cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Razgovori u ocekivanju bebe

clock-img

20.04.2011, 22:49

clock-img

animagical

pencil-img

5604

cini mi se da je honey iduca,eno spopada i muza ne bi li istjerala bebu...al muz ko spricer ne da seuser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 20.4.2011 22:50:04 >

clock-img

20.04.2011, 22:50

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

Sada je Honey na tapeti za porod aBd jeli ? A Honey ako ti nije teško i ako bude šta lijepo a da nije puno skupo ti nama slikaj,a ja ću sutra ove što sam kupila vam slikati i još nešto za svoju curu aBd user posted image ......
Skvo blago tebi,ja već uveliko nosam trudničku garderobu,krupan sam ti ja insan user posted image

clock-img

20.04.2011, 22:51

clock-img

idacha

pencil-img

1681

IZVORNA PORUKA: animagical

cini mi se da je honey iduca,eno spopada i muza ne bi li istjerala bebu...al muz ko spricer ne da seuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image joj, cariceeeeeeeeeee....

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

clock-img

20.04.2011, 22:54

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

20.04.2011, 23:00

clock-img

idacha

pencil-img

1681

evo, sada bas gledam trudnicku listu.. sve mi se cinilo da sam ja ''tu negdje'', valjda sto prizeljkujemuser posted image kad ono ima jos dosta trudnica prije...
on ''poznatih'', koliko skontah slijedeca je honey, pa merhiha, pa gamellli, pa sweet..eeeeeeeee, tu sam onda negdje jauser posted image user posted image user posted image
mada, ja kazem da sada ZAISTA imam osjecaj da necu do termina izgurati..max do sredine juna...

clock-img

20.04.2011, 23:00

clock-img

honey bunny

pencil-img

287

Hahaha, koje poređenje, hahahah! Ma ja mislim da ćete se sve prije mene poroditi. Ova moja mala nikakve naznake ne daje :(
Selma uslikat ću aBd, a kod njih ti ionako nema skupih stvari :) Kod naših kineza ima trudničkh haljina, mislim dovoljno širokih da ih i trudnice nose :)
Pogledajte u Izboru trgovine, ja danas bila i vidjela neke slatke haljinice :)

clock-img

20.04.2011, 23:04

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

jesam ja nesto posla punoo pisat na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image
nego da vas pozdravim.ovo prvorotke nek uzivaju,e kako meni sad nedostaje lupkanje i stomakauser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

20.04.2011, 23:07

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

IZVORNA PORUKA: idacha

evo, sada bas gledam trudnicku listu.. sve mi se cinilo da sam ja ''tu negdje'', valjda sto prizeljkujemuser posted image kad ono ima jos dosta trudnica prije...
on ''poznatih'', koliko skontah slijedeca je honey, pa merhiha, pa gamellli, pa sweet..eeeeeeeee, tu sam onda negdje jauser posted image user posted image user posted image
mada, ja kazem da sada ZAISTA imam osjecaj da necu do termina izgurati..max do sredine juna...

I ja imam osjecaj da cu polovinom majauser posted image

clock-img

20.04.2011, 23:07

clock-img

animagical

pencil-img

5604

neko izgleda najavljuje treci kruguser posted image

clock-img

20.04.2011, 23:08

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Ko?user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Nego ja gladna....user posted image user posted image user posted image ...razmisljam o nekim grickama.........user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

idacha

pencil-img

1681

bebachauser posted image user posted image user posted image bujrum u veselu druzinu... cik ako smijesuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2011, 23:11

clock-img

animagical

pencil-img

5604

skvo ja ovih dana bila navalila na pistacije ko mutava...muzev zakljucak je bio-ja se nadam da je ovo za nesto zdravouser posted image
aha bebacha malo-malo pa uviri....valjda joj malo bilouser posted image

clock-img

20.04.2011, 23:11

clock-img

idacha

pencil-img

1681

Skvo, da ti shiknem chips, evo ga na stolu i to XXL pakovanje... meni se ne jede, bez veze stoji, pa da se ne susi...
ja inace vodim izuzetno zdrav zivot... sve po ps: cola, chips, kafa, pizza, pomfrit, cokoladice... ne smijem ni da napisem ostatak, lincovali bi meuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2011, 23:12

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

ma kakav treci kruguser posted image user posted image nista za sad.samo dajem moralno podrsku a i trudnice su uvjek nesto najveselije,pa ja malo ovde.
Skvo mogu ti ponudit slatkoguser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

20.04.2011, 23:13

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Evo jedem krekere..user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2011, 23:13

clock-img

honey bunny

pencil-img

287

Žene moje, idem ja da pajam :) Čitamo se opet sutra aBd :) Lahku noć želim svima :)

clock-img

20.04.2011, 23:14

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

ah..idacha..meni dan bez kole iz limenke (samo iz limenkeuser posted image ) nije uspjesan...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2011, 23:15

clock-img

Gemelli

pencil-img

339

user posted image user posted image ispred mene 2,5 l 0,5 gratis

laku noc trudnjace

clock-img

20.04.2011, 23:15

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: honey bunny

Žene moje, idem ja da pajam :) Čitamo se opet sutra aBd :) Lahku noć želim svima :)

nagovorila ga je znaciuser posted image user posted image user posted image e svaka castuser posted image

clock-img

20.04.2011, 23:17

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Vidim sve piju zdrava pica...cola rules....user posted image user posted image user posted image user posted image  bitno je samo popiti vitamincice...tako mi nadoknadimo ono sto nam treba...user posted image

clock-img

20.04.2011, 23:17

clock-img

idacha

pencil-img

1681

animagical, ti si meni car carevaaaa..... e, jesi vala otkacena.. hajde 'vamo da pijemo kafu, majke ti...

ja svako malo pogledam na sat i kazem sebi jos 10 min...user posted image user posted image user posted image
uh, ledja me rasturise...

laku noc svima koji ideu u carstvo snova

clock-img

20.04.2011, 23:19

clock-img

idacha

pencil-img

1681

meni, kako je pritisak nizak, ja sam sve ubijedila da mi jedino i samo cola pomaze da dodjem k sebiuser posted image user posted image user posted image
tako opravdavam sto je pijem, a inace sam ovisna o coli...

clock-img

20.04.2011, 23:21

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ja se smijem za tu kolu i sipam casuuser posted image takodjer iz one ogromne 2,5l. i savjest me ne ziga nimalouser posted image
nego ako ima iko budan, da vas pitam-jel vi imate osjecaja u jeziku...ne mislim bukvalnouser posted image nego jel vam sve kao i dosad slano, neslano, ljuto... ja danas rucak ok napravila al zato kupus salata preko svake mjere pobiberenauser posted image neki dan preslano, dan ranije neslano... ali meni sve isto ko i vazda, skroz normalno, ovo su zapazanja mm. kaze on jesi slatka u trudnoci svaki dan drugacijeuser posted image nikad jadan ne zna sta da ocekuje...niej mi se to prije desavalo

clock-img

20.04.2011, 23:21

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Ja se pravdam "lafo" zgaravicom...user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img