cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Razgovori u ocekivanju bebe

clock-img

21.04.2011, 23:34

clock-img

animagical

pencil-img

5604

moram vam je uslikati, nasli u fisu ovdje, onaj njihov namjestaj, ma drama udobna stvar, jos u tri polozaja naslonauser posted image  

clock-img

21.04.2011, 23:37

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

daj sliku i cijenu. nama svakako ostalo kupiti fotelju u stanu. imamo jedan kauč u dnevnoj, nekad smo se mogli ušuškat na njega oboje, ali sad su se vremena promijenila user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

21.04.2011, 23:40

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

Kako ste mi lijepe user posted image user posted image
Animagical kada stigneš ti nama slikaj tu stoličicu user posted image
Ja sam uvijek imala želju da kupim onu stolicu za ljuljanje pa da se lagano smjestim ljuljuškam i dojim bebu ali............Stvarno mi nebi imala gdje stati user posted image ,kada bi se zaljuljala odbila bi zidove po kući user posted image

clock-img

21.04.2011, 23:45

clock-img

animagical

pencil-img

5604

user posted image
99 marakauser posted image

clock-img

21.04.2011, 23:50

clock-img

enči80

pencil-img

123

ovo haman kao krevetuser posted image user posted image super jeuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

clock-img

21.04.2011, 23:51

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ovo je srednji polozaj, moze se jos zavaliti,ali i podiciuser posted image vznas kako je mekano, ma divno...ja je stavila kod prozora u spavacoj, makar da malo virim po danu...

clock-img

22.04.2011, 00:02

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image
99 marakauser posted image

Uh lijepo ovo pravo,slično kao moderna ležaljka za plažu user posted image ............Baš je lijepo,malo a sigurna sam i udobno user posted image user posted image

clock-img

22.04.2011, 00:04

clock-img

enči80

pencil-img

123

Odoh vam ja na spavac,mužek već uveliko user posted image a i vrijeme je.
Laku noć svimauser posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

clock-img

22.04.2011, 00:06

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ma muz i ja nesto razmisljali gdje da budemo s bebom, gdje da dojim, da se mazimo...skontali da u spavacoj nije moguce sjediti na krevetu vise od 15 min a ne slomiti ledja bez naslona... ovakvo nesto mi se jedino uklapalo, gledala sam i one na ljuljaanje ali sve bez ikakvog jastuka i mekanog naslona, nekako tvrdo dodje sjesti...a i ne znam koliko je bolno s ranom sjesti u nesto nestabilno,jel...user posted image

samo selma, nije malo, bas je posiroko i podugo... user posted image sreca stala je fino

< Poruku je uredio animagical -- 22.4.2011 0:07:14 >

clock-img

22.04.2011, 00:08

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

Odoh i ja lagano u carstvo snova.....Moji već uveliko spavaju,ali začudile bi se kako ovako malo dijete može da  hrči za pobudaliti user posted image user posted image user posted image ...............
Ženice laku-noć i pišemo se opet sutra .................. 

clock-img

22.04.2011, 00:11

clock-img

animagical

pencil-img

5604

sweet dreamsuser posted image  

clock-img

22.04.2011, 00:11

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

ma muz i ja nesto razmisljali gdje da budemo s bebom, gdje da dojim, da se mazimo...skontali da u spavacoj nije moguce sjediti na krevetu vise od 15 min a ne slomiti ledja bez naslona... ovakvo nesto mi se jedino uklapalo, gledala sam i one na ljuljaanje ali sve bez ikakvog jastuka i mekanog naslona, nekako tvrdo dodje sjesti...a i ne znam koliko je bolno s ranom sjesti u nesto nestabilno,jel...user posted image

samo selma, nije malo, bas je posiroko i podugo... user posted image sreca stala je fino

Ma to je do slike,na prvi pogled se učini malo,ali vjerujem da nije.............A nisam ti  ja baš kontala se ljuljati odmah po izlasku iz bolnice user posted image user posted image user posted image user posted image  ali džabe svi moji argumenti stolicu neću dobiti u to sam sigurna,nego to je samo moja neka želja ono kao u filmovima lagana muzikica,zamračena sobica,mama sjedi u stolici za ljuljanje, drži dijete u krilu i tiho mumlja neku uspavanku user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2011, 00:15

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ma to je do slike,na prvi pogled se učini malo,ali vjerujem da nije.............A nisam ti  ja baš kontala se ljuljati odmah po izlasku iz bolnice user posted image user posted image user posted image user posted image  ali džabe svi moji argumenti stolicu neću dobiti u to sam sigurna,nego to je samo moja neka želja ono kao u filmovima lagana muzikica,zamračena sobica,mama sjedi u stolici za ljuljanje, drži dijete u krilu i tiho mumlja neku uspavanku user posted image user posted image user posted image

slatkouser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2011, 00:30

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Laku noc i od mene, odoh i ja lagano da pajkim, pišemo se sutra, fino spavajteuser posted image

clock-img

22.04.2011, 00:39

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Animagical kupi ti lijepo onu masaznu stolicu i ja biuser posted image user posted image Zene, jel moguce da je tri mjeseca posteljica straga, pa odjednom sad sprijeda?? Mene moj ginekolog zbunjuje, uvijek mi kaze nesto drugacije...

clock-img

22.04.2011, 08:15

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

E dobra je fotelja. Ima li kakvih još boja? I cijena joj je dobra. Doduše nama je baš kriza za ormare, imamo samo jedan i već je krcat, odjeća kipi, po kesama je ispod kreveta ima, a šta će biti kad bebi stigne....
Tako da to moramo riješit pod hitno!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

22.04.2011, 08:23

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Nema Honey Bunnyuser posted image user posted image user posted image user posted image
u nasem porodilistu roden jedan djecak,znacii nije onauser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

22.04.2011, 08:47

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Jutro, kako ste? Ja se evo probudih sa mokrim krugom na potkosulji al samo s jedne strane,, pocelo izgleda curkatuser posted image Sunce nam fino vani, za setnje, samo trebam za svaki slucaj kupit one blaznice da ne bi bilo opet pa napolju mokra majcauser posted image

clock-img

22.04.2011, 08:51

clock-img

mea29

pencil-img

871

helooo drage user posted image user posted image user posted image ...vidim vi se raspricale o stolicama...ja imam dvije ovakve i stvarno su udobne, meni stoje uz racunar, toplo preporucujem...ali ako vam mm igra igrice onda preporucujem neke druge, tvrde, po mogucnosti bez naslona jer ga iz ovakvih necete moci nikako istjerati user posted image user posted image

Ja vec "smlatila" dvije pogacice...ja sam ujutro nevjerovatno gladna, tresem se dok se dobro ne najedem. Sad predem uz RR user posted image  

Jucer sam poslije posla otisla kod dr. da mi pregleda nalaz nuhalnog nabora sto sam uradila na GAK-u i primi me na moje veliko iznenadjenje. Sve je uredu, uradila mi papa test, i dala KONACNO neke informacije, potvrdila mi je termin, 29. oktobar, predlozila dodatak prehrani HIPP, i rekla da se jos NE FARBAM user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

clock-img

22.04.2011, 08:55

clock-img

mea29

pencil-img

871

I sljedeci pregled tek za 6 sedmica, pocetkom juna, tada cu biti aBd u 20 nedjelji...i zadnje , ne manje vazno keks moze bez pretjerivanja user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

clock-img

22.04.2011, 09:04

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Ti kako rece 6 sedmica-pocetkom juna--ja se pocetkom juna trebam aBd porodit--sad ce to, a ja sve kontam ima josuser posted image

clock-img

22.04.2011, 09:33

clock-img

sanela.asja

pencil-img

735

Jutro zenice ajmo kafa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Ja danas odo da nrucim tortu za svoju princezu u ponedeljak partyyy..hoce cura autic tortu navalila i nema druge pa cu vidjet rozi da mi uradi nesto ko barbi....
user posted image b]user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imal nam Idache da prica utiske sa prvog partyijauser posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

clock-img

22.04.2011, 09:41

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Haj zene kako ste mi?...
Nadam se da ste sve dobro...user posted image
Ja fino...kuc kuc...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

22.04.2011, 09:42

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Vidim niko nista...
pa da ja pristavim

user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

22.04.2011, 09:44

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Meni umjesto kafe....sok od cvekle....dosadio mi al sta cu....ne bil se KKS popravila...

Zadnji članci

article-img