IZVORNA PORUKA: Semica
Animagical,ja ga nisam pila pa evo me jos uvijek 2u1...nego-kako si...ima li bolova?
ma imam kontrakcije, samo nisu ceste, na 20 min i nisu jake...mislim, niej da se nesto previjam, hvatam za stomak...nego eto stegne me, pa ja stanem ako hodam da malo uzmem zraka...ma bebarica mi se kazu umirila pred porod, ona ctg crta skoro ravna

pa sam se bila prepala kako sestre pocese komentarisati kako treba ponavljati opet, a vec ponavljali, jer je ravna crta...masic samo ctg pogledao, kaze jel ti mrsko poraniti ujutru u 7 na sprat? ja zbunjeno-nije...i eto jos mi rece da ne uzimam danas bocu..
kako si ti? meni niko ne radi amnioskopiju..inace iskreno nijedna zena ne rece da im je ikad iko radio...a bilo je i po 10 dana prenesenih...
ja sam toliko natecena da mi je i grlo nateklo pa kasljem cim legnem, tesko disem, pa me to malo udavi...
sta ce tebi sutra? jel opet pregled ili da te ostave? vala, bolje ti je kuci ako nema problema...meni je jedino frka zbog ovih injekcija,sta ja znam kad je 24 sata pred porod pa da preskocim..mislim da je dr malo i zbog toga rekao da dodjem ujutru