Kako ste mi ostale bebele
vidim pricalo se i o kilazi...nisam vam prijavila da sam na zadnjem pregledu imala +2kg, i to za 15 dana sto me soookiralo. Al naravno ja navalila na hranu kako su me mucnine popustile
pa sad izbjegavam zasladjene sokove, slatkise, osim ponekad puding i cokoladno mlijeko, jedem dosta voca, povrca i tako...al meni je to vjerovatno i od tableta koje pijem,al moram radi bebija pa boli me djon, trudicu se da bas ne pretjeram al kad sam gladna moram jesti i gotovo
Inace...mi smo hB dobro danas. Cekam mm s posla da dodje, smisljam sta bih mogla pojesti
, citam casopis Moja Beba i tako.
Malena nadam se da si bolje
Anice sretno u shoppingu, ja sve cekam da mi ova trudnoca bude sigurna, nekako me se sve strah vezati previse il nabavljati robicu ili misliti o tome sad, zvuci glupo, al meni je sad najbitnije da izguram aBd uz Boziju pomoc
etooo puno pozdrava s LIJEVOG BOKA
IZVORNA PORUKA: animagical
nek te tm izmasira necim.... ja sam ujutru tako kilava, dok se malo ne razgazim heh...majke mi kad tek ustajem nekako mi dodje stomak tezak tacno me povuce da padnem..dok se ne naviknem. moram na fax da vidim ima li mi rezultata ispita, a cekam nekakvog majstora da dodje.... eh kad nisam prije zavrsila, sad mi je ovako
Joj imam i ja ovo, pogotovo kad se na poslu usjedim 2-3 sata, pa kad ustanem nit mogu noge sastavit a stomak rukama čuvam, kontam odvaliće se do poda
em mi nesto ne odgovara dioptrija em ko da mi je sve duplo a i uzak okvir pa mi suzavaju vidno polje..evo me bas ko s dvije glave...sad mi se ne kupuju nova sociva ni naocare jer pretpostavljam da ce mi rast u trudnoci dioptrija jos a ne mogu ovako..vazda negdje neki nepredviden izdatak
vidim pricalo se i o kilazi...nisam vam prijavila da sam na zadnjem pregledu imala +2kg, i to za 15 dana sto me soookiralo. Al naravno ja navalila na hranu kako su me mucnine popustile
pa sad izbjegavam zasladjene sokove, slatkise, osim ponekad puding i cokoladno mlijeko, jedem dosta voca, povrca i tako...al meni je to vjerovatno i od tableta koje pijem,al moram radi bebija pa boli me djon, trudicu se da bas ne pretjeram al kad sam gladna moram jesti i gotovo
Inace...mi smo hB dobro danas. Cekam mm s posla da dodje, smisljam sta bih mogla pojesti
Anice sretno u shoppingu, ja sve cekam da mi ova trudnoca bude sigurna, nekako me se sve strah vezati previse il nabavljati robicu ili misliti o tome sad, zvuci glupo, al meni je sad najbitnije da izguram aBd uz Boziju pomoc
Bebice11 tako mi je drago da si danas dobro. Samo se ti jos malo pricuvaj i drzi se lijevog boka

i bice to sve dobro i onda ces i ti planirati jedan dobar soping :)
Ne bi ni ja jos ni razmisljala o tome da ne planiramo ovaj put, pa reko da iskoristim jer ko zna kad cu opet ici kad dodje bebaca. A ja sve planiram a ne znam ni hocel me doktorica pustiti na put
IZVORNA PORUKA: animagical
isto sidro, kad ustajem samo me pretegne...sta je ovo ovako tesko
Eno ga na temi slike sa UZV, izbacilo trbuščić
em mi nesto ne odgovara dioptrija em ko da mi je sve duplo a i uzak okvir pa mi suzavaju vidno polje..evo me bas ko s dvije glave...sad mi se ne kupuju nova sociva ni naocare jer pretpostavljam da ce mi rast u trudnoci dioptrija jos a ne mogu ovako..vazda negdje neki nepredviden izdatak
Gift ja uzimam mjesecna sociva koja su dosta povoljnija a usput kontrolisem dioptriju..... ja cim stavim naocale srklet me uhvati. ZIVJELA SOCIVA!!!!
Bebice11 tako mi je drago da si danas dobro. Samo se ti jos malo pricuvaj i drzi se lijevog boka
i bice to sve dobro i onda ces i ti planirati jedan dobar soping :)
Ne bi ni ja jos ni razmisljala o tome da ne planiramo ovaj put, pa reko da iskoristim jer ko zna kad cu opet ici kad dodje bebaca. A ja sve planiram a ne znam ni hocel me doktorica pustiti na put
Anice ne brini prof J podrzava ugodna putovanja
isto sidro, kad ustajem samo me pretegne...sta je ovo ovako tesko
Eno ga na temi slike sa UZV, izbacilo trbuščić
dusa moja debela

vec ga zezate za kile, sta ce biti kad u skolu podje
nego da se pohvalim-polozila onaj ispit od ponedjeljka

huhuuuuuuuu nisam skroz zaglupila
< Poruku je uredio animagical -- 20.5.2011 17:32:07 >
Da vas pozdravim dok mm nije nastavio radit....Mene danas noge bole i kosti/misici gospoje i bokovi pa evo ljeskarim kod kuce. Koagulogram mi je u granicama normale uglavnom s tim da mi je fibrinogen malo povisen al to su mi rekli da je normalno u trudnoci. Kontrola mi je kod doktora kako skontah za deset_ak dan ako se ne porodim u medjuvremenu :)
Cestitam za ispit Animagical. Kono, pa sta bi sa socivom :/ Nadam se makar da ti je zubic bolje
Idacho, ides li sutra u skolicu?
< Poruku je uredio sweet insanity -- 20.5.2011 20:00:00 >
Da vas i mi pozdravimo.
Ja sam danas nikakva,nisam spavala cijelu noc,Hana mi je bolesna,ima visoku temperaturu,na antibiotiku je,nadam se da ce uskoro biti bolje.
Eto,toliko od nas za danas.
Animagical cestitam ispit. Gift u trudnoci i skace dioptrija, kasnije se vraca tako da taj - 5 moze posle poroda da se fino vrati, samo moras bit disciplinovana.
Skvo nadam se da je Uma bolje
Ostale
Ja pravim tortu Nemirku, panika me uhvatila ne znam koji mi je vrag. Jos sam uzasno otekla, jedva prste savijam a Nemriko mi svo vrijeme mucenja kore pomagao

nemam pojma na sta ce licet al imam fore ako do sutra popodne zeznem da popodne brzinski porucim za nedelju u 2
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......