IZVORNA PORUKA: jelenaT
Leukociti kod trudnice u krvi je normalno da su poviseni, sad sve zavisi kakvi su ti drugi nalazi, ako su samo leukociti 20 ne bi trebalo biti problema. Sto se tice gagach moje krvne slike meni zeljezo 26 pa su mi zabranili da jedem stvari bogate zeljezom, da mi jetra ne bi otisla.
Mi sad tek planiramo sobu raditi, dok je bila beba tj i sada samo smo ubacili krevetac u nasu sobu, jer smo je planirali u njenu i onako brzo prebacivati, a nisam njenu htjela ranije da sredjujem, da se ne prasi i ne koristi za sve i svasta dok ne dobije pravu svrhu. Ovaj stalak za presvlacenje iz iskustva nisam kupovala, jer znam da koristi se samo veoma kratko, a sestra mi davala svoj, stvarno ja njemu svrhu nisam vidjela sem prvih mjesec dana. Ja se nadam da ce joj se svidjeti soba, uvijek je u suncu i dosta je osvjetljena, a i ima veliki balkon kad bude veca jer ja sam svoje tinejdžerske dane najvise voljela ljeti duboko u noc na balkonu provoditi.
Jelena,ja kad opet aBd budem trudna puno stvari cu drugacije. Iskustvo cudo cini. Komodice su glupost,one male kafice isto tako,jedino ako djete rodis od 2kg,pa onda mozda mozes koristiti mjesec dana,inace tesko,.
Onda oni bodici s naprijed kopcanjem,meni su skroz bezveze. A ja sma samo te trazila jer sam mislila da su najbolji. Sad ne bi niti jedan kupila,mene smara oblaciti joj ih,moram je milipon puta prevrnuti,a onako smao navucem na glavicu,jedna ruka-druga ruka i obucena.
Onda nekakvih budalastina kupila prije poroda,a nista iskoristila nisam...