pa ce i tvojoj narast
babilon masala za bebaru ja uzmem onaj Fruktal sok 100% pise na njemu..imas Brusnicu a ima jos onaj od cvekle pa od mrkve od borovnice i sve je kao 100% i oko 4KM su mene mrzi da kuham pravu brusnicu pa to pijem mada je najbolje onu kuhati al et :)
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
16.08.2011, 17:14
Skvo RR
4542
hehe jel beba sjela u krilo znam kako je... uh spavam po danu a po noci ugl teturam u wc-kako pritisne mjehur kad sam u horizontali?? nista ja ne kontam...
Zanemarite celulit...popila sam zadnjih 1o dana hektolitar vode..
16.08.2011, 17:18
drznica
764
awww sto je ovo nesto slatko na tebi...Lijepi pupo...
Znaci poslije poroda problemi sa stolicom?! Ja sam nadrljala, ja sad imam problema, a da ne pricam o hemoroidima kad se pojave poslije svake stolice huuuh...jadna ja na porodu
16.08.2011, 17:21
Sonja
2429
skvo stomo se bas spustio a ovo ti preslatko stoji sta je ovo ja inace ne volim cvjtice al ovo je bas medeno
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
16.08.2011, 17:22
Skvo RR
4542
nekakav baby doll iz extreme intimo..mislim nije za trudnice... ..alii je super za nas....na snizenju ih ima...
16.08.2011, 17:23
Anica1
102
IZVORNA PORUKA: drznica
Anice, meni napisase u pp za Mašića ima ordinaciju privatnu i br.telefona. ja nesto ne mogu vjerovat da je to taj Mašić Jel' tebi ko sta javio???
Meni nisu nista napisali
16.08.2011, 17:25
Hanady RR
18727
nekakav baby doll iz extreme intimo..mislim nije za trudnice... ..alii je super za nas....na snizenju ih ima...
nekekav...ma ja
slika je super...imamao sliku E malo pred izlazak...biće ovo historijska tema
16.08.2011, 17:32
ciciban26
281
Joj zene drage,ja cu struhnuti od spavanja... Danas sam u pola 2 legla da se "malo" odmorim i evo sad otvorila oci . Ko da sam trudna Skvo stomo je prelijep masAllah ,sad ce bebaca..A i ovaj nekakav baby doll
Mene nesto danas bole ledja kao pred menstruaciju ( par puta me ta bol probudila),je li moguce da su pripreme polako pocele
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
16.08.2011, 17:35
Skvo RR
4542
hej poenta je da se spustio stomo... ...a one o baby doll-u.. haha lude ste.... Steta sto ne mogu u njemu na porod...
16.08.2011, 17:42
Hanady RR
18727
hej poenta je da se spustio stomo... ...a one o baby doll-u.. haha lude ste.... Steta sto ne mogu u njemu na porod...
stomo se spustio jašta.... i više no juče 100%
16.08.2011, 17:43
Anoniman
skvo jel to bebicu ocekujes nisam upratila masAllah tebi i ostalim buducim mamama zelim sve najlepse u trudnoci i posle
16.08.2011, 17:44
Skvo RR
4542
Jel tako?...I meni se cini da je od juce bas...se spustio...haj lakse mi kada jos i ti to vidis.
16.08.2011, 17:45
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: triputmama
skvo jel to bebicu ocekujes nisam upratila masAllah tebi i ostalim buducim mamama zelim sve najlepse u trudnoci i posle
Hvala ti od srca.
16.08.2011, 17:50
Daja_sa
461
ola drage... ja sam danas nesto bas bezveze...neraspolozena...nervozna i bas bas bljak. nakon sto sam se jutros ponovo psihicki spremila za vaginalni pregled i napokon da cujem novosti vezano kak vo je stanje...opet nista od toga nije bilo...vec drugi put moj dr. "izbjegava" pregled, uradjen samo ctg i narucena sam u cetvrtak za komisiju koja ce odrediti termin poroda...znaci opet CR...auuu sve mi to tesko palo nekako...pomisao na odvojenost os moje S 5-6 dana...bolovi nakon budjenja iz narkoze mah...pokusavam da dodjem sebi satima ali cini mi se da sam sve gora i gora. e da pitala sam za kocenje u preponi i ponovne bolove po dnu stomaka...ovog puta sam dobila odgovor da se to rana od prvog CR rasteze i da me to boli
16.08.2011, 17:51
Daja_sa
461
eto koliko sam lose volje zaboravih vam svima poslati veliki . nadam se da ste mi sve dobro i zdravo...
Sto se stolice tice ja sad deveram sa tvrdom...JAKOOOO tvrdom stolicom...znam zaglavit u wcu po sat vremena...krene da izadje i stane na pola i ni tam ni vam...pa se preznojavam..pa bole crijeva..paaa fakticki ko da se poradjam na solji...(izvinite na opisu ali tako je)...nekad se malo vise i napnem ali me nakon toga neki strah uhvati da necu naskodit kako tim bebi...ma uzas!!! molim Boga da nakon poroda makar malo bolje bude da se ne patim...posebno sa ranom ( ako me budu sjecnuli )...UH!!!
Dajo-bit ce sve oki...ne sikiraj se!!!
< Poruku je uredio Semica -- 16.8.2011 18:22:10 >