IZVORNA PORUKA: Sensia
E vidi lopova malog ona hoce svoju mami da iznenadi, ma samo nek je bebi dobro hB
Sad cu joj i ja malo dosadjivati, mislim da je vizita prosla.....
Ah pa juce smo pricali o masazi bebe, kupanju, malo o dojenju......tj njezi grudi vise....
Mislim da od iduce srijede pocinje i srijedom u poal 5
Kako si ti Anice? procitah da si odlucila da ipak kupite krevetic pa svama u spavacu. ja mislim da vam je to ispravno jer beba je do godine dana non stop uz tebe, zamisli da moras po 5 puta po noci da ustajes u drugu sobu.......a svakako prva tri mjeseca samo bdijes nad njom
dok ona spava
Ma eto zamisli kakva cu ja bit popustljiva mama kad me ova pisulja sa dva udarca u stomaku premuntala da dijeli s nama sobicu do daljnjeg

Zguracemo se u spavacoj, a posto u sobici gdje ce poslje biti djecija ima dodatno krevet tu cemo izgurati mm da spava ako nam bude smetao
Isla sam u Cilek i nisam odusljevena kreveticima, Sensia upravu si za njihove krevetice, ne nude sve sto treba za tu cijenu koja nije mala. Mislim da cemo u ADAX-u izabrati neki sa komodicom. Vidjela sam super komodice tamo sa onim za presvlacenje (poslje se to moze skinuti i ostaje komodica) a dodje i kadica koja se lijepo uklopi u komodicu a poslje se i ona moze izbaciti kad dijete naraste da mu ostane samo komodica. A posteljine - ima tako lijep i velik izbor da ne znam koju bi uzela. Za sada vode dvije - zirafica i lavic
Jel neko isao u tu radnju prema Kiseljaku, nju mi juce jedna trudnica nahvali. Isplati li se ici
Mi dobili od moje drugarice dva skafandercica za zimu prelijepa

I to smo skinuli sa spiska
Vodolija83 cestitam za nalaz

Kako kod tebe taj dr detaljno sve napise, ja dobijem samo dvije recenice na nalazu

Nisam znala da zbog otoka treba smanjiti bijelo grozdje i smokve, i ja se tim ubijam u zadnje vrijeme.
Ja ne znam za vas zenice, ali ja navece bas imam problema sa spavanjem, jedva zaspem, cijelu noc se vrtim, kriza