IZVORNA PORUKA: animagical
sporty ako je podrazajni kasalj sto ne probas one isla moos? meni pomoglo jednom prilikom
a trenutno-ovih dana-kombinulem Dove firming za noge i guzu i Nivea mlijeko za suhu kozu za stomak-dodijala mi ova ulja imam hipp i ono dm, sve mi vise nauljeno i flekavo..
kad pocinju strije-ako pocnu???? kad da im se nadam...
Koristila sam ih jednom, al najbolje mi pomogne onaj sirup sa rr od lovora i smedeg secera, al danas mi zatvorio dm, nisam stigla kupit secer, a i lovor zaboravila ubrat

Al zna pomoc i ovaj spinovani secer, nadam se da hoce. A strije, ne znam kad se pojave, ma sta im se imas nadat
Idacha i ja tu kremu koristim, ne cini mi se losa, samo sto se i moja mala maze s njom, kad se ja podem mazat, kaze, moram i ja mama sminkat guzicu i pungandu(tako zove stomak)
Meni je u prosloj trudnoci neka zena napravila neku mast s maslinovim uljem, voskom i jos necim, nemam pojma cime, al je bila dobra pravo. Ja se inace mazem jednom dnevno, ne znam je li to dovoljno, al ne stignem vise
Enci80, eto iste smo, najgore mi sto se vrtim u krevetu i sve gledam na sat, nikako svanut, pozelila sam koji sat odspavat u komadu. Jos se nikako namjestit ne mogu.