heeeej zeneee,
cestitke novim mamama
, lejla, rici, ena i da mi ne zamjeri koja ako sam zaboravila..sve najbolje zelim vama i
palachinken znam kako ti je i mene je bilo slicno uhvatilo i vjerujes nikad me nije totalno popustilo...ali majke mi, jastuk za dojenje, ako imas kako nabavi, raj za ova trudnicka napacena ledja...a mozda i da vidis za onaj pojas (btw imam i to) jer moze bit da ti je to od bebine tezine..mijenja nam se tacka ravnoteze pa nam stradaju ledja, krasno...uh, bas mi je zao..sa srecom i ne forsiraj se nikako jer ti se u sekundi moze vratiti pa eto belaja
sarah ti si moj idol, car, ma sve...tvoj bebac bas se trudi roditi u znaku bika izgleda
neka, to ti je diiivan znak
amam cestitke na upisu u skolu, ako nisam sta pomijesala
..
gagach welocme back, to kod tebe bas neko mirno dijete, da ga ne ureknem
jelena bas me nasmija komentar tvog muza, ahaha, manje vise svi su isti, meni je moj neki dan rekao, u basti, "e, vala nije nam lako" a ja ga gledam sjedi pije kafu, pusi cigaru na suncu a ja pijem donat i imam zgaravicu i jedva stanem na stolicu s ovim kolosalnim dupetom
eh, misa mu ne znam ko je pitao za poprecno poziciju bebacha..kod mene totalno poprijeko stoji i briga ga zaboli, udara me s obje strane tacno ispid rebara i iznad kukova...meni niko nije rekao nista jos za taj polozaj a uskoro aBd ulazim u osmi mjesec...i ne znam sve mi vise taj carski izgleda ko pjesmica...ne znam, nek samo nekako izadje da ga malo vidim...
eh da se pohvalim idem na produzeni vikend malo na planinu, vodi me muzic da udisem vazduh....uh, cetvrak jedva cekam
opet ja pismenu vjezbu napisala
...izvinite i pusa