IZVORNA PORUKA: neda 30
IZVORNA PORUKA: gagach
Evo i mene sa problemima...malo da vam pokvarim raspolozenje ovde:)
U petak sam bila na kontroli i na bebinim otkucajima je primjecena tahikardija i pretpostavlja se da je uzrok moj puls koji je jako visok zadnjih dana....bila sam na ekg-u i sve je ok osim tog pulsa...dobila sam terapiju apaurinima i ako ga ne spustimo kao ukljucit ce mi betablokatore sto se meni ne pije a ni moja dr se ne slaze bas sa tim...
Danas idem na CTG i nesto me pravo strah...nista nisam spavala sinoc...:( dosadili mi belaji vise....
Kako ide to sa CTG-om? Koliko traje?
Ljubim vas sveeeeeeeeeeeeee!
Dado cestitam od srca na bebici!
Gagach draga jesi li ti to otišla na pregled zbog onih neobičnih pokreta bebe ili.... koliki ti je bio puls zadnjih dana?
Uhhh baš me nasikira...
Nedaj se mila, biće to sve ok!!
gegach...
najprije trebaš biti savršeno smirena i bez sikiranja...
evo recimo brine te ctg koji je jedan običan pregled koji kratko traje....
tačnije legneš na stol podigneš majicu i stave ti onaj krug kao kod setoskopa kada se preslučavaju pluća...taj krug bude na pupi na onome mjestu gdje bebi kuca srce...i apart snimi otkucaje bebinog srca da se vidi kako se bebica osjeća...
doktor očota nalaz i to je to...
nemoj se brinuti...ali molim te malko budi manje sikirljiva i ne brini toliko...svaka daljnja briga tvome puslu pomoći neće i to znaš...
apaurini bi trebali pomoći...samo se malo pusti i sretno...javi nam se nakon CTG-a da ti kažem ja sam jedva čekala 9 mjesec da stalno visim na ctg-u i slučam kako srce moga pileta lupka lijepo i raste u meni