Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nisam. Prepisali mi deep relief i aspirine u poliklinici, ali nisam ja nista od tog. Ja se držala masaže i laganih vježbica. Nisam ni mirovala previše, da ne speknem Navodno može i onaj konjski gel, ali nisam ni to, zbog mentola. Ovo je tebi vec koji dan po redu? Oteglo se
23.05.2011, 11:41
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
Ola Malena 27 ! Sad gledam slike trbušćića i skontala sam po dezenu tvoje majice da se znamo. Te si fotke skoro objavila na fb, pa sam prepoznala!
Dijamatne, jesi to i ti iz Zenice?
23.05.2011, 11:43
DIJAMANT
585
Jesam, jesam zeničanka rođena
23.05.2011, 11:43
malena27 RR
15117
ovo je 3. dan u kuci velikog brata ma masira me covo ledom.... lagano se i krecem do wc-a i nazad nece vise ova baka u drenjke, pa makar noge lomili po kuci....
Drage zenice, koliko ste ispisale Nisam ulazila na RR za vikend i sad evo na poslu cijelo jutro mi prodje dok iscitah sve Ja jos dva dana do pregleda, prosli put kad sam bila na pregledu 19 aprila i kad mi je rkela vidimo se 25 maja htjela sam plakati od muke, cuj tek tada hehe a sad mi proleti ovaj mjesec i vec ide pregled. Malo me prpa hvata od tog pregleda, mjericmeo nuhalni, a i inace me strah da li je sve ok. Sutra smo 12+1. Kada se ulazi u 4 mjesec, ne mogu da nadjem tabelicu onu? Meni na nekoj stranici kada ukucam podatke izbaci da sam danas izasla iz prvog tromjesecja
23.05.2011, 12:03
DIJAMANT
585
Anice mislim da se u 4. ulazi 13+1, ali nisam baš sigurna. I ne sikiraj se puno, bit će to sve aBd ok! I ja na pregled idem ovaj petak.
Ja sutra moram da uradim kardioloski pregled zbog ovog sto me gusi i puno mi lupa srce,a u srjedu AKB na kontrolu da vidim jesam li zavrsila s mirovanjem najvise me strah vageee,al vidjecu opet malo slatkooo .. Joj ovi Zenicanki izgleda da su premasile Sarajke i Tuzlanke sve ih vise et malo sale i na vas racun
23.05.2011, 12:19
palachinken
5397
E jes mi drago što i nas Zeničanki ima