Mogu zamisliti kako si se prepala,ali eto hvala Bogu pa si samo na nogu....Ja sam prije par noći pala sa kreveta,drhtala sam tri sata poslije toga još sam ja tako reći se skljokala na stomak samo se malo dočekala na ruke ,ali eto hvala Bogu pa nebi ništa strašno.........
E bem ti veš,baš mi je žao
Skvo

Boga mi meni je i kupanje ubrojano kao nosanje jer malac ne može sam zakoračiti u kadu već ga ja moram podići i unjeti a o izlasku iz kade da ne priča, isto tako kada treba na wc-šolju još je mali da bi se sam podigao pa ga ja moram podići i smjestiti, a o valjutanju po krevetu i škakiljanju sa njim nesmijem ni pomisliti ........Eh to mi fali,ali neka nama i ovih bebica,proćiće i ovi trudnički dani aBd još malo........
Joj animagical ja sam tako kupovala prvi put malene benkice,gegice a malac se rodio 4.100 kg komotno mu mogla oblačiti gegice za bebe od 3 mjeseca tako da je puno ostalo neiskorištreno,ma kakvo puno i previše........Čak i oni mali peškirići za bebice,što idu poslije kupanja sa kapicom

ako bi mu umotala glavu noge bi osdtle do koljena otkrivene i obratno,tako da je to sve se spakovalo odmah treći dan i ostavilo da kupi prašinu