I meni je sinoc odgovorila na porukicu i bas jutros kontam moram te pitati jel se i tebi javila za termin

Dobro je, reci pisuljici da se spremi za dobar foto suting danas

Meni je rekla da se javim na pregled za 20 dana, ako sve bude uredu, a nadam se da ako Bog da hoce
Vodolija83 bas mi je drago da ti je bolje, te prehlade bas znaju biti dosadne i oduze se. Cuvam ti figice za ispit, daj da slavimo na forumu. Ako padne sestica ili jos i vise obavezno nas ovdje pocasti torticom
Drznice prosli put kad sam lezala na Patologiji bila sam zadovoljna i cistocom i odnosom sestara, sve mi je bilo ok. Mozda sto sam tada lezala u bolovima pa mi je sve bilo ok

Sad vec (lezala sam samo da isprimam te injekcije) mi je sve nekako zapusteno, higijena im je losija, ne ciste vise po par puta dnevno kao prosli put, nego samo jednom i to kada cistacica istrese kantu u sobi trazi od nas pacijenata praznu kesu da zamjeni u kanti jer ona kao nema kesa. Skoro svaki WC je smrdio i bio zapusten. Natkasne pored kreveta su bile prljave, a prosli put su se sijale od cistoce. Ne znam, mozda sam ja ovaj put vise zagledala

I da, prosli put su na prijemnom svima ko ide lezati uzimali bris iz nosa, ovaj put nisu. O MRSI svi pricaju ali eto kazu da je ima i u Vojnoj. Dok sam bila gore doveli su hitno zenupred kraj trudnoce sa pritiskom 250, zapusteni slucaj dr Gutic, tako su rekli. Dr Gavrankapetanovic je bila na odjelu i nije mogla vjerovati da su tek tako zapustili zenu sa tolikim pritiskom, smjestili su je odmah na intenzivnu i naravno bebicin zivot je bio skroz ugrozen a i njen
Ni ja nisam pametna sto se tice poroda sta raditi