writing-img

RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart)

clock-img

23.01.2011, 01:44

clock-img

DM

pencil-img

2408

Rimljanka-javiiiiii seeee! Odoh ja otvoriti temu za svaki slučaj!user posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

23.01.2011, 08:58

clock-img

taurus

pencil-img

3578

ja jutros prvo na RR na vidim je li se rimljanka porodila

clock-img

23.01.2011, 09:20

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

user posted image i ja samo sto sam oci otvorila odmah za rr hehee reko da vidim ima li novine...
nadam se da ce nam se javiti sto prije sa lijepim vijestima user posted image

clock-img

23.01.2011, 09:29

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

Juuutro trudnjace evo i ja odmah na RR da vidim je li mala princeza obradovala svoju mamicu ... :) Ja sam ubjedjena da je ona u bolnici i da ako nije jos, da ce to sve aBd proci super. Cim se ona nama ne javlja mora da je pocelo hehe

Rime navijamo za tebe i tvoju bebicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

clock-img

23.01.2011, 09:43

clock-img

neda 30

pencil-img

181

Jutrić drage user posted image !

Hehe, mislim  da smo sve danas uz nasu Rimljanku i šaljemo joj dosta pozitivnih misli!!user posted image user posted image user posted image .

clock-img

23.01.2011, 09:59

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

Jutrooooo, jeste li se napajkile

clock-img

23.01.2011, 10:10

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

Juuuuutrooo Medi, ja sam se bas fino spavala .... nadam se i ti. Mene nista ni da zbolucka hehe Ceka i cekam i cekam .... Tjesim se da cu i ja odmah poslije Rime :) Sve sam probala, ali nista da pokrene ovu moju ljenivicu da izadje napolje. Danas cu jos pokusati sa cucnjevima hehe

Jucer sam uzela kolica ... prekrasna su. Danas cu slikati sobicu i kolica pa cu staviti na RR. Kako su ostale trudnjace, da ne pitam pojedinacno????????

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

clock-img

23.01.2011, 10:15

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

Jesam gledala neki film sinoc dosadan bio i uspavo me, he he jutros se u 7 probudila, a niakko se nisam ranije budila,user posted image user posted image

clock-img

23.01.2011, 10:44

clock-img

princeza

pencil-img

83

I ja stalno iz prikrajka virim da vidim ima li novosti kod Rimljanke.Drzim joj palceve za lagan porod sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2011, 11:04

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: doublemum

Rimljanka-javiiiiii seeee!

i ja cekam ko ozeblo snce da se javiuser posted image

clock-img

23.01.2011, 11:09

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

Drage moje samo da vam javim da mi se Rimljanka javila, porodila se, mala princeza je danas stigla na svijet user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

clock-img

23.01.2011, 11:14

clock-img

Anoniman

sunce hvala na obavjestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MASALLAH JEST MI DRAGO  cestitam mila nadam se da se nisi puno napatila Eto dodje u Narucje tebi tvoje cedo ......
Najljepsa vjest od jutros
Ako se cujes s njom pozdravi je puno od Felix

clock-img

23.01.2011, 11:15

clock-img

sarah

pencil-img

545

Sunce, kad ti je javila? user posted image

Znaci ipak je docekala svog doktora jutros.

Rimljanko, cestitam, bas si nas obradovala user posted image
Da ti bude ziva i zdrava puno godina a tebi zelim brz oporavak user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2011, 11:18

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

IZVORNA PORUKA: felix

sunce hvala na obavjestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MASALLAH JEST MI DRAGO  cestitam mila nadam se da se nisi puno napatila Eto dodje u Narucje tebi tvoje cedo ......
Najljepsa vjest od jutros
Ako se cujes s njom pozdravi je puno od Felix

Javila mi se prije nekih 20 minuta, kaze nije lahko ali vrijedi user posted image

02.03.2011. Emina

clock-img

23.01.2011, 11:19

clock-img

neda 30

pencil-img

181

Čestitam Rimeeeeee!!user posted image user posted image user posted image

Sunce hvala za vijesti, ti ugrabi muštulukuser posted image user posted image user posted image !!!
Pravi kompromis, kako neko reče u nedjelju i prirodno! Još jednom iskrene čestitke a bebici želim dug i sreetan životuser posted image user posted image user posted image !!!

clock-img

23.01.2011, 11:20

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

Od uzbudjenja vam zaboravih napisati da vas je Rime sve pozdravila a ja sam joj prenijela da ste sve uz nju, drage moje sve ste predivne.

02.03.2011. Emina

clock-img

23.01.2011, 11:20

clock-img

Anoniman

sunce,user posted image user posted image ajd nije nista lako al da vrijedi posle da vrijedi bitno da se rijesila sad neka kuka koliko oce ima svojeuser posted image pored sebe i odma je lakse ,da je neznam koliko bol poslije.
Cickolino sad si ti na reduuser posted image user posted image user posted image .......

clock-img

23.01.2011, 11:22

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

Jutric...
Rimljankoooo...cestitam....bas mi je drago da je sve ispalo dobro..javi nam se cim mognes sa svim detaljima,zeljno iscekujemo..:)
Sunce mila pa ti nama u zadnje vrijeme samo lijepe vijesti siris..ako Bog da pa da uskoro i od tebe cujemo...evo ja se javljam da prosirim kad bude vrijeme..veliki pozz za tebe...
Cickolini...sta velis ti na ovo..sta je sa Taurus..sad cemo mi...:)

clock-img

23.01.2011, 11:25

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

IZVORNA PORUKA: felix

sunce,user posted image user posted image ajd nije nista lako al da vrijedi posle da vrijedi bitno da se rijesila sad neka kuka koliko oce ima svojeuser posted image pored sebe i odma je lakse ,da je neznam koliko bol poslije.
Cickolino sad si ti na reduuser posted image user posted image user posted image .......

Vjerujem da nije, ali nisam jos prosla kroz to, moje tek slijedi, Cickolini i m.i.n.a. su nam sljedece tu je negdje i taurus.

02.03.2011. Emina

clock-img

23.01.2011, 11:26

clock-img

naidica

pencil-img

321

rimljanko cestitam,,i sve najbolje od user posted image tebi i bebici!!! e bas si me obradovala dobro na jutru!!!user posted image user posted image user posted image
idemooo,user posted image ,krenulo je abd da sve prodjemo dobro i da bude kako treba!!!neka se malo i napatimo ali samo neka bude sve ok!!!
ljubim vas sve punoooooooooooo

clock-img

23.01.2011, 11:26

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Jutric...
Rimljankoooo...cestitam....bas mi je drago da je sve ispalo dobro..javi nam se cim mognes sa svim detaljima,zeljno iscekujemo..:)
Sunce mila pa ti nama u zadnje vrijeme samo lijepe vijesti siris..ako Bog da pa da uskoro i od tebe cujemo...evo ja se javljam da prosirim kad bude vrijeme..veliki pozz za tebe...
Cickolini...sta velis ti na ovo..sta je sa Taurus..sad cemo mi...:)

Sada evo gledam postala sam glavna mahalusa na RR user posted image user posted image user posted image

02.03.2011. Emina

clock-img

23.01.2011, 11:27

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

prekrasne vijesti user posted image
bas mi je drago da se hairli rijesila i jedva cekam da cujem njenu porodjajnu pricu user posted image

clock-img

23.01.2011, 11:27

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

IZVORNA PORUKA: sunce27
Sada evo gledam postala sam glavna mahalusa na RR user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2011, 11:28

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

Nista se ti ne sekiraj...dok su lijepe vijesti samo ti mahalaj,dosta sto mirujes e jos da ne mahalas bar ovdje..:))

clock-img

23.01.2011, 11:34

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Nista se ti ne sekiraj...dok su lijepe vijesti samo ti mahalaj,dosta sto mirujes e jos da ne mahalas bar ovdje..:))

hahahaha sada si ti na redu pa cu ja opet da mahalam user posted image

02.03.2011. Emina

Zadnji članci

article-img