IZVORNA PORUKA: rrrr77
Evo i mene drage moje,,,,, sta ima kod vas?
Ja se akobogda sutra javljam na Gradinu na termin, pa cemo vidjeti kakva je situacija.
Sve nesto mislim vraticu se kuci a opet ko zna,,cini mi se da mi je jucer otisao onaj sluzni cep,,,i imama i podnosljive konstantne bolove po dnu stomaka.
Molim pomoc- trebam li ponijeti i pempas za bebu... i mogu li jednokratne za trudnice -porodilje ...
Pozdrav.....
rrrr77 sretno sutra i da bude sve brzo i što manje bolno.........Ali čim je otišao sluzni čep,znači da bi moglo krenuti, još ako imaš bolove čak i one najblaže to je to,ide postepeno i polako..........
Pitaš za Pampers pelene sada kažu da se nosi prije četiri godine kada sam se ja porodila niti su mi tražili niti sam ja nosila,ali sada se to izgleda promjenilo,ali nemoraš odmah nositi već samo spermi jedno paklo malo pa neka suprug ili neko drugi ti donese kasnije pa preda sestricama gore.....................
Što se tiče uložaka nose se oni obični bez krilaca tipa
Vir ,ja sam njih odnjile jedno paklo ali mi je zafalilo pa sam mužu poručila da mi donese ali apoteke nisu radile pa mi je on kupio u Bingu
ONA 1 ono žuto pakovanje od 1 marku i vjeruj da nije bilo nikakve razlike...................Eto ako te još šta zanima pitaj,naćiće se neko da ti pomogne..........
Jao žene odoh praviti mačmalon kolač,baš mi dosadno nakuhala sam se danas..........
Ženice moje sa FB-a jeste li vidjeli slike mene u punom izdanju sada,jesam bebela jel da