cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Razgovori u ocekivanju bebe

clock-img

21.08.2011, 13:15

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

EEE debele moje ja usla da se okupam i sad da se saperem nestalo vodeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo vec minuta sjedim umotana u peskir sa sapunicom na glavi user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

oj kod moje sveki isto belaj s vodom,ja se tek okupala juce kao covjekuser posted image

clock-img

21.08.2011, 13:16

clock-img

animagical

pencil-img

5604

EEE debele moje ja usla da se okupam i sad da se saperem nestalo vodeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo vec minuta sjedim umotana u peskir sa sapunicom na glavi user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe al zato ima kosa da ti skripi kad konacno saperesuser posted image user posted image user posted image stavi peskir i na glavu prehladices se...

clock-img

21.08.2011, 13:23

clock-img

sanela.asja

pencil-img

735

Ma ja se evo obukla moze mi ko pokucat na vratauser posted image peskir je na glaviuser posted image user posted image user posted image kontam da osusim kosu user posted image user posted image salim se..Jos je nema kod nas stvarno rjetko nestaje voda zato ni nemam zaliha da se saperem da mi je makar flasu od litar user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

clock-img

21.08.2011, 14:02

clock-img

Selminja

pencil-img

284

joj ima li ista gore user posted image i meni se to znalo desit, ja evo cekam da dodje bolji pritisak da se istusiram, usisala hodnik, sva sam slipava user posted image

clock-img

21.08.2011, 14:03

clock-img

Selminja

pencil-img

284

hmmm sta li je Skvo, proslo 14h ...

clock-img

21.08.2011, 14:06

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

haj evo mene.....uradio mi dr ctg, kaze neka jos bebija...nije me gledao ginekoloski, rekao da dodjem u petak, pa ce onda vidjeti, u subotu mu dezura...eto...ja ipak cekam animagical...user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

21.08.2011, 14:09

clock-img

Selminja

pencil-img

284

neka, bebiju je i najbolje u pupi user posted image

clock-img

21.08.2011, 14:16

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

Skvo radi tebe udjoh da vidim sta se desav.. znaci nista osebno....hajd dobro izdrzi jos malo .... neka ga jos malo kod mame:))

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

21.08.2011, 15:19

clock-img

Saly

pencil-img

13

user posted image a bas nam fali ta kafica...sad obicno bjezim iz kuce kada se pravi...ahhahaah ili se zatvorim u sobuuser posted image

clock-img

21.08.2011, 15:24

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Saly proci ce to brzo,a uvjek mozes s nama ovdje popiti kaficu,ova nema ni mirisa ni ukusa...user posted image
Nego,dobro ti nama dosla.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

21.08.2011, 15:32

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: Saly

user posted image a bas nam fali ta kafica...sad obicno bjezim iz kuce kada se pravi...ahhahaah ili se zatvorim u sobuuser posted image

dobrodoslica i od meneuser posted image

evo i ja je ne pijem 5 mjeseci, pa izdrzala samuser posted image a da mi zamirise-zamirise miuser posted image

clock-img

21.08.2011, 15:36

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

ne pijem ni ja nikako na savjet bebiceuser posted image user posted image user posted image
mada me zadnjih dana glava uzasno boli al kontam mozda mi kafa nebi ni pomoglajer sam se vec odvikla...user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

clock-img

21.08.2011, 15:37

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

p.s. vjerujes li bebice da kad si mi poslala nekad davno pp da sam je istog trena prestala pit,sto slusam user posted image user posted image

clock-img

21.08.2011, 15:37

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

vjerovatno je nesto drugo u pitanju jer da je kafa boljelo bi te ispocetkauser posted image

al eto, izdrzacemo jos za nase malene bebiceuser posted image

clock-img

21.08.2011, 15:38

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: Sandrich

p.s. vjerujes li bebice da kad si mi poslala nekad davno pp da sam je istog trena prestala pit,sto slusam user posted image user posted image

svaka castuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2011, 15:40

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

haj evo mene.....uradio mi dr ctg, kaze neka jos bebija...nije me gledao ginekoloski, rekao da dodjem u petak, pa ce onda vidjeti, u subotu mu dezura...eto...ja ipak cekam animagical...user posted image user posted image

ti ces izgleda njemu u dezuru na poroduser posted image super, da te tvoj dr porodiuser posted image hhehe nemoj mene cekati, uci ces u oktobaruser posted image ovo dijete nece vaniuser posted image

clock-img

21.08.2011, 15:50

clock-img

mea29

pencil-img

871

Dan i od mene...ja bila u posjeti mm, sad se istusirala, jedem cokolino i citam vas malo...

vidim da skvo nece jos ali zato sutra i prekosutra imamo zakazana dva CR-a...bit ce bebica uskoro user posted image

vani je pakleno vruce, doduse meni ne smeta ali ja ipak navijam za one tmurne i svjeze dane...

nego docekah i ja na (s)tickeru neki cudan broj 69..he he he...

Sunce mamino 24.10.2011.g

clock-img

21.08.2011, 15:51

clock-img

animagical

pencil-img

5604

mea kako je tm? jesu gotovi nalazi? uh ja tek sad vidjeh ozbiljnost broja 18user posted image jos malo i drekavacuser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 21.8.2011 15:52:13 >

clock-img

21.08.2011, 15:56

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

ej zenice bas sam vas htjela pitati koliko je tacno sto pokazuje stiker koliko je dana ostalo do poroda? jel se treba drzati toga il beba obicno urani?sta kazu statistike na rr?user posted image user posted image

clock-img

21.08.2011, 16:02

clock-img

animagical

pencil-img

5604

statistika googla kaze da se vecina beba i to 75 posto rodi od 38 sedmice pa do termina, samo pet posto na termin a 20 posto iza termina....i to je sve ok, ali po meni ja bih radije da rodim i sa 42 sedmice, nego da se to desilo prije 38. sedmice...bebama treba vremenauser posted image sada vec-bujrum bebouser posted image sta je, nije ti valjda vec dodijalo??user posted image

clock-img

21.08.2011, 16:02

clock-img

mea29

pencil-img

871

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Mea kako je muz,hoce uskoro kuci?

On je dosta bolje nego kad su ga primili ali jos nema nikakvih nalaza, cekamo da vidimo o cemu se radi pa da mu ukljuce terapiju...pa ga mozda puste nekad sljedece sedmice, ko zna, dugotrajne su te pretrage na infektivnoj...sta god da bude nije dobro, sve te "baje" se jako tesko lijece, ali eto nadamo se najboljem...bas sam izbezumljena od straha i tuge ali trudim se biti pozitivna zbog debelog user posted image user posted image ...

i stvarno kad god nam se nesto "stisne" u zivotu a svima nam ponekad dođu ti trenuci nezadovoljstva samo treba prosetati po krugu bolnice i zacepis odmah...postanes prezadovoljan onim sto imas i shvatis da je samo zdravlje bitno ali stvarno shvatis ne ono kao u frazi koju svi mi ponavljamo u sebi svaki dan i opet sve to uzimamo zdravo za gotovo dok ne zagusti...

hvala sto si se sjetila user posted image user posted image user posted image user posted image   

Sunce mamino 24.10.2011.g

clock-img

21.08.2011, 16:06

clock-img

animagical

pencil-img

5604

e moja mea, znas kako kazu zdrav covjek ima milion zelja, a bolestan samo jednu...nazalost iz licnog iskustva  znam da je to sto posto istina...ali opet, od svega ima gore, ono kad pomislis ne daj Boze sta sve ima... ma nek su djeca zdravo, a za nas stare je lahkouser posted image mazi muza, bice on dobro...a jeste koprokulture se dugo cekaju, moracete se oboje malo strpitiuser posted image proci ce...

clock-img

21.08.2011, 16:06

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

IZVORNA PORUKA: animagical

statistika googla kaze da se vecina beba i to 75 posto rodi od 38 sedmice pa do termina, samo pet posto na termin a 20 posto iza termina....i to je sve ok, ali po meni ja bih radije da rodim i sa 42 sedmice, nego da se to desilo prije 38. sedmice...bebama treba vremenauser posted image sada vec-bujrum bebouser posted image sta je, nije ti valjda vec dodijalo??user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ma nije mi dodijalo vec cu morat sad sa dragim planirati kad da dodje na godisnji kad se budem poradjala abd pa da se ne desi porodim se prije a njega nidje user posted image user posted image user posted image zato pitam da ne uzimam datum stoo mi pise zdravo za gotovo user posted image

clock-img

21.08.2011, 16:08

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

mea nadam se da ce sve biti uredu sa tvojim muzem....nemoj se sikirati jel nazalost neke stvari covjek ne moze promijeniti,treba samo pozitivno razmisljati...

clock-img

21.08.2011, 16:12

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: Sandrich

IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image user posted image user posted image user posted image ma nije mi dodijalo vec cu morat sad sa dragim planirati kad da dodje na godisnji kad se budem poradjala abd pa da se ne desi porodim se prije a njega nidje user posted image user posted image user posted image zato pitam da ne uzimam datum stoo mi pise zdravo za gotovo user posted image

hehe pa eto ako te sta tjesi, u devetom mjesecu su ceste kontrole pa ce ti vecina doktora kad te pregleda odprilike reci kada ce beba...npr za sedmicu, dvije...ali opet sto kaze moj dr to kad ce beba zna samo onaj goreuser posted image

Zadnji članci

article-img