cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Razgovori u ocekivanju bebe

clock-img

26.08.2011, 00:02

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: Gift

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Gift bas cudnouser posted image , eno i animagical ima iscjedak al bris ok i ne prima nista, pa zato sam i ja bila skepticna za moj iscjedak al kod mene je ta posteljica napadnuta pa bolje i sprijeciti nego kasnije deverati, mozda je bas neka bakterija a PONEKAD se osjeti, ono samo sam par puta osjetila iscjedak, bas mi je cudanuser posted image

ja bas kuburim sa sekretom od kako sam user posted image i svako malo mi uzmu bris i uvijek je bio dobar, al cesto, bas cesto mi daju vaginalete..do sad probala i Neo penotran, Nistatin Macmiror, Canesten i sad opet Nistatin..

Kad vec govorite o iscjedku i ja sam primjetila da mi je bas postao obilan, moram dnevne uloske koristit, a mrzim po ovoj sparini. No ja nisam doktoru nista spomenula nije mi palo na pamet, a nije me gledao ginekoloski. Sad imam kutiju neotvorenu nekih vaginaleta, koje mi je on propisao na pocetku zbog nekog svraba. Pa ako neko zna jel ja to smijem sad koristiti zbog tog iscjedka, jer vec polako ulazim u deveti mjesec?

clock-img

26.08.2011, 00:13

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

sporty pitaj dr, nemoj na svoju ruku

mene nesto boli naprijed stomo stalno pomalo, sad sve kontam moze li posteljica boliti, joj blentave zeneuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2011, 00:19

clock-img

Gift

pencil-img

1000

Sporty ja ne bi...sta znas za sta su ti te vaginalete i od cega ti je iscjedak..
Babice mozda ti je beba na nesto pritisnula..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

clock-img

26.08.2011, 00:21

clock-img

animagical

pencil-img

5604

hej zene...sta je ovo dernek na rr, jel to vrucina dize tenzijeuser posted image ma hajte bogati...mene moje dijete ignorise a da nece trudne zene...sta se vrijedjate...joj dana danas, zamalo smo imali udes-tudjom krivicom i bezobrazlukom...pa sam se naljutila na mm-jos se poceo svadjati s budalom...onda smo se potrefili kod moje sestre bas u momentu kad joj je umro svekaruser posted image bas mi je bio drag dedo...ali patio se viseuser posted image sad sam sva nekakva potresena, nateknuta...kontrakcije me pucaju...i to naravno, nepravilne, ne daj Boze da moje dijete nakani guzicu da izadje...

vidim niko se ne poradja...joj beba....sve ovo treba zarom po guzi...

clock-img

26.08.2011, 00:26

clock-img

animagical

pencil-img

5604

i da se pozalim na ovaj rr kalendar trudnoceuser posted image udjem da vidim st akaze za 39.sedmicu kad ono...Trudnice, jesi li još tu? mislim se more mars...

clock-img

26.08.2011, 00:31

clock-img

Gift

pencil-img

1000

mozda nije do beba, da nije do Ginipralauser posted image

clock-img

26.08.2011, 00:35

clock-img

animagical

pencil-img

5604

e ne znam gift do cega je...pila ga je i moja sestra pa cim je prestala rodila u roku dva dana...a otkad ja ne pijem...od 34 sedmice...majke mi mene je divanovic onim utrogestanom zacepiouser posted image   eno enci odvezali, pa opet nece djeca...kako si ti? jos ti i po sedmice i tvoja beba spremnauser posted image iako su vama pluca vec zrela, jel tako?

clock-img

26.08.2011, 00:43

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

haj...
ja se evo pupnula...nek mi se kosa prirodno susi....evo lakiram noktice na nogicama.....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

26.08.2011, 00:48

clock-img

animagical

pencil-img

5604

odoh i ja na kupoanje pa na spavanje...ovaj dan nema smisla produzavati... huguser posted image
skvo jel ono ujutru pregled? sretnouser posted image user posted image user posted image i javi...

clock-img

26.08.2011, 00:49

clock-img

Gift

pencil-img

1000

IZVORNA PORUKA: animagical

e ne znam gift do cega je...pila ga je i moja sestra pa cim je prestala rodila u roku dva dana...a otkad ja ne pijem...od 34 sedmice...majke mi mene je divanovic onim utrogestanom zacepiouser posted image   eno enci odvezali, pa opet nece djeca...kako si ti? jos ti i po sedmice i tvoja beba spremnauser posted image iako su vama pluca vec zrela, jel tako?

danas dr kaze da se strpim jos 4 sedmice...a beba se namjestila, glavica dole pritisce, a inace sam dobro...

clock-img

26.08.2011, 00:52

clock-img

Gift

pencil-img

1000

Skvo sretno..

Laku conuser posted image

clock-img

26.08.2011, 00:53

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: animagical

odoh i ja na kupoanje pa na spavanje...ovaj dan nema smisla produzavati... huguser posted image
skvo jel ono ujutru pregled? sretnouser posted image user posted image user posted image i javi...

oko podne mi je pregled..trebam prvo ujutro nazvati...ljubiska

clock-img

26.08.2011, 00:53

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Hvala gift...user posted image user posted image

clock-img

26.08.2011, 08:00

clock-img

babilon

pencil-img

568

Dobro jutro drage!

Vidim 3.smjena bas aktivna bila :)). Ja sam sinoc zaspala u 23h :)) nije se moglo vise. Evo doruckovala, malo vas iscitala pa spremanje za posao, uh, bljak, ali vidjecu danas da izadjem ranije s posla.. Woohoo!

Gerbo super za bebicu, za pritisak se ne brini, mi cim se krenemo sikirati nama pritisak dodatno skace :) samo polako!

user posted image

user posted image

user posted image

Eto od mene dorucak, a kafu prepustam Mei ili Silver :))) ne bih da se mijesam u to :))
svima lijep dan zelim pa vas citam kasnije :)
pusaaaaaaaaa

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

clock-img

26.08.2011, 08:05

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Jutro i od mene....
ostavljam i ja njima kafu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..da ste ne zamjere...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2011, 08:09

clock-img

ciciban26

pencil-img

281

Dobar jutar drage moje
Babilon stavljaj ti kafu,mani se dorucka,cim progledam mogla bih jesti sta naslazes na ovaj hastal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sinoc sam  kasno spucala Milku s ljesnjacima zbog tebe,sve zbog tebe user posted image

Skvo ima li tremice draga? Da cujemo kakva su obecanja padala? Sretno na pregledu,mozda se i vidimo gore user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

clock-img

26.08.2011, 08:11

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Dobar jutar drage moje
Babilon stavljaj ti kafu,mani se dorucka,cim progledam mogla bih jesti sta naslazes na ovaj hastal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sinoc sam  kasno spucala Milku s ljesnjacima zbog tebe,sve zbog tebe user posted image

Skvo ima li tremice draga? Da cujemo kakva su obecanja padala? Sretno na pregledu,mozda se i vidimo gore user posted image

Imam malo..kao i uvijek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ne moze se covjek na to naviknuti...Kada ti ides gore? Jel i tebe B. vodi?

clock-img

26.08.2011, 08:15

clock-img

Silver

pencil-img

1008

Evo i ja kafu ostavljam Mei...da nebudem bas...user posted image

I ja sinoc rano legla...umorila se zena...user posted image

Skvo sretno na pregledu...znas da te cekamo sa dobrim vjestima...

Gerbo jeli dr. ista rekla za spol user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

clock-img

26.08.2011, 08:20

clock-img

ciciban26

pencil-img

281

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Imam malo..kao i uvijek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ne moze se covjek na to naviknuti...Kada ti ides gore? Jel i tebe B. vodi?

Neka malo tremice user posted image .. Mada imam ja osjecaj da tvoja bebara ceka prvo da se mama napapa baklave,kolacica,tufahija da se i on dooobroooogrebe pa da ce vani user posted image user posted image user posted image
Ja cu se kod Katice javiti,a narucena  samu 10 pa pbzirom da to nema veze,malo cu zakasniti,moram se ulickati,dzaba mi sinoc kupanje kad sam se sva usrkletila od vrucine user posted image
Sretno mila...cekamo te u Azelu user posted image

clock-img

26.08.2011, 08:23

clock-img

Silver

pencil-img

1008

ejjjooojjj ova me je dr. sad sa spolom zbunila...a inace bi vam i ja dosla i pokupovala sve za djecake samo da vas malo ljutim user posted image

a ovako nesmijem nista...da nefulim a dzaba kupujem...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

clock-img

26.08.2011, 08:30

clock-img

ciciban26

pencil-img

281

Slobodno ti Silver frajerske stvari pokupi.. Mi se borimo za haljinice user posted image user posted image user posted image user posted image
Eto drage moje odoh se ja malo lickati,tipkamo se poslijeeeee user posted image

clock-img

26.08.2011, 08:31

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

ma ti kupuj zuto, bijelo..narandjasto, zeleno..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2011, 08:38

clock-img

mea29

pencil-img

871

jutro drage evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sunce mamino 24.10.2011.g

clock-img

26.08.2011, 08:39

clock-img

Sensia

pencil-img

1096

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

ma ti kupuj zuto, bijelo..narandjasto, zeleno..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ih ja vam rekoh info a ja ne mogu stici danas u Azel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  odmah poslije posla idem do roditelja na vikendicu......
Skvo nagovori ih da mi ostave bar neki bodic user posted image  ti mi onako djelujes ko razborita i zmaj zena, ova cicibanka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi je previse ko maca-njeznica neka  nju cete brzo savladati

Silver a tebi ako se ide a neces nista za sebe kupovati....kah kah..... pa ovaj user posted image user posted image   mozda se mozemo dogovoriti

< Poruku je uredio Sensia -- 26.8.2011 8:40:28 >

clock-img

26.08.2011, 08:44

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Hahahahha Sensia..ako dobacim do Azela poslije pregledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..no frks...borit cu se....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Mea hvala na kafurini.user posted image

Zadnji članci

article-img