IZVORNA PORUKA: Bebica11
dok udjes u 6.popustice aBd
do 5. boljucka od razvlacenja, tako mi je rekla i moja dr
Ne brini se grberko, znam bude malko i neugodno i sve, ali proci ce kad udes u drugo tromjesecje... A tek u trecem kad nastupe prave tegobe, te se namjesti ovako te onako
Ja danas bila opet na ginekoloskom, ajde bio je doktor ljubazniji malo i njezniji, kaze beba se spustila skroz i da koji put kihnem da ce ispast... Reko Bog te cuo dragi doktore....
Eh sad dok vam ovo pisem ja osjecam lagane trudove i sve se pitam je li to to

Traje vec nekih dva sata i zaista boli kao menstrualni bolovi s tim da mi je danas stolica totalno neredovita i da sam zivu vodu prolila dok sam se uspjela da izvinete malo pokakit. Sad imam dvije vrste bolova, poseban slucaj

Jedni ovi kao menstrualni, a drugi opet oni kad moras imat veliku nuzdu a nece... Boze sta me jos nece snaci

Inace muz je druga smjena, doce kuci nekad iza ponoci, nisam mu nista rekla jer znam da bi se sav uspanicio

E sad ovo kad uhvati pravo boli, ja skakucem na lopti i malo je lakse, sad ne znam jesu li trudovi ili nesto drugo... Tako vam je to kad ste drugorotka, a nemate pojma sta je trud

Mislim s obzirom na carski rez ja pojma nemam jel me sad ubrajaju medu prvorotke il drugorotke... Joj sta ja napisa nemojte mi se smijat, mozda i rodim veceras