IZVORNA PORUKA: Vodolija83
Hej Babilonko,vidi vise sa tom svojom seficom i idi odmaraj zeno ...Dala si max.od sebe.
Jesi uzimala i grudnjake na Ciglanama? Ja kontala gore pogledati.
A iskreno,juce smo skoro cijeli deep freez potrosili,mm to naveliko,jer brzo upija,al nije me nista popustilo,pa samo molim Boga da bar malo popusti do poroda,valja mi se "rascaperiti" u onaj polozaj na porodu.I ja se nadam se da ce Divi jednom nesto fuliti ...Ja sam isto imala problema prije trudnoce,ali vise sa vratnim dijelom,a ponekad i krstima,pa i sa venama...i sve me to zaobislo,vene mi se nikad nisu upalile,al zato sad krsta sve nadoknadila...
Ocekujemo slike sobiceeee
slijedece sedmice ce se sve rijesiti za posao ;))) a i nije mi tesko raditi jernemam nikakvih poteskoca, osim evo sad da lupim glavom od sto i zaspim hahahah...
Vidis kako je trudnoca divno stanje, sve sto te prije boil popusti... nevjerovatno :D
a sto se tice tih kila, uh ja sam mrsavica bila samo takva 58kg, udebljala se na 65 i bilo mi bas taman, udam se i kilu pokilu dogurala dok 75kg uzas... i taman da krenem na dijetu i fitness zatrudnim ;))) ali eto seca, u trudnoci sam samo 5,5kg se udebljala, i sto kaze Divi, planiraj jos cca 1kg da ces dobiti kao super ;))))
Sva mi moja lijepa odjeca stoji cista ispeglana i slozean u ormaru a ja je samo gledam jer su mi sve majice do pupka hahahahah sise i stomak obuzmu veci diomaterijala i eto ti ga.. ;))) ali vraticu se ja na svoje ;)
Grudnjake uzela na ciglanama 2kom, stvarno su super ja se pravo iznenadila, pamucni, turski, glat, lijep ma xtra.. Jedan imam iz inostranstva, i jos cu uzeti optkusulje, vidjecu te od alma ras... i ja kontam navecer fino u njoj spavati a preko grudi uvijek mogu fino obaviti jednu pelenu pamucnu i eto ga.. .samo da bude sve s hajrom oko dojenja D: