cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Razgovori u ocekivanju bebe

clock-img

12.09.2011, 21:23

clock-img

tinkerbelll

pencil-img

7

Ja inace nisam aktivna na ovoj temi, iako mislim da cu za petnaestak dana biti :) nego  animagical- zasto si jos prisutna, idi poradjaj se zeno...sve mi koje ocekuje isto ti zavidimo :)
SRETNO!!!user posted image

clock-img

12.09.2011, 21:24

clock-img

sweet BaBy

pencil-img

408

Ne zeza, ne brini user posted image samo ne zeli da mu se mama namuciuser posted image Nadam se da ces aBd imati lagan porod kao sto je moj bio i da ce se sve brzo zavrsiti, tj. poceti nesto puno ljepse. Samo opusteno i misli na dissanje. Ja sam kuci imala skroz lagane bolove, vise kao mini grceve u stomaku i otisla u bolnicu 7 cm otvorena.
user posted image user posted image

#A&A# Srece moje.

clock-img

12.09.2011, 21:27

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

Animagical mila ako je to-to da bude sa srećom i ako Bog da sve s'hjarom da prođe i bude što brže i bezbolnije ..........Sretno user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2011, 21:39

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Animagical mila ako je to-to da bude sa srećom i ako Bog da sve s'hjarom da prođe i bude što brže i bezbolnije ..........Sretno user posted image user posted image user posted image

hej zene, jeste zatrpale temu ne mogu da otvorim ovaj prozor za odgovor hehe jedvauser posted image user posted image user posted image nego, ovo spalo na 7-8 min zavisi sta radim...pa mi odosmo lagano u setnju, a stvari ce u gepek... ako bude bas prava frka onda u bolnicu, necu odmah...stvarno nije strasno, vise je cesto...rozi iscjedak jos izlaziuser posted image javim ja ako sta bude, mislim da ce mm odmah na  fb objavitiuser posted image sa slikama naravnouser posted image ako mi kazu da su laznjaci eto me kuci da placem pa opet ujutru kod masica ionako sam trebala...

clock-img

12.09.2011, 21:42

clock-img

sweet BaBy

pencil-img

408

Nemoj ti draga daleko od torbe i vojne bolnice user posted image ti ces do ujutro aBd drzati svoju user posted image u narucju. Zelim ti puno sreece user posted image user posted image user posted image user posted image

#A&A# Srece moje.

clock-img

12.09.2011, 22:16

clock-img

Semica

pencil-img

1411

Animagical mila sretno!!!user posted image user posted image user posted image

Meni je sluzni konacno izletioooouser posted image user posted image user posted image Kontrakcije stale,ali mi je sveki zvala doktoricu koja me vodi ( a danas nije bila na poslu pa me neki drugi pregledao umjesto nje ) ispricala joj sve sta je i kako je..pa je rekla da ce me najvjerovatnije sutra ostaviti u bolnici...huhhh jer se boji posto je cep izletio,bebi vise nije zasticena-da se nece voda zamutiti...( to su njene rijeci )...eto ..pa cemo vidjeti user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

clock-img

12.09.2011, 22:27

clock-img

Silver

pencil-img

1008

Semiceee user posted image user posted image user posted image  pa i ti draga ces nas napustiti na temi danas-sutra...aBd...da vam to sve prodje hairli i najlaganije moguce...pa cemo se mi druziti na onoj bebe od 0-1 user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

clock-img

12.09.2011, 22:28

clock-img

Nina_Lana

pencil-img

403

Animagical sretnoooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

clock-img

12.09.2011, 22:29

clock-img

Semica

pencil-img

1411

IZVORNA PORUKA: Silver

Semiceee user posted image user posted image user posted image  pa i ti draga ces nas napustiti na temi danas-sutra...aBd...da vam to sve prodje hairli i najlaganije moguce...pa cemo se mi druziti na onoj bebe od 0-1 user posted image

aBd mila mojaa...hvala na lijepim zeljamaa...nadam se da ce biti tako kako ti kazes user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2011, 22:38

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

Izgleda da ce i semica i animagical sutra uzeti svoje bebice u narucjeuser posted image user posted image

clock-img

12.09.2011, 22:39

clock-img

Vodolija83

pencil-img

783

Semice SRETNO I TEBIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

clock-img

12.09.2011, 22:47

clock-img

Sensia

pencil-img

1096

ohoho semice znaci i ti nas napustas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hajde nek je sretno i tebi, hajd sad koja prije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super ste mi, ko da ste se dogovarale.....

clock-img

12.09.2011, 22:49

clock-img

Semica

pencil-img

1411

Hvalaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se odjavljujem za danas...cuvajte mi fige sutrauser posted image ...javim vam sta je i kako je bilo kada zavrsim sa pregledom...

Lijepo spavajte!!!user posted image

clock-img

12.09.2011, 23:18

clock-img

Vodolija83

pencil-img

783

Pa paaa user posted image moje za veceras...Ja skoro nista nisam ucila,pratim stalno ima li sta novo...
Animagical i Semice ,puuuunoooo srece vam zelim,da sve prodje hairli i da sutra aBd drzite u narucju svoju pilencad user posted image user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

clock-img

12.09.2011, 23:51

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ako se iko pojavi na rr-ja odbila hospitalizacijuuser posted image user posted image otvorenost 4 cm,ali ctg uredan, kontrakcije nisu prejake i trajanja 40 sec na 6 min...pa reko doktore ja cu ionako ujutru u sedam na odjel kod masica...sta cu ja vama ako se necu poroditi? kaze on pa ctg svako dva sata pa ujutru pregled opet ako ne pukne vodenjak...eh reko ja blizu zivim...i tako se mi fino dogovorimo...bio miseljic bas je bio fin, i neka babca jos finija... sta cu u bolnici, kad mogu i kuci cekati...realno treba 10 cm da se beba rodi, na ova 4 nece ispasti...

clock-img

12.09.2011, 23:56

clock-img

Selminja

pencil-img

284

Super animagical, šta ces u bolnici, bolje lezat kuci, sad ce jutro... naspavaj se ako mognes skupi snage i najedi se user posted image Želim ti lagan porod i javi nam se user posted image

clock-img

12.09.2011, 23:58

clock-img

animagical

pencil-img

5604

hvala...ma znam da je bolje kuci...samo me nervira kako se oni sloze ali kad pogledas nalaz ono velikim slovima i s pet uzvicnika pise odbija hospitalizaciju...user posted image mislim de ne zezaj...ne bi ni ti lezao...

clock-img

13.09.2011, 00:04

clock-img

Selminja

pencil-img

284

Ma ogradjuju se od svega... boli njih briga...zato nemoj čekat ako jace zaboli da opet ne odes ili ako pocnes jace krvariti ...

clock-img

13.09.2011, 00:20

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ma joj u principu, usmeno slozio se i dr da ja mogu i kuci cekati...ali eto napismeno drugacije, kaze ja moram napisati...ma znam ja da mora,ali smijesnouser posted image   ovo niti bolo cesce, samo mozda malo jace...kad naidje prehodam ili se preljuljam sjedeci...u medjuvremenu slazem ves...

clock-img

13.09.2011, 04:34

clock-img

animagical

pencil-img

5604

eh ovako se ne spava cijelu noc uz kontrakcijeuser posted image nema sanse zaspati..svaka naredna dodje za 10-ak min max...ali kad pomislim da sam mogla biti u bolnici i slusati onu vrisku...hvala lijepo, bas mi je dobro kuciuser posted image iskreno jedva cekam pola 7 da podjem do masica, da vidimo jel se sta dalje otvorilo...

clock-img

13.09.2011, 04:38

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

ja na svakom hranjenju provirim dokle si, sretno animagicaluser posted image , cekamo te, dovedi nam drugauser posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

13.09.2011, 04:58

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ma ja pobjegla kuci.... ostali su sokiraniuser posted image hajde reko na 4cm nikome nije ispalo dijeteuser posted image kazu pa nije...user posted image ma evo me na 7 min razmaka...ali kao da nisu sve iste jacine, niti se progresivno pojacava? npr ako se potrefim u wc-u tada najjace boli...mozda zbog polozaja?

clock-img

13.09.2011, 07:12

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

animagical i semice sretnooo vam dana - da prođe bolje nego ste se nadale!!!!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

13.09.2011, 07:15

clock-img

senka27

pencil-img

85

super draga ...jedva cekam da se javi ko ... mozda je beba vec u rukamauser posted image

Animagical sretnoo

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

clock-img

13.09.2011, 07:16

clock-img

senka27

pencil-img

85

user posted image user posted image  evooooo ga i ja spadoh na dvocifren broj 99 to go jeeeeee

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

Zadnji članci

article-img