Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
standardno ledja, neki zuckasto smdjkasto sjajni iscjedak...
Boga ti jel ima onaj sjaj kao bjelance??
01.09.2011, 00:25
Skvo RR
4542
pa moze se tako reci...
01.09.2011, 00:26
animagical
5604
ovaj opis mi je ostao jos od pracenja plodne sluzi ono, kad je ovulacija...crnjak, ogadih ti i jaja i kolace sa slagom
01.09.2011, 07:51
emma.L
2731
Dobro jutro svima! Kako je lijepo biti na odmaranju - jutro sam jučer prespavala, popodne malo odspavala sa Emom, sinoć legla na vrijeme i ležala, ležala, uživala u ležanju u mraku, točno sam bila zaboravila kako je lijepo. Već tri godine u nesvijest padala sa praga od umora . Odlučila sam najbolje iskoristiti ova dva mjeseca. A jutros mi svejedno žao Eme jer je danas odlučila da ne voli vrtić i nije bila oduševljena , umalo da je ostavim. Nego, za ovaj Azel, je li govorite samo o tom bebi u Hrasnom ili svi Azeli? Ja planirala do Zare na Dobrinji. Jedva čekam sutra - napokon krećem petkom na vježbice redovno nadam se, a popodne put Mostara i onda 3 dana na moreeeeeee , radujem se kao dijete.
01.09.2011, 08:27
Semica
1411
Dobro jutrooo zeniceeee....Vidim nije jos ni jedna pa cu evo ja da pristavim
Bujrum,ko voli neka izvoli :D
Kako ste mi pajkile?
01.09.2011, 08:30
ciciban26
281
Gdje ste trudnjacice??? Ah sto su se zemske ulijenile preko praznika niko ni kafu da pristavi ccccccc Evo bujrum
Hoce li koja od ovih XXL uzdrmati situaciju na ovom forumu zenice se bas zabetonirale
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
01.09.2011, 08:38
ciciban26
281
Ej zenice,hoce li neka od sarajkica ici na ovaj baby bazar u subotu? Ja bih isla da dam prilog za ovu malu djevojcicu Iman pa ako je jos neka slobodna da organizujemo i cuvenu kaficu a i pomognemo maloj princezici??? Sta mislite?
01.09.2011, 08:39
Semica
1411
Eeeee cicibanko izgleda da da ove bebe pravo vole mamine pupeee....auhhh
Ja sve cekam da makar neka druga bebica odluci da izleti kad vec moja nece,ne bi li bilo malo uzbudljivije a ono nista
Sensia,animagical i ja sam pila gynipral 4x1-10 dana...jesam li Boga vam vaseg zbog njega zabetoniranaaaa???...aaauuuuuuuuuuuuuu...
Animagical-i kod mene gacice vazda mokre...pocelo mi ici na zivce...ne mogu gaca namijenjati u toku dana...grrrr...
01.09.2011, 08:39
Sensia
1096
Jutroooooooo
Ja poslije sinocnjih postova jutros krenula da popijem pola gyniprala i stala kontam bi li ne bi li sve mi one rijeci Animagical u glavi i betoniranje sta mi radis zenooooooooooooo
Ema uzivaj bas ti zavidim, ja na poslu a ti pricas o moru hehehe uzivaj
Ciciban treba li ti danas sta javlajti sa prve linije sinoc oko poal 9 uopste nije bilo guzve, donijeli jos jednu kasu ondje sa strane ja kupila zimski kaputic sad cu pokusati naci sliku
ovakav sivi samo nije cupav nego onaj glat i ima jos jedan red dugmica
< Poruku je uredio Sensia -- 1.9.2011 8:47:06 >
01.09.2011, 08:46
ciciban26
281
Sensia dezurna u Azelu a ja odmah poslije nje . Stavljaj tu sliku da vidimo .. Danas (ali samo danas ) mi ne treba info. kuma mi na ispitu pa cu joj se pridruziti kad zavrsi da lunjamo po gradu.. Mislim da Azel necemo zaobici
01.09.2011, 08:47
Sensia
1096
pih ne mogu s posla pokusavam nesto al mi bas i ne ide
< Poruku je uredio Sensia -- 1.9.2011 8:50:19 >
01.09.2011, 09:07
ciciban26
281
IZVORNA PORUKA: Sensia
pih ne mogu s posla pokusavam nesto al mi bas i ne ide
Zapamti sta dugujes,kad dodjes kuci cekamo sjike
01.09.2011, 09:16
palachinken
5397
Niko se nije porodio preko Bajrama? Nema malih Bajri? Sretno zene pred terminom, a ostalima velika pusa!
01.09.2011, 09:22
Semica
1411
IZVORNA PORUKA: palachinken
Niko se nije porodio preko Bajrama? Nema malih Bajri? Sretno zene pred terminom, a ostalima velika pusa!
Nemaaa ni Bajreee ni Bajrameee Bit ce aBd...jos maloooooooooo
Jubi nam Mahdijaaaaaaa!!!
01.09.2011, 09:22
Sensia
1096
Moja Palacinko hajd sto se nisu porodile vec i nas prepadaju da nas isto ceka jer smo zabetonirane
01.09.2011, 09:24
Anica1
102
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Ej zenice,hoce li neka od sarajkica ici na ovaj baby bazar u subotu? Ja bih isla da dam prilog za ovu malu djevojcicu Iman pa ako je jos neka slobodna da organizujemo i cuvenu kaficu a i pomognemo maloj princezici??? Sta mislite?
Ja sam mislila doci ako mi rodbina od mm iz Austrije ne dodje preko vikenda. Svakako ti javim, imam broj
01.09.2011, 09:28
palachinken
5397
Moja Palacinko hajd sto se nisu porodile vec i nas prepadaju da nas isto ceka jer smo zabetonirane
Znas i sama kako se najlakse odbetonirati
01.09.2011, 09:34
Sensia
1096
IZVORNA PORUKA: Anica1
Ja sam mislila doci ako mi rodbina od mm iz Austrije ne dodje preko vikenda. Svakako ti javim, imam broj
Eto poklona Anice kako ide mirovanje? je li dosadilo
01.09.2011, 09:35
Sensia
1096
ma znam ja al kontam dok dodje do 38. nedelje koliko cu biti pokretna
Kako Mahdi slusa?
01.09.2011, 09:38
Anica1
102
IZVORNA PORUKA: Anica1
Eto poklona Anice kako ide mirovanje? je li dosadilo
Dosadilo je moja Sensia, kako nije. Primirim se malo pa nemam mira ustanem i po kuci nesto raduckam, pa za laptop, pa po kuhinji nesto pravim, samo mi se jede Sad ce se i meni kilice priljepiti Moram se dovuci u taj Azel, vidim ja svasta se tu kupuje Te vase male pisuljice u haljinicama ce sarmirati sve gore na Jezeru
01.09.2011, 09:41
Anica1
102
ma znam ja al kontam dok dodje do 38. nedelje koliko cu biti pokretna
Kako Mahdi slusa?
Kreni ti sa akcijom odbetoniravanja vec sada, valja se izboriti sa posljedicama gyniprala
01.09.2011, 09:45
Sensia
1096
Kreni ti sa akcijom odbetoniravanja vec sada, valja se izboriti sa posljedicama gyniprala
ma suti ne bih ja da cacakm u 8.mjesecu, sto je sigurno sigurno.......
heheh tako sam i ja al sve kontam rugala se ruga...... hehhe vidim sebe Kurban Bajram, meni stomak do zuba i ove XXL na pameti
01.09.2011, 09:49
Silver
1008
Jutro curice moje...
Ja sam vam jos danas i sutra na poslu i idem malo da odmaram, dobila bolovanje!
Svaki dan vise puta u toku dana me uhvate bolovi, i stomak bude tvrd...kaze dr. kontrakcije povremene, da se apauriniram i lezim!
Danas cu da zovem i UZ na GAK-u da vidim kad mi je moja dr. gore da i ona pogleda jednom da vidim sta ce reci!
Vidim ovdje smo svi na broju jos uvijek! Ma samo nek smo zdravo, a rodice se bebice, nece ostati!
01.09.2011, 09:50
Anica1
102
ma suti ne bih ja da cacakm u 8.mjesecu, sto je sigurno sigurno.......
heheh tako sam i ja al sve kontam rugala se ruga...... hehhe vidim sebe Kurban Bajram, meni stomak do zuba i ove XXL na pameti
Hehe dobro si, sto je sigurno sigurno je, sto manje cackanja u 8. Meni je svakako uvela zabranu u 7., u 8. "nema cackanja", valja se strpiti do devetog i ja sam puna gyniprala
01.09.2011, 09:57
Nina_Lana
403
Jutro zenice, vidim ni jedna se jos nije porodila ... Ja sam jutros tuzna, i evo jedva se suzdrzavam da ne placem...Danas nam je prvi dan u vrticu ...jedva cekam da se priviknemo malo