IZVORNA PORUKA: Mrgica
Babilon tebe bar udara, pa ga zamisljas kao vanzemaljca...
moj bebac jos nije poceo da udara, valjda ce aBd brzo, pa da i ja pocnem zamisljati...
Btw, kad se otprilike osjeti prvi put beba, mi smo tek nedavno usli u treci...
Joj dora bi bila ta kafa, mozda bi i na dnevniku bile, kao more trudnica na jednom mjestu, pa bi se mozda svi pitali zasto???
...A nekako bilo bi lijepo da i ovi nickovi dobiju lik, ja nisam ni nalik svom nicku, niti sam mrga(kao namrgodjena) niti mrgica(kao malesna)
P.S. hvala na odgovorima...
Hahahha, upravu si, meni je savki mjesec bio caroban na svoj poseban nacin :D a ja sam prvi put osjetila udarac u 19.sedmici, i to bas da osjetim udarac, a leptirice odnosno ribice sam osjetila u 17. jednom i onda nista... kontam ja dok dopila s jednog kraja na drugi taman 2 hefte :)))
A ta kafa, to sam propustila.. :))) kad je to sta predlozio? Ja sam za, bilo mi smijesno pravo majke mi ;)) osim toga, predlazem da se sve dooooobro utegnemo da nam se pupe pravo vide i na noge neke visoke stikle ;)))
Sensia bona hajde s rajom u 9., znas kako je kul, savki dan mislis da ces se poroditi hahaha :D
Sweet baby joj kad ti odes ako nema ko poslije tebe ja sam onda na tapeti ;))) javljaj se svaki dan, da se ne isprepadam sto te nema na rr ;))))