Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
selmaaaaaaaaaaaaa, mm se zaljubio u tebe kaze: ''Aaaaa tek bih sad jeo sirnicu, ova sto sam pojeo je nista za ovu u tepsiji''
pa jest stvarno nije ni meni do sirnice ko sirnice, vec kako ona dobro izgleda.. e hvala ti za info, morat cu navratit do Ze, kad pocnem kupovat za bebija..
30.04.2011, 23:09
Selma.A.M
2127
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
selmaaaaaaaaaaaaa, mm se zaljubio u tebe kaze: ''Aaaaa tek bih sad jeo sirnicu, ova sto sam pojeo je nista za ovu u tepsiji''
Aaaaaaaaaa No coment ...................Nikada mi više neće ispasti onakva kao danas ,urekli ste me 100%
30.04.2011, 23:10
Selma.A.M
2127
A gdje nam je Animagical? Pa Honey? Sweet 100% spava ...............
30.04.2011, 23:10
malena27 RR
15117
ma hoce i bolja, naravno, ako moze biti bolja od ove danasnje...
gift, kad budes navracala, javi se da popijemo kafence
cula sam da u Zenici u Dzananovicu imate neku pravo dobro preodavnicu bebi opreme, jel to tacno? i jel skupa ta prodavnica?
ima, dobra je, ima izbora, nije bas pojeftina ali ima kvalitetnih stvari tipa krevetica, kolica i slicno...
www.bimaco.net Evo ti prodavnica, imaju i cijene, a ima i dostava.
30.04.2011, 23:23
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Joj sad cete mi se smijati, jer se smijem i ja sebi ... Imam ja jednu ujnu koja se porodila kad sam ja bila u osnovnoj skoli i kad sam bila u onoj fazi "starmala" . I tako kod koga god ja podjem sa roditeljima od familije svi su je tracali kako kad su otisli na babine ona sa djetetom u sobi ni kafu da ponudi, a kao znali su neki i iz drugih gradova dolaziti, ma ni da ih pita jesu li gladni i tako jednom neko dosao, ne sjecam se tacno ko, neki stariji covijek i pitao ima li se sta pojesti, ona mu rekla da uzme džema i namaze ili sendvic napravi , tako samo mi je u glavi bilo da ne budem kao ta ujna i ako ja nju bas obozavam . Ali i mimo toga ja volim da kuham i bas volim da se pojede i mimo babina kad znam da mi gosti dolaze spremim nesto, a ne tek za babine.
Ova ujna je baš moj tip žene
30.04.2011, 23:23
malena27 RR
15117
ih vidi ove lopovke ja snjuham po stranici... i parim oci
Malena, ja skontah da je to jedina preostala radnja u Ze sa krevetićima i kolicima! Ne brojim Bingo, ne bih tamo kupovala za bebu Kako mi fali TL!!!
30.04.2011, 23:29
Gift
1000
Palachinken hvala
30.04.2011, 23:31
animagical
5604
hej zene muzek i ja isli u waikiki castila ga farmerkama, jesam fina spominjete turbo limach? ima ih ovdje nekoliko, hajte jedan dan kolektivno na kofi i baby shoping bicu ljubazna domacica eh da-vjerujete da smo izasli u grad? jos se potrefi navece, jos subota, jos mi rodjendan prije smo bili glavni,a sad evo prvi put ove godine da navece izadjemo
30.04.2011, 23:32
malena27 RR
15117
ima finih stvari i u Bingu koliko ja vidjeh neki dan...ma sta znam, ne mislim kupovati nista posebno, kolica cu dobiti, krevetic dobila i putni i onaj fiksni.... jedino korpu sto cu mozda kupiti i AS....
Vjeruj da se kanim doci u Sarajevo pokupovati neke sitnice, samo dok se ja nakanim sve cemo se mi ovdje s teme isporađati
30.04.2011, 23:34
palachinken
5397
ima finih stvari i u Bingu koliko ja vidjeh neki dan...ma sta znam, ne mislim kupovati nista posebno, kolica cu dobiti, krevetic dobila i putni i onaj fiksni.... jedino korpu sto cu mozda kupiti i AS....
Ja nesto imam loseg iskustva s Bingom, sta god uzmem ili je raspakovano pa fali dio, ili je izgrebano ili je pokvareno ili fali čep omekšivača
30.04.2011, 23:35
Selma.A.M
2127
Ja opet čekam jedan sat da popijem tablete i da idem spavati,valja mi ujutro poraniti,evo polako spremam stvari i razmišljam šta bi malcu još mogla ponijeti jer kažu da će sutra kiša,a on Bog dao se prlja fujjj......... Ej animagical bila ti u šetnji,neka malo,do kad ja nisam izašla navečer,čekam ljeto,ovo gdje god pođem ne mogu sa malim jer se puši i zatvoren prostor,a zima još za napolje sjesti..... A merkator i omega mi se nagalavu popele
30.04.2011, 23:37
Anoniman
Ja sam neki dan prvi put bila kod nas ovdje u Bingu u Hadžicima i ne da ima stvarcica za djecu, vec je pravo veliki izbor. Imaju Graco, brevi... program sto i nije nekvalitetan, onda sto se tice gardarobe ima od domace proizvodnje, preko turske i kineske do polo, tomy hilfiger, h&m itd. ja sam se prijatno iznenadila i izborom i cijenama.
30.04.2011, 23:39
malena27 RR
15117
animagical, koliko si ti platila onu maju sa bebom sa jednom dlakom na glavi? jelena, slazem se...samo kod nas bas nekako bude neuredno i nabacano, pa se moras bas zaroviti sto se odjece tice....
e bila i ja skoro u bingu u hadzicima, bas fine krevetce ugledala moram dodati, isti modeli kao na mojmilu u amku,samo nesto jeftiniji? eh da, i kome nije tesko, u fisu u vitezu super jeftina kolica, ja tamo vidjela neka fina zuta, bas fina, odem ovdje u mercator na ilidzi neki dan-ista ta kolica samo oko 50 km skuplja elem prodaju maglu...
30.04.2011, 23:42
animagical
5604
animagical, koliko si ti platila onu maju sa bebom sa jednom dlakom na glavi? jelena, slazem se...samo kod nas bas nekako bude neuredno i nabacano, pa se moras bas zaroviti sto se odjece tice....
slagacu te, oko 22 km...bila sam danas , ima ih jos
30.04.2011, 23:42
palachinken
5397
Joj sjecam se, ljetos, u TC neke pamučne majice Vero Moda po 40km....a iste identične u Bingu 7.90 I imaju najbolji izbor ovih kolačarskih materijala, što jest-jest
30.04.2011, 23:44
malena27 RR
15117
IZVORNA PORUKA: animagical slagacu te, oko 22 km...bila sam danas , ima ih jos
uh kako mi se svidja... moracu covjeka nagovoriti kad dobije platu da mi kupi...
e bila i ja skoro u bingu u hadzicima, bas fine krevetce ugledala moram dodati, isti modeli kao na mojmilu u amku,samo nesto jeftiniji? eh da, i kome nije tesko, u fisu u vitezu super jeftina kolica, ja tamo vidjela neka fina zuta, bas fina, odem ovdje u mercator na ilidzi neki dan-ista ta kolica samo oko 50 km skuplja elem prodaju maglu...
eh, ja u FIS aBd namjeravam u baby shopping, sve mi na jednom mjestu, sve one sitnice sto si ih ti vec pokupovala
A mislili smo kreciti ovih dana, medjutim hladno i vlazno pa odustali. Sad čekamo sunce.
Joj žene, ovo moje dijete preko noci je haman uduplalo veličinom, sad me živu razapinje. Kad se protegne, ja zakočim odmah. Jedva sam danas s posla došla.
30.04.2011, 23:46
Selma.A.M
2127
A ja sve kao padobranac ulijećem,ali moram samo dodato što jest-jest Bingo je najftiniji (barem kod nas u Tuzli) ......... A kako vi gledate i pričate o baby opremi tipa krevetići i kolica a ja ...Ja sve imam a tako bi htjela ponovo kupovati .................................