Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
E ozbiljno kad ce robica biti izlozena u azelu,mozda u petak navece Nisam ni ja daleko,dogegat cu se sa svojim buhtlicama od nogu,necete sve kupiti prije mene,no,no
Bice gusto pred radnjom, kad se pocnemo gurati sa stomama Jos ti, Sensia i ja se ganjamo po radnji za stvari za pisuljice
Ja cu da vam spremim ceku....
23.08.2011, 18:24
Silver
1008
imate srece pa je jos rano da ja kupujem stvari... inace... jele bi prasinu zamnom po radnji...
23.08.2011, 18:27
Anica1
102
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Anica1
IZVORNA PORUKA: ciciban26
E ozbiljno kad ce robica biti izlozena u azelu,mozda u petak navece Nisam ni ja daleko,dogegat cu se sa svojim buhtlicama od nogu,necete sve kupiti prije mene,no,no
Bice gusto pred radnjom, kad se pocnemo gurati sa stomama Jos ti, Sensia i ja se ganjamo po radnji za stvari za pisuljice
Ja cu da vam spremim ceku....
vec nas vidim u akciji opuhivanja radnje i naslov "Zenice sa RR opuhale Azel"
Hajde da u subotu ujutro otvorimo novu temu " sta ste ugrabile u Azelu"
< Poruku je uredio Anica1 -- 23.8.2011 18:28:35 >
23.08.2011, 18:28
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: Silver
imate srece pa je jos rano da ja kupujem stvari... inace... jele bi prasinu zamnom po radnji...
Hahhah.... ...Ja sam kod njih golden kupac....Hara se ta radnja ima dvije godine...
23.08.2011, 18:31
Semica
1411
Evo pisuljin kutak sa odjecom
23.08.2011, 18:32
Skvo RR
4542
Draga Semice..da joj sta ne zafali?
23.08.2011, 18:33
Semica
1411
Draga Semice..da joj sta ne zafali?
jedva sve stalo u ormar,...a nisam niti jednu jedinu krpicu kupila...
23.08.2011, 18:35
ciciban26
281
Skvo mi ti nismo konkurencija,nama treba za pisuljice.. Spremi ti ceku njima dvjema a mene provuci preko stele .Oduzim ti e poslije Zamisljam nas 3 zgrabile jednu haljinicu a Skvo u miru bira odjelce za svog frajera Ne znam sta ova Sensia misli pod XXL trudnjcama,ali ako cemo po tome gledati u blagoj sam prednosti nad Sensiom i Anicom
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
23.08.2011, 18:39
Skvo RR
4542
Skvo mi ti nismo konkurencija,nama treba za pisuljice.. Spremi ti ceku njima dvjema a mene provuci preko stele .Oduzim ti e poslije Zamisljam nas 3 zgrabile jednu haljinicu a Skvo u miru bira odjelce za svog frajera Ne znam sta ova Sensia misli pod XXL trudnjcama,ali ako cemo po tome gledati u blagoj sam prednosti nad Sensiom i Anicom
Cicibanka mogla bi ti preko stele dobiti za zime kakvih lijepih jaknica i termo tolica...
23.08.2011, 18:43
ciciban26
281
Cicibanka mogla bi ti preko stele dobiti za zime kakvih lijepih jaknica i termo tolica...
Otvorena sam za dogovore i pregovore . Uh sto volim ovu stelu,nemoj da nas ove dvije skontaju
23.08.2011, 18:47
Silver
1008
cuj preko stelee....imam i ja braca u stomaku i njemu ce biti zima kad se rodi u januaru....
uh kud nisam trudnija...kako bi se grabila
23.08.2011, 18:47
Skvo RR
4542
23.08.2011, 18:48
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: Silver
cuj preko stelee....imam i ja braca u stomaku i njemu ce biti zima kad se rodi u januaru....
uh kud nisam trudnija...kako bi se grabila
A ti se ne sekiraj...ja samo kako moj bode akoBogda rastao...prosljedjujem... ..Ostajem na cvaj komaden...nista ne cuvam....
23.08.2011, 18:52
Silver
1008
ima da dolazis na svaki BB poslije nove godine...
23.08.2011, 18:53
Silver
1008
IZVORNA PORUKA: Semica
Evo pisuljin kutak sa odjecom
Masallah maja sarah vec ima svoju nafaku vidi se! Nece joj faliti nista...definitivno!
23.08.2011, 18:56
Semica
1411
Silver iz tvojih usta u Bozje usi kako djeca brzo rastu zacas ce ona sve ovo da preraste aBd
23.08.2011, 19:07
Anica1
102
Ja sam vec spremila jastucic koji cu spremiti ispod haljinice da pojacam stomu, da i ja budem XXL
23.08.2011, 19:08
Skvo RR
4542
Ih anica je opasna konkurencija...
23.08.2011, 19:13
Bebica11
4324
hej zenice, zna li iko gdje nam je DIJAMANT???
23.08.2011, 19:14
Mamolina
83
Zenice hvala na komentarima za sobicu Semice police sa robicom su !!
23.08.2011, 19:20
Semica
1411
IZVORNA PORUKA: Mamolina
Zenice hvala na komentarima za sobicu Semice police sa robicom su !!
Hvalaaaa
23.08.2011, 19:20
ciciban26
281
Sensia se ne oglasava... Kad bude - "uuupppsss stigla robica u utorak i ja slucajno naletila" Anice nema varanja,ocinkat cu te
23.08.2011, 19:23
Anica1
102
Ih anica je opasna konkurencija...
Sve za haljinice Kad vidim ovu garderobicu kod Semice razbolim se
23.08.2011, 20:02
mamina princeza
1856
Skvo ja davno rekoh moracu iza tebe radjati akoBog da kako lijepih starcica si nudila za BB i eto naslutih zato cuvaj netso i za mene hihih nemoj bas odmah prodavati meni u martu taman moze posluziti sto tebi u okotbru recimo hihih ijeasam lijepo racunala. Ako bude zensko uzdam se u svoje stvari koje nisam razdjelila do kraja a ako bude musko u tvoje hihihihi....
i usput da naspisem jednu provalu moje curicice - ne znam jesam li je prije pisala..... kaze moja cura sad hoce brata . pa reko cuj sad brata cijelo vrijeme govoris seku. Reko sa sekom nam je lakse braci necemo nista imati da obucemo tvoje sve za djevojcice a ona se uozbilje fino me pogleda i ko velika: Pa mama valjda bi i bratu nesto novo kupila???? Provali me djetet bas. Da ne kazem da je sutra teti koja je cuva i koja je nedavno dobila unuka rekla: Ako dobijem bracu nece nista imati nositi pa hoces li mu ti dati Afanovo:))) Rekao bi neko da je nagovaram ja a samo djetet skontalo hihihihi.
23.08.2011, 20:14
Silver
1008
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
Skvo ja davno rekoh moracu iza tebe radjati akoBog da kako lijepih starcica si nudila za BB i eto naslutih zato cuvaj netso i za mene hihih nemoj bas odmah prodavati meni u martu taman moze posluziti sto tebi u okotbru recimo hihih ijeasam lijepo racunala. Ako bude zensko uzdam se u svoje stvari koje nisam razdjelila do kraja a ako bude musko u tvoje hihihihi....
i usput da naspisem jednu provalu moje curicice - ne znam jesam li je prije pisala..... kaze moja cura sad hoce brata . pa reko cuj sad brata cijelo vrijeme govoris seku. Reko sa sekom nam je lakse braci necemo nista imati da obucemo tvoje sve za djevojcice a ona se uozbilje fino me pogleda i ko velika: Pa mama valjda bi i bratu nesto novo kupila???? Provali me djetet bas. Da ne kazem da je sutra teti koja je cuva i koja je nedavno dobila unuka rekla: Ako dobijem bracu nece nista imati nositi pa hoces li mu ti dati Afanovo:))) Rekao bi neko da je nagovaram ja a samo djetet skontalo hihihihi.
pametnica mala...Boze Boze...mama pa valjda bi ti bracu stvarno nesto novo kupila...