Evo i nas, anuska spava, hvala Bogu dobro, ali boze nedaj nervozna i samo se dernja, mm i ja smo skontali da je strasno razmazeno deriste i od sutra preduzimam druge mjere. polomi me vise, savila sam se do zemlje, nema me na mapi ako nastavim ovim tempom za koji mjesec. Baka operisana, izvadili joj cijelu zucnu kesu, jer je bila ostecena od prevelikog broja nepravilnog kamenja, sad cekaju onih famoznih 48 sati jer ipak je u godinama, a ima veliki secer i pored inzulina, nadam se dobrom ishodu, jer jedan moj prijatelj hirurg je bio na operaciji pa me malo smirio maloprije kad sam ga zvala. Zaovi ne znaju sta je pa je setaju sto bi rekli kao sansku kozu, zao mi je pravo. Sad joj uzeli i iscistili ranu, stavili par konac i rekli mi ne znamo od cega je procurila posle 15 godina, moze od ovog, moze od onog, tako da su je kuci poslali bez dijagnoze, vec od sutra da krene po pretragama, a ne znam kako ce jer jedva na nogama stoji od tih konaca, sveki nema sanse da dodje tako da imam jos jednog bolesnika u kuci. Maloprije smo imali mm i ja porodicni ozbiljni razgovor
, dobru mi bukvicu odrzao, ali upravu je u potpunosti i ako mi nije bilo pravo. Sutra mi je bukvalno naredio da idem onu tetu zvati da dodje da se dogovorimo da mi pomaze oko Ane i po kuci, nadam se da u medjuvremenu nije nesto drugo nasla. On sad kako krece proljece puno gradjevinskih poslova, tako da ce imati puno gradilista pratiti, a i privatno ce u firmi dosta posla imati, tako da mi je naglasio da ce biti non stop na putu i da prestanem da se pravim pametna vec da plati zenu pa da mirne glave ide raditi
, bukvalno mi je tim rijecima rekao. Tako ja odoh sutra ganjati tetu, a mozda i prekosutra
.
mene kontrakcije veceras ubise, a nos mi sve gore i gore, tako da sutra popodne kad dodje on sa posla, kad mu predam i Anu i zaovu u ruke odoh doktoru, obecala sam to, mislim na doktora opste prakse da me ispregleda
.