Zadnji članci

Batine djeluju — i upravo je to problem
Udarac može zaustaviti ponašanje u nekoliko sekundi. Ali zaustavljeno ponašanje nije isto što i n...
Odgoj, razvoj i njega

Dojenje je kao posao s punim radnim vremenom
Novo istraživanje koje je sprovela kompanija Talker Research brojkama potvrđuje ono što mnoge maj...
Dojenje i dohrana

trudnoca uzima maha na mozgu
hvala za uputnicu jelena
.
, al neka i vrijeme nam je ružno
, evo i mene na redovno prijavljivanje :) vec sam procitala zaostatke i sad mi se spava, oci mi se sklapaju, i sve to ne bi bilo strasno da nisam na poslu...glava mi klone.. treba mi sva snaga svijeta da drzim oci otvorene. Pomalo pijuckam caj, vec sam malkice doruckovala. Jucer sam nastavila spremanje stana zapoceto za vikend, i definitivno nemam snage da sredim sve odjednom nego sobu po sobu i to uz veeeeliku pomoc mm. I navecer sam bila mrtva umorna...cetveronoske sam se svalila u krevet i jutros jedva...bit ce ovo dug i dosadan dan...ova kisa je samo za spavanja...
Sad bi me oporavila jedna injekcija voltarena ali naravno da ne smijem.
, lijevi bubreg me rastura i jos mi bol udara u nogu, koljeno ne mogu saviti, nemam pojma odakle sad ovo, piskim svakih pet minuta, a da vam ne kazem da kad god kihnem pisnem u gacice, jbte pocecu od djeteta krasti pelene i stavljati