Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Samo vi zezajte,da je šta bilo ogradici uh ..........
A ono se i dalje peče,nije još eksplodiralo, ali ja sam za svaki slučaj malca poslala u njegovu sobu,a ja se izmakla od kuhinje što je sigurno,sigurno je
Malena samo kafe mljevene na kašikicu i progutaj,sigurno će te još samo jednom potjerati u wc i stat će..Vjeruj da je to provjeren lijek za proljev......
13.05.2011, 21:00
sanela.asja
735
I ja vam odo kompjuter mi u Asjinoj sobi ona zaspala pa hocu da je prenesem pa odo i ja da odmorim papke laka vam noc cure moje......
13.05.2011, 21:02
Selma.A.M
2127
Sanela baš mi je drago za tatu ...
m.i.n.a. nema na čemu .........
Hannice to se ti i malena upoznale ....Ajde ti sa zaovom sjedi ko šiša mene i što ja moram mirovati ....
A šta mislite hoće li šta biti ako onaj moj hepek od jela se bude duže pekao,hoće li onda eksplodirati? Joj meni dok ovo jelo ne ode kvragu ja se okaniti neću
13.05.2011, 21:05
malena27 RR
15117
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
A ono se i dalje peče,nije još eksplodiralo, ali ja sam za svaki slučaj malca poslala u njegovu sobu,a ja se izmakla od kuhinje što je sigurno,sigurno je
Malena samo kafe mljevene na kašikicu i progutaj,sigurno će te još samo jednom potjerati u wc i stat će..Vjeruj da je to provjeren lijek za proljev......
ma nece nista biti, samo pazi kad budes otvarala kesu... uh mljevena kafa
nismo se upoznale hannica i ja, nego imamo nekog zajednickog prijatelja haman sa foruma, pa sam vidjela njeno ime i nick hana zajedno i skontam da je ona...
ma nece nista biti, samo pazi kad budes otvarala kesu... uh mljevena kafa
nismo se upoznale hannica i ja, nego imamo nekog zajednickog prijatelja haman sa foruma, pa sam vidjela njeno ime i nick hana zajedno i skontam da je ona...
Ta sam, sad cu vam procenat uzet za provodadžisanje
13.05.2011, 21:10
malena27 RR
15117
hajde kazi koliko je tvoje? kako ti je zglob?
sanela, bas mi je drago da ti je tajo izasao iz bolnice
< Poruku je uredio malena27 RR -- 13.5.2011 21:15:23 >
Ma nikako, haman sam ja trčala u snu pa ga izvrnula Kako tvoje stolice?
13.05.2011, 21:19
malena27 RR
15117
malo je bolje, ali me boli stomak... sva sreca ne povracam... jutros sam se bas ispovracala.... najela sam se svega sto zatvara, pa valjda se vrati u prvobitno stanje tj. stignem do zatvora
Pazi samo da se ne zaključaš od silnog zatvaranja, valja s hemeroidima onda deverat
Sanela, drago mi je sto ti je tata bolje, sad i i ti odahni napokon
13.05.2011, 21:23
animagical
5604
hocu i ja da vas vidim kod palachinken na fejsu
13.05.2011, 21:23
palachinken
5397
20% meni, sve cu ti ih pokazat
13.05.2011, 21:25
animagical
5604
interesdzijo
13.05.2011, 21:26
Skvo RR
4542
haj zene.. meni haos u kuhinji... Zavrsila sada reformu......samo meni moze pasti napamet da od okruglih kora pravim srce....
13.05.2011, 21:29
palachinken
5397
Kako ti naumpade od tih kora išta pravit, joj koliko se one mrve.....
13.05.2011, 21:31
Skvo RR
4542
Pa zamisli.... ubila sam se.. .
13.05.2011, 21:33
animagical
5604
sad se uhvati usisivaca, kod mene kad pravim kolace bude pola po radnom stolu a pola po podu
13.05.2011, 21:34
Skvo RR
4542
Ma nema mrvica...samo ima cokolade...svuudaaaa....jos sam imala lijevo smetalo... ..kada mi je na kraju gruhnula rukicu.... ..ali popravila sam...
13.05.2011, 21:35
palachinken
5397
Spas u igranju s kolačima je onaj aspirator, ono malo plastično čudo što taj hamelj koji završi na podu začas pojede. I mašina za suđe
< Poruku je uredio palachinken -- 13.5.2011 21:36:16 >
13.05.2011, 21:39
animagical
5604
heheh mi smo se pravili pametni pa sve kupili one veoma cupave cilime i staze, nema sile nicim osim usisivacem i naravno plocice i parket krpom smislila sam sutra praviti jabukovacu
13.05.2011, 21:40
Anoniman
Selma bona nece explodirati , to sam hipoteticki rekla explodiralo, mislila sam pukla kesa i malo se razletilo po rerni , ali ja sam stavila sad kad se sjetim na malo vecu temperaturu od preporucene, zurilo mi se
Hocu i ja da vidim ove lijepe trudnice...Malenu sam upoznala, med je medeni, Skvo nikad ne bih rekla da je trudna, vec da se zena malo vise najela da i enu sam upoznala ona je tu negdje kao ja
13.05.2011, 21:44
animagical
5604
hajd mi se pokazite na fejsu ove koje nisam vidjela imam palachinken, jelenu i selmu i sve ste zene lijepe
13.05.2011, 21:48
Skvo RR
4542
sta da ti pokazemo
< Poruku je uredio Skvo RR -- 13.5.2011 21:49:04 >
13.05.2011, 21:50
palachinken
5397
joj skvo, odmah mi ovo naumpade
13.05.2011, 21:51
Skvo RR
4542