enci masalah ti po onoj tabeli eto usla u sedmi jos malo i eto ih ja sad pojedoh tunjevinu, pa mi onda pade na pamet da to ne valja u trudnoci zbog zive a ja fino nabacala salatu paradajz, krastavac, ocijedjena tuna, saka maslina i malo feta sira u kockicama odozgo znas kako mi je legla...a sad mi krivo selma ne smije hodati pa mami goste jagodama i sladoledom jel
Ljubim ja tebe tako pametnu,ja se svugdje javim pa kod koga god upali dobro je .........Nego ko je ono tražio trudničke pantole lanene,poklanjam ja jedne u zamjenu za makar tri posjete meni
za svaki slucaj-pokloni ih tek iza trece posjete al zene kad je ovako fina, ponesite joj stagod, iz vanjskog svijeta npr sliku grada znam ja kako se pozeli prohodati
26.05.2011, 16:06
Selma.A.M
2127
IZVORNA PORUKA: animagical
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
enci masalah ti po onoj tabeli eto usla u sedmi jos malo i eto ih ja sad pojedoh tunjevinu, pa mi onda pade na pamet da to ne valja u trudnoci zbog zive a ja fino nabacala salatu paradajz, krastavac, ocijedjena tuna, saka maslina i malo feta sira u kockicama odozgo znas kako mi je legla...a sad mi krivo selma ne smije hodati pa mami goste jagodama i sladoledom jel
Ljubim ja tebe tako pametnu,ja se svugdje javim pa kod koga god upali dobro je .........Nego ko je ono tražio trudničke pantole lanene,poklanjam ja jedne u zamjenu za makar tri posjete meni
za svaki slucaj-pokloni ih tek iza trece posjete al zene kad je ovako fina, ponesite joj stagod, iz vanjskog svijeta npr sliku grada znam ja kako se pozeli prohodati
Ne mora biti slika,može razglednica a ako nema ni tog makar kilo limuna ja sam skromna trudnica
26.05.2011, 16:10
enči80
123
Jesam,hvala Bogu samo mi ne prebacuje
Selma
26.05.2011, 16:17
animagical
5604
ja sam skontala da si ti u sedmom, a on nek prebaci kad hoce eto me trcim odmah za tobom
26.05.2011, 16:17
sweet insanity
1652
IZVORNA PORUKA: Gift
Gift bona kako ja Bogu iza nogu,ja u centru grada
majke mi cekam ja tvoju reakciju ,reko sad kad Selma zagalami...mislim pjeske je daleko od Brcanske do Skvera, a pogotovu za zenu pred porod
Ma neki dan sma ja do nje pjehe za 15 minuta stigla Al sad mi nesto uhhh potesko, mada imam osjecaj da me vise boli kad sjedim pa ustanem to dole neg kad bih konstantno hodala...
26.05.2011, 16:22
Selma.A.M
2127
Ticker ovaj od baby-gagakasnije prebaci :
U peti mjesec prebaci kada je 17+6 U šesti prebaci kada je 22+4 U u sedmi mjesec prebaci sa 26+5 U osmi mjesec sa 31+1 U deveti kada je 36+4
Ovo sam ja upratila kod sebe i kod ostali pa sam i zapisala
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 26.5.2011 16:25:15 >
26.05.2011, 16:24
Selma.A.M
2127
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Gift bona kako ja Bogu iza nogu,ja u centru grada
majke mi cekam ja tvoju reakciju ,reko sad kad Selma zagalami...mislim pjeske je daleko od Brcanske do Skvera, a pogotovu za zenu pred porod
Ma neki dan sma ja do nje pjehe za 15 minuta stigla Al sad mi nesto uhhh potesko, mada imam osjecaj da me vise boli kad sjedim pa ustanem to dole neg kad bih konstantno hodala...
Swett ja mislim da se ti otvaraš ... Kakva si sa sjedenjem na wc šolji jeli te boli ili osjetiš pritisak ili ti je isto kao i na krevetu ?
26.05.2011, 16:27
sweet insanity
1652
Cesto me tjera Selma ali danas recimo nisam mogla, jucer recimo na wc-u osjetim ono kako ziga i ujutro me probudi ono pritisak kao hocu da ka*im.........Ali ako se poka*im bude mi malo lakse.....
26.05.2011, 16:28
sweet insanity
1652
A na mjehur od sinoc konstantan pritisak osjetim, cak i kao da me neko bocka iglicama.....
26.05.2011, 16:28
Gift
1000
Sweet ne znam meni djeluje podaleko, ja ne bi dosla za 15 min ni trceci ..prosetaj do trznog i odmaraj kod kuce..sta znas kad ce krenuti..
26.05.2011, 16:29
Selma.A.M
2127
Sad će to ako Bog da termin je 7 juna kako ja skonta tako da ide polako ja sam sa Amarom se porodila 5 dana prije termina,ali nisam imala tako rano te lažne kontrakcije već kad su me uhvatili nisu ni prolazile a tebe već danima vara.......
26.05.2011, 16:31
Selma.A.M
2127
Sweet ne znam meni djeluje podaleko, ja ne bi dosla za 15 min ni trceci ..prosetaj do trznog i odmaraj kod kuce..sta znas kad ce krenuti..
Gift paničaru stari ...Neće ona meni na kafu,odustala je već se samo malo žali,dok joj muž ne donese namirnice za ručak
26.05.2011, 16:32
sweet insanity
1652
Sad će to ako Bog da termin je 7 juna kako ja skonta tako da ide polako ja sam sa Amarom se porodila 5 dana prije termina,ali nisam imala tako rano te lažne kontrakcije već kad su me uhvatili nisu ni prolazile a tebe već danima vara.......
Da,da ..negdje oko 2 sedmice vec, preskoci koji dan pa opet ali sve cesce i cesce i sad kad hodam po kuci osjetim da me ziga mjehur kako stanem na nogu, ma cudno ali kao sto kazete ,mozda se otvaram i beba se spusta pa se to maybe tako ocituje
26.05.2011, 16:37
Selma.A.M
2127
Sweet samo prvorotke se znaju otvarati i po 18 sati postepeno ...A kako se nerviraju oni filmovi u kojima obično glavna uloga šete lagano trudna i odjednom je presječe stomak ona se savije napravi grimasu,pravac bolnica i odmah poroajni sto tri četitri napona i beba je tu ..........Ah što ti je Hollywood
26.05.2011, 16:44
Gift
1000
Gift paničaru stari ...Neće ona meni na kafu,odustala je već se samo malo žali,dok joj muž ne donese namirnice za ručak
znam al reko da se ne predomisli..
26.05.2011, 16:44
Gift
1000
Sweet kad trebas opet na pregled na Gradinu
26.05.2011, 16:45
Selma.A.M
2127
znam al reko da se ne predomisli..
Ma nije ona rekla da neće već ja skontala, kod mene bujruma ima ali je ti isprepada živu A šta ti radiš po kući
26.05.2011, 16:53
Gift
1000
crko jeduci..svasta nesto potrpala u sebe i pravo mi lose..a inace mi zeludac ko bunar
26.05.2011, 17:00
Selma.A.M
2127
crko jeduci..svasta nesto potrpala u sebe i pravo mi lose..a inace mi zeludac ko bunar
Ja se opet uguši limunadom,još danas muž kupio kilo limuna uh ma ima limun da "izklija" iz mene ..
Odoh dobila sam ulogu tete Mej a malac je Spajdermen ........Valja mi glumiti ...
Nego Sweet imaš moj broj mob trzni ako šta zatreba
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 26.5.2011 17:01:11 >
26.05.2011, 17:07
sweet insanity
1652
Sweet kad trebas opet na pregled na Gradinu
1.6. ako se ne porodim do tad
26.05.2011, 17:08
sweet insanity
1652
I ja trpam , ne znam sta mi je.....
26.05.2011, 17:10
sweet insanity
1652
Ja se opet uguši limunadom,još danas muž kupio kilo limuna uh ma ima limun da "izklija" iz mene ..
Odoh dobila sam ulogu tete Mej a malac je Spajdermen ........Valja mi glumiti ...
Nego Sweet imaš moj broj mob trzni ako šta zatreba
Hvala Sretno sa glumom, a ako me mal ovo prodje, eto mene
26.05.2011, 17:21
drznica
764
Ma sto ste mi bile aktivneee...mogu misliti kad odem na godisnji i vratim se sta cu sve da propustim. Anice, drago mi je za nalaze ah taj lijepi osjecaj. Sto se tice kremica ja koristim vec nekih 15 dana HIPP BUTTER i super je. Snjim mazem pupu, grudi i bokove, a sve ostalo Jonson mlijeko koje inace volim. Nisam vam stigla javiti da sam primljena na NEODREĐENO-potpisah ja taj ugovor...i to nakon sto sam direktorici saopstila novost o trudnoci. Ona je bila odusevljena i sretna....jos mi je povecala platu, tako da sam vam bas HAPPY moci cu djetetu sve priustiti hehehe
Eh eto da svama to fino podijelim
26.05.2011, 17:22
sweet insanity
1652
IZVORNA PORUKA: drznica
Ma sto ste mi bile aktivneee...mogu misliti kad odem na godisnji i vratim se sta cu sve da propustim. Anice, drago mi je za nalaze ah taj lijepi osjecaj. Sto se tice kremica ja koristim vec nekih 15 dana HIPP BUTTER i super je. Snjim mazem pupu, grudi i bokove, a sve ostalo Jonson mlijeko koje inace volim. Nisam vam stigla javiti da sam primljena na NEODREĐENO-potpisah ja taj ugovor...i to nakon sto sam direktorici saopstila novost o trudnoci. Ona je bila odusevljena i sretna....jos mi je povecala platu, tako da sam vam bas HAPPY moci cu djetetu sve priustiti hehehe