Haj...evo mene opet.. ..poludit cu u kuci... Kupala sam se..malo viklerala..i evo sada razmisljam sta bi radila...
16.05.2011, 19:05
Gift
1000
ja sam zadnje procitala Sumrak sagu cijelu od Stefani Majer i to na racunaru, skinula sebi s neta
16.05.2011, 19:06
Skvo RR
4542
Perl Bak sam citala u ratu....asocijacija mi je na kandilo... ....Imala je jedna komsinka njen kompleic knjiga...
16.05.2011, 19:07
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: Gift
ja sam zadnje procitala Sumrak sagu cijelu od Stefani Majer i to na racunaru, skinula sebi s neta
Ah..ja sam veliki fan...
Ja citam trenutno Ljubavnicu Rima.....imam jos 20-tak stranica da zavrsim....
16.05.2011, 19:08
Gift
1000
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Perl Bak sam citala u ratu....asocijacija mi je na kandilo... ....Imala je jedna komsinka njen kompleic knjiga...
sve isto i od tada sam i pocela coravit i evo dan danas mi dioptrija raste..
16.05.2011, 19:12
Selma.A.M
2127
E ja ne znam kako se to čita preko neta-malo sam glupson za to ...A ja sam se dugo mučila sa Gričkom vješticom ah oko 13 dijelova a knjige ogromne...Glava me je počela od nje boliti ali nisam odustala
16.05.2011, 19:23
Gift
1000
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
E ja ne znam kako se to čita preko neta-malo sam glupson za to ...A ja sam se dugo mučila sa Gričkom vješticom ah oko 13 dijelova a knjige ogromne...Glava me je počela od nje boliti ali nisam odustala
ma skinula knjige kosto skines film il muziku i onda citas..kod mene je laptop pa je lakse, na znam da bi mogla bas sjedit ispred racunara cijelo vrijeme..ja to pred spavanje i onda do sabaha..pa ujutru drogi..ako hoces poslat cu ti na mail knjige pa citaj...da te malo zarazim
16.05.2011, 19:25
Selma.A.M
2127
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
ma skinula knjige kosto skines film il muziku i onda citas..kod mene je laptop pa je lakse, na znam da bi mogla bas sjedit ispred racunara cijelo vrijeme..ja to pred spavanje i onda do sabaha..pa ujutru drogi..ako hoces poslat cu ti na mail knjige pa citaj...da te malo zarazim
Ej ako ti nije problem,bila bih ti zahvalna..... Kako ćeš da ti pošaljem e-mail? na pp ili preko fb-a
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 16.5.2011 19:26:54 >
16.05.2011, 19:27
Gift
1000
ima na fejsu evo poslat cu ti i naznacit koja je koja po redu
16.05.2011, 19:33
Selma.A.M
2127
ima na fejsu evo poslat cu ti i naznacit koja je koja po redu
hvala
16.05.2011, 20:04
malena27 RR
15117
ola cure... ja spavala, i kao i po obicaju, cim sam oci sklopila, telefon je poceo da zvrci...
sta radite, osim sto pricate o hrani?
selma, ti si prava sexy trudnica, odlicno izgledas!
Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
16.05.2011, 20:19
malena27 RR
15117
kao i moj a ja vec polako pripremam teren da prisustvuje rodjenju nase bebe ima da ga ne bude u nekom trenutku
joj odmah se sjetim moje prijateljice koja radi na porodjajnom kad je pricala za neku porodilju.... dok se poradjala vikala je, kao porucuje muzu:''hebem li ti tvoje jos malo, ma neces vise majcin sine ni malo, vidi sad, ja opet dosla da se porodim, ma ne dam ti vise, pa makar crkla''
A meni je mm rekao kao eto nebih ja na porođaj,kao valja nama opet leći zajedno,a žena kad se porađa svašta kaže ...Nagledao se previše filmova .... A i ja sam nekako hrabrija kad sam sama,a pa mu nisam plaho ni predlagala ,samo sam ponudila ono kao radi reda
16.05.2011, 20:26
Skvo RR
4542
dadadda haj na strudlon...
16.05.2011, 20:27
Skvo RR
4542
a malena blizanci su karakteri..kao i vage...